تو اون فایل pdf آموزش کار با nss نیست
نوشته که تو فایل آموزشی قبل اومده اما کو آدرسش؟منم که عضو موبایلستان نیستم تا پیداش کنم
تو اون فایل pdf آموزش کار با nss نیست
نوشته که تو فایل آموزشی قبل اومده اما کو آدرسش؟منم که عضو موبایلستان نیستم تا پیداش کنم
فکر کنم تو فایل های آموزشی، 3 تا فایل باشه.
مطمئنی یکی بود؟
اگه می بینی نیست که من دوباره برات آپلود کنم.
آقا چک کردم.
تو اون فایل word آموزشش وجود داره.
موفق باشی.
من بعد از کلی درب و داغون شدن! و گند کاری توی کافی نت که کلا اعصابمو ریخت بهم،تصمیم گرفتم با dial-up 70 مگ رو دان کنم.به همین خاطر علاقه ای به دانلود اضافی ندارم!راهی داره بدون Nss بفهمم گوشیم 56 هست یا 60؟آخه فارسی رو داره،ولی ارق(همین جوری مینویسن؟!؟!) میهن پرستی بهم میگه ببینم اگه کدش 60 نیست 60 کنمش!
nss كه زياد مشكل نيست دوست عزيز.
فقط چند تا كليك لازم داره كه كدتو از 56 بكني 60.
سلام
شرمنده تو فایل ورد نوشته بود!
بازم ممنون
Last edited by ms52; 20-11-2008 at 17:50. دليل: یک اشتباه بزرگ!
میدونم عزیز جان.حال ندارم 6 مگ دیگه دان کنم.البته به هر حال دیگه فرقی نداره،چون آپدیت کردم الآن ورژن 30 دارم و خیلی هم باهاش حال میکنم،مخصوصا تم جدیدش.![]()
سلام
من بالاخره گوشیمو آپدیت کردم اما گوشیم کند شده!
کند شدن گوشیم بخاطر چی میتونه باشه؟
پ.ن1:من موقعی که NSU پیغام داد که گوشیم با موفقیت آپدیت شده(بعد از تست اتوماتیک) و گزینه ی exit ظاهر شد من از خوشحالی عوض زدن اول گوشیمو از کابل جدا کردم و بعد exit رو زدم!این میتونه مشکل ساز شده باشه؟
پ.ن2:من از گوشیم قبل از آپدیت بک آپ گرفته بودم و بعد از اون خواستم رستور کنم مخاطبین و پیامها و فایلهای قبلی حافظه ی تلفن رستور شدن(بعد از رستور پیامها خواست رستارت بشه و شد)و بعد که من خواستم تنظیماتم (اون قسمتی که نوشته تنظیمات ویژه همون مدل گوشیه و ...(گزینه ماقبل آخر -ماقبل بوکمارک))رستور کنم بعد از 30-40 درصد رستارت شد و پیغام عدم موفقیت آمیز بودن رستور رو داد.من چند بار تکرار کردم ولی باز همین شد!اما تم و تنظیمات کلیدها و برنامه های فعال استندبای و حتی پروفایلهام برگشته! این میتونه باعث کند شدن باشه؟
پ.ن3:از 900مگ کارت ضمنا حافظه گوشیمم فقط 91 مگ خالیه.
پ.ن4:چرا تو حالت پاور سیو فقط دو بار کلیدهای صدا و مالتی مدیا فلش میزنن و دیگه برای همیشه خاموش میشن؟ واسه شما هم اینطوریه؟
راستی یادم رفت بگم من گوشیمو فرمت نکردم
.
.
اشکال کار کجاست!
تو رو خدا نگین که دوباره باد گوشیمو آپدیت کنم!
تو رو خدا اگه مطمئن نیستین از یکی بپرسین بعد جواب بدین.خدا عوضتون بده.پیر شی ننه!
![]()
عزیز من که گفتم حتما بعد از آپدیت یک بار گوشیتونو فرمت کنید.
در ضمن از چیزهای روی گوشیتون فقط مسیج ها و کانتکت ها و نت ها را اگه نیاز دارید بک آپ بگیرید.
از فایل ها و تنظیمات روی گوشی نمی خواد بک آپ بگیرید.
فقط اگه فایلی چیزی دارید که نیاز دارید بریزید رو pc و بعد دوباره منتقل کنید رو گوشی.
در ضمن مموریتون را هم یه بار فرمت کنید و بعد دوباره اگه فایلی برنامه ای دارید روش بریزید.
ولی اون فرمت خیلی تاثیر داره.
موفق باشی.
سلام.
من امروز اومدم واسه یکی از دوستام آبدیت کنم، اما وقتی که می خواد شروع کنه به دانلود یه 3 یا 4 دقیقه روی 0 مگابایت میمونه و بعد هم ارور میده که اتصالم به اینترنت مشکل داره! این دلیلش چیه؟!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)