بله. يك سطح بالاتره. البته مدل pro هم نيازت رو بر طرف مي كنه، اما p5q-e اشرافي تره.
بله. يك سطح بالاتره. البته مدل pro هم نيازت رو بر طرف مي كنه، اما p5q-e اشرافي تره.
با سلام خدمت همه دوستان ..از زحمتا وراهنماییهای شما واقعا ممنونم....راستش من جز اون دسته هستم که کلا از قطعات کامپیوتر هیچ شناختی ندارم و نمی دونم چی خوبه وچی مناسب نیست.....راستش من درسم تازه تموم شده و می خوام یه سیستم تهیه کنم که بتونم باهاش نرم افزارهای مهندسی رو راحت راحت اجرا کنم بعلاوه در اجرای بازیهای روز هم مشکل نداشته باشه وسرعت اجرای برنامه ها هم خیلی خیلی بالا باشه... به زیبایی سیستم و ظاهرش هم خیلی اهمیت میدم.... حالا از شما اساتید کمک می خوام که منو راهنمایی کنین که چی بخرم..از cpu و motherbord و رم تا مانیتور و کیبورد و موس و مودم adslو wi-fi,اگه بشه کارت کپچر و.....من تا 850 می تونم هزینه کنم ولی هر چی ارزونتر و بهینه تر باشه بهتره...
خلاصه شما به من لیست رو بدین منم همونو مستقیم بدم واسم تهیه کنن.....باز هم از همتون ممنونم و دست تک تک شما عزیزانو می بوسم.
Last edited by mehraboon_mh; 11-09-2008 at 13:53.
دوستان منتظر پیشنهاداتون هستم![]()
سلام
مادربرد:
P5QL-Pro=120
پردازنده:
(Intel E7200=115(Intel Q6600=170
رم:
Patriot 2G 2*1G DDR2 800 Mhz=45
کارت گرافیک:
(Sapphire 4850=225(9800GT =190
مانیتور:
LG - 17" - W1752S=160
پاور:
Green GP580=75
هارد:
Western 250G=55
دی وی دی رایتر:
Pioneer 216-SATA-20X=35
موس و کیبرد:
A4tech KBS 2850=20
اسپیکر هم می خوای .زد بالا!؟
اسپیکر:
Microlab M113=20
اینا شد حدود 870-880 مودم و کارت کپچر رو هم هر موقع پول اومد دستت بخر حدود 50-60تومن جفتش میشه .اگه بیشتر کار نرم افزاری می کنی تو پرانتز رو بگیر اگه نه برای بازی همینا خوبه.
خوبه!؟![]()
Last edited by Kianoosh; 11-09-2008 at 17:30.
عزیز دستت درد نکنه.....حتما خوبه.می دونم توی این چیزا با تجربه هستی....لطف کردی.. . اگه به مشکلی خوردم بهت خبر می دم....من که سر در نمیارم.اینا رو که گفتی می نویسم میدم واسم ردیف کنن....من شنبه می رم دنبالش...اگه تا شنبه چیز خاصی به ذهنت رسید منو در جریان بذار ...باز هم ازت ممنونم.![]()
به نظر من این مشخصات برای کیس فقط با 300 تومن خوبه :
مین بورد : Biostar NF520-S2 45 TOMAN
سی پی یو : AMD ATHLON X2 4600 - 50 TOMAN
رم : 2GIG PNY - 46 TOMAN
گرافیک : AMD ATI 3650 512 - 80 TOMAN
هارد : 160GIG - 45 TOMAN
پاور : 530WATT - 50
برا گیم هم جواب میده
دوستای خوبم ممنون که منو راهنمایی می کنید...واقعا توی این دوره و زمونه که واسه کوچکترین کار از آدم باج می گیرن بودن یه همچین جایی با چنین دوستایی مثل شما از طلا هم با ارزشتره.....
دوباره می خوام وقتتون رو بگیرم...
راستش من اگه سیستم ببندم تا 8-7 سال دست به ترکیبش نمی زنم و از همون استفاده می کنم.مثل الان که پنتیوم 233 دارم!!!
واسه همین خواستم خدمتتون عرض کنم که الان که 850 بودجه دارم و این سیستمی که پیشنهاد دادین تا 7-8 سال منو از لحاظ کارای گرافیکی می تونه ساپرت کنه؟
شده مانیتور و کیبورد و موس رو هم بعدا بهش اضافه می کنم ولی سیستمم جوری در بیاد که 8-7 سال جواب بده....بی پولی و بدبختیه دیگه....![]()
یعنی یه سیستم توپ که 8-7 سال جواب بده... بدون کیبورد و موس ومانیتور با 850 تومان بودجه
بازم اگه کمکم کنید سپاسگزارم.
باور کن هر کاری بکنی بیشتر از 3 سال نمیشه کیفیت بالا داشت!ماشین نیست که!هر ماه داره یه کارت گرافیک جدید و یه پردازنده جدید معرفی میشه 7-8 سال غیر ممکنه!!اصلا ممکنه فناوری جدید بیاد قطعات تغییر کنن و .....
می تونی باهاش 7 سال کار کنی ولی دیگه اصلا نباید ازش انتظار داشته باشی
![]()
مرسی .... راست میگین حق با شماست....دوست من ....کجا برم که این قطعات رو واسم سر هم کنه؟؟ قطعات رو از کجا بگیرم؟؟؟ چند جا رفتم وقتی دیدن ناشیم همش می خواستن سرمو کلاه بذارن......جای مطمئن خودت سراغ نداری که قیمتش هم منصفانه باشه؟
![]()
آدرس دادن خلاف قوانینه!خواستی پخ بزن.پختم فعال نیست که!!!فروشنده منصف گیر آوردی ما رو هم صدا کن!
ولی بعضی ها انصافشون بیشتره کمتر رو قطعه می کشن.ببین یه چیزی میگم :ببین بالاخره وقتی تو می خوای این قطعات رو بخری باید یه چیزی گیر فروشنده بیاد دیگه!!!
ولی دیگه باید زرنگ باشی کمترین سود رو بهشون بدی!دیگه کم و زیاد داره!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)