100% هم میزنه همچین چیزی.8 mp با امکانات هم شاید زد خدا رو چه دیدی !
همین طوریشم قیمتش تقریبا نصف 8510ـه!به جای این کار می تونه با پایین آوردن قیمت سی 90
---------
علی امضات منو کشته. اگه مثل چین بودیم چیکار میکردی؟!!
100% هم میزنه همچین چیزی.8 mp با امکانات هم شاید زد خدا رو چه دیدی !
همین طوریشم قیمتش تقریبا نصف 8510ـه!به جای این کار می تونه با پایین آوردن قیمت سی 90
---------
علی امضات منو کشته. اگه مثل چین بودیم چیکار میکردی؟!!
مطمئن باشین که سونی قیمت رو پایین نمیاره و اگر دیر تر از موعد ریلیز نشه زودتر نمیشه !!! در مورد 8 مگا پیکسلی سیستم عامل دار هم قطعا این کار رو میکنه ولی حداقل یک ماه بعد از ریلیز C905 معرفی بشه و ریلیزش میره تا اواسط 2009 !!!!!
سونی تازه داره میشه مثل سامسونگ 3 سال پیش که قبل از بقیه آخرین تکنولوژی رو روی گوشی هاش معرفی میکرد ولی اینقدر تو ریلیز کردن کند عمل می کرد که آخر از همه محصولش ارائه میشد !!!!
من جایی خوندم که سیستم عامل Kc910 نیز سیمبین است. به هر حال هنوز خیلی از چیزاش معرفی نشده.
خیر دوست عزیز
سیستم عامل این گوشی همون سیستم عامل ویوتی هستش که ارتقا داده شده
ای بابا ،
چرا ال جی خوابش برده ؟ نه عکسی ازش بیرون اومده نه تبلیغاتی کرده ، انگار نه انگار .... غلط نکنم ال جی هم مثل سونی یه حرفی زده توش مونده !!!!!
نه تو رو خدا نگو.من دارم روز ها رو میشمارم که October بیاد و این گوشی ریلیز بشه ...
![]()
فکر نکنم...آخه اگه حرف بود تاریخ ریلیزش رو انقد زود نمیزاشت...
من خودمم خیلی طلبه این گوشییم
ولی هر چی تو وب میسرچم نه عکس جدیدی ازش هست نه اطلاعات جدیدی نه تبلیغی نه پریویویی ..... انگار نه انگار
مثل این که درز خبر این گوشی ال جی یه گاف تبلیغاتی
یا ابراز وجود ال جی تو رده 8 مگا پیکسلی ها بوده
والا 100% تا الان اطلاعاتی ازش منتشر میشد !!!!
سامان جون من جای تو بودم فردا میرفتم اول صبح Omnia رو میخریدم![]()
منم موافقم................ وگرنه ، این گوشی میتونه سطح انتظار خیلی ها رو پاسخ بده......... و ال جی میتونست با این گوشی توی 8 مگی ها بی رقیب باشه......... 8510 که سیمبین هست ، هیچ .......... سی 905 هم که سونی هست..... هیج ، پس این گوشی خوبیه.........!!!
دکمه هاش هم شبیه ، پاستیل میمونه.............؟!؟!؟ نکنه سامان برای همین خوشش اومده...........؟!؟!؟!
بابا ، این پولش کجا بود.......... داره اینجو ری میگه ، ما فکر کنم ........... آره .....سامان جون من جای تو بودم فردا میرفتم اول صبح Omnia رو میخریدم......!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)