بازی زیبایی بود امیدوارم نسخه دومش هم ساخته بشه اگر یک شرکت معتبر اونو ریلیز کنه بی شک جزء بهترینها خواهد بود
چون بازی پتانسیل زیادی داره خیلی بیشتر میتونن اونو گسترش بدن
بازی زیبایی بود امیدوارم نسخه دومش هم ساخته بشه اگر یک شرکت معتبر اونو ریلیز کنه بی شک جزء بهترینها خواهد بود
چون بازی پتانسیل زیادی داره خیلی بیشتر میتونن اونو گسترش بدن
سلام رفقا براتون یه سورپرایز دارم که خودم ادیت کردم
تو هر مرحله هر لباسی دوست دارین بپوشین
بحث و تبادل نظر و دانلود اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Angel Of Darkness; 11-06-2009 at 13:22.
سلام دوستان
من می خوام این بازی رو بگیرم. از یه طرف دوستان می گن کنده و قشنگ نیس. از یه طرف gamespot جزو بهترین بازیا آوردتش.
دوستان کسی رو ویندوز 7 تست کرده؟
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي جالبه كسي كه گيمر نيست نميتونه در مورد يه بازي قضاوت كنه بازي مثل هيتمنه اما نه زياد ولي ارزش بازي كردن داره .
سلام
چرا اینجا سوت و کوره؟ یعنی این بازی این قدر کم طرفدار داره؟ همه میرن سراغ اکشنای شلوغ مثل پروتوتایپ یا ایکس من؟
آقا من هنوز نتونستم اینجا اصفهان پیدا کنم این بازی رو. کسی اصفهان خریده؟ خبری داره؟
ممنون
کسی میدونه توی مرحله vilage اونجا که کلیسا رو دارن میسوزونن،بعد از اینکه همه رو کشتم چکار باید بکنم ؟
بازی با یه فیلم احمقانه تمونم میشه متاسفانه
شما بعد از تقریبا دو بار کشتن همه دشمنان میرید به طرف درب کلیسا وبعد پایان بازی ولی با این پایان
من فکر کنم نسخه دومی در کار باشه![]()
من الان رسیدم جایی که 2نفر روبروی هم ایستادن.فکر کنم مرحله 2.چه جوری اینا رو بکشم؟؟؟؟
سلام شما باید در بعضی قسمتها ی بازی تقریبا میشه گفت بیشتر بازی از روش مخفی کاری یا stealth
استفاده کنید یعنی صبر و حوصله کامل تا شکست همه دشمنان چون اگر شما به دل دشمن بزنید مقدار جان کم میارید و زود کشته میشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)