تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 40 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 398

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های Uiq + بحث های نرم افزاری

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام
    من زبان فارسی را روی گوشی P990 نصب کردم بعد از چند بار تماس گوشی خود به خود ریست می کرد زبان را که دوباره انگلیسی کردم مسئله حل شده چکار باید کرد که از زبان فارسی استفاده کنم
    تشکر...
    منظورت فونت فارسی هست یا اون برنامه فارسی ساز که با هک نصب میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اون برنامه که یه زبان دیگه به گوشی اضافه میکنه و با انتخابش منوها فارسی میشن

داره خودمونی میشه barf2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی با برنامه primetech contact کار کرده؟ (خیلی باحاله)
    میخواستم بدونم براش crack ای چیزی نیومده
    اگه بشه بعنوان contact manager خود گوشی ازش استفاده کرد خیلی خوب میشه...

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

9 مشکل اکسپلورر در p990

سلام من رو گوشیم(p990)اکسپلورر ورزن 1.2داشتم تو یه وبلاگ یکی دیگشو دیدم نوشته بود فول ورزنه بعد اینکه نصب کردمش خواست اپدیت بشه چون ورزنش 1.0بودبقعد اینکه ان اینستال کردم و یه ورزن دیگه1.2 نصب کردم ایکون اکسپلورر نیومد دوباره ورزن 1.0 نصب کردم خطا داد که این پک شما یه پک صحیح نیس (not valid)لطفا کمکم کنید حتی چند بار تمام برنامه هاشو دستی پاک کردم از تو سیسو پرایوت ... اما نشد حتی گوشیو ری استارت کردم از منو مخفی اما دیگه ایکون اکسپلورر نمیاد

داره خودمونی میشه mehrpuya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

چند وقتیه به یه مشکل عجیب و غریب توی P990 برخورد کردم. از هر کی پرسیدم سر در نیاورد، اینجا میگم شاید کسی بتونه راهنماییم کنه.

توی گوشیه من وقتی بعضی از برنامه ها رو نصب میکنم، برنامه نصب میشه، اما موقع اجرای برنامه گوشی ری استارت میشه. توی همه برنامه ها اینجوری نیست. اما Opera Mini اینجوری میشه.

همچنین وقتی فلیپ بسته است، هنگام اس ام اس تایپ کردن، موقع فشار دادن دکمه #، فقط و فقط این دکمه، گوشی ری استارت میشه.

زمانی هم که فلیپ بازه، وقتی با استفاده از قلم میخوام حالت صفحه کلید رو از حالت حروف در آورده و روی 123 کلیک میکنم تا به حالت عدد بره، بازم گوشی ری استارت میشه.

خلاصه بدجوری کلافه شدم.
    اگه کسی میدونه مشکل کجاست ممنون میشم راهنماییم کنه.
    ببين دوست عزيز ، در مورد
    opera بايد حتماً با خود گوشيت DL کنی. منم همين مشکل رو داشتم وقتی اين کارو کردم درست شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

3

[quote=mehrpuya;3108655]
    ببين دوست عزيز ، در مورد
    opera بايد حتماً با خود گوشيت DL کنی. منم همين مشکل رو داشتم وقتی اين کارو کردم درست شد.

[/quote
    من هم همین مشکل رو دارم ولی با x_plore ,stpuzzle

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام گوشی من وقتی دکمه فاصله رو می گیری که بره تو صفحه شماره وزنگ بزنه یک لحظه می یاد ومیره با فلش هم درست نشدممنون اگه راهنمایی کنین

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از چه برنامه ای استفاده کنم برای اینکه بتونم از smsهام بکاپ بگیرم تا بعد از فلش یا آپدیت بتونم restoreش کنم .
    من دو تا فولدر اضافه کردم تووی مسیج هام ، میخوام ازاونا بکاپ بگیره نه از inbox و Sent .
    ضمنا کیجن best message storer واسه سری 60 هست و سریالی که میده به درد uiq3 نمیخوره .

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از چه برنامه ای استفاده کنم برای اینکه بتونم از smsهام بکاپ بگیرم تا بعد از فلش یا آپدیت بتونم restoreش کنم .
    من دو تا فولدر اضافه کردم تووی مسیج هام ، میخوام ازاونا بکاپ بگیره نه از inbox و Sent .
    ضمنا کیجن best message storer واسه سری 60 هست و سریالی که میده به درد uiq3 نمیخوره .
    با my phone explorer ميتوني بكاپ بگيري ، لينكه دانلودش تو تاپيك تقويم HMR007 هستش
    با برنامه sms diary هم كه جديدا معرفي شد ميتوني
    Last edited by amir_sa; 28-10-2008 at 19:28.

10. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    گوشیم p1 هست ومشکلش اینه که وقتی یه برنامه رو نصب میکنم ( مثل divix player ) برنامه نصب میشه ولی هیچ ایکونی براش ساخته نمیشه تا اون رو اجرا کنم .
    کمک کنید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •