منظورت فونت فارسی هست یا اون برنامه فارسی ساز که با هک نصب میشه؟
منظورت فونت فارسی هست یا اون برنامه فارسی ساز که با هک نصب میشه؟
اون برنامه که یه زبان دیگه به گوشی اضافه میکنه و با انتخابش منوها فارسی میشن
سلام دوستان
کسی با برنامه primetech contact کار کرده؟ (خیلی باحاله)
میخواستم بدونم براش crack ای چیزی نیومده
اگه بشه بعنوان contact manager خود گوشی ازش استفاده کرد خیلی خوب میشه...
ممنون
سلام من رو گوشیم(p990)اکسپلورر ورزن 1.2داشتم تو یه وبلاگ یکی دیگشو دیدم نوشته بود فول ورزنه بعد اینکه نصب کردمش خواست اپدیت بشه چون ورزنش 1.0بودبقعد اینکه ان اینستال کردم و یه ورزن دیگه1.2 نصب کردم ایکون اکسپلورر نیومد دوباره ورزن 1.0 نصب کردم خطا داد که این پک شما یه پک صحیح نیس (not valid)لطفا کمکم کنید حتی چند بار تمام برنامه هاشو دستی پاک کردم از تو سیسو پرایوت ... اما نشد حتی گوشیو ری استارت کردم از منو مخفی اما دیگه ایکون اکسپلورر نمیاد![]()
ببين دوست عزيز ، در موردopera بايد حتماً با خود گوشيت DL کنی. منم همين مشکل رو داشتم وقتی اين کارو کردم درست شد.
[quote=mehrpuya;3108655]ببين دوست عزيز ، در موردopera بايد حتماً با خود گوشيت DL کنی. منم همين مشکل رو داشتم وقتی اين کارو کردم درست شد.
[/quote
من هم همین مشکل رو دارم ولی با x_plore ,stpuzzle
سلام گوشی من وقتی دکمه فاصله رو می گیری که بره تو صفحه شماره وزنگ بزنه یک لحظه می یاد ومیره با فلش هم درست نشدممنون اگه راهنمایی کنین
از چه برنامه ای استفاده کنم برای اینکه بتونم از smsهام بکاپ بگیرم تا بعد از فلش یا آپدیت بتونم restoreش کنم .
من دو تا فولدر اضافه کردم تووی مسیج هام ، میخوام ازاونا بکاپ بگیره نه از inbox و Sent .
ضمنا کیجن best message storer واسه سری 60 هست و سریالی که میده به درد uiq3 نمیخوره .
با my phone explorer ميتوني بكاپ بگيري ، لينكه دانلودش تو تاپيك تقويم HMR007 هستش
با برنامه sms diary هم كه جديدا معرفي شد ميتوني
Last edited by amir_sa; 28-10-2008 at 19:28.
با سلام خدمت اساتید
گوشیم p1 هست ومشکلش اینه که وقتی یه برنامه رو نصب میکنم ( مثل divix player ) برنامه نصب میشه ولی هیچ ایکونی براش ساخته نمیشه تا اون رو اجرا کنم .
کمک کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)