دوست عزیز به پست قبلی من دقت نمی کنی اصلا .
من گفتم همه گزین ها از جمله Add از کار افتاده عکس هم گذاشتم
دوست عزیز به پست قبلی من دقت نمی کنی اصلا .
من گفتم همه گزین ها از جمله Add از کار افتاده عکس هم گذاشتم
من چند بار بگم reb عزیز این روش های شما درسته من هم تست کردم جواب داد ولی برای درایو های که بعد از کرک کردن برنامه قفل گزاشتم برای امتحان
اما برای این درایو نه
تو رو خدا بهاین نکته دقت کنید من توی همه پست ها دارم میگم
خوب اون اررور که شما ازش عکس گرفتن جزئی از ویندوزه یعنی اگه این اررو نشون داده میشه حتما تنظیماتی از ویندوز
بهم خورده یا اینطور میتونیم بگیم حداقل بخشی از کاری که این برنامه کرده تنظیم بخشی از ویندوز بوده.
من یه ریسکی کردم یکی از درایوای مهمم رو سطح دستری Administrators رو همه رو Deny کردم بعد ok و خارج کردن وقتی
دوباره اودم تنظیمات رو مثل اول کنم دیدم همین مشکل شما پیش آمد و اون اررور رو داد و وقتی هم میخواستم وارد درایو بشم
نمیزاشت.
طبق گفته lvl@ster من از یه توزیع لینوکس که بصورت live cd هست استفاه کردم و با هاش سیستم رو بالا آوردم، خوشبختانه اینجا
به تمام اطلاعات اون درایو دسترسی داشتم. شما این راه رو تست کن ببین میتونی از این راه اطلاعات رو برگردونی
اگه شد میشه نتیجه گرفت این برنامه فقط حق دستری رو تنظیم میکنه اگه نه که ...
شاد باشید
----------------------
خوب به نتایج دیگه ای هم رسیدم، اول اینکه این ویندوز هم این امنیتش و حق دسرسیش بدرد عمش میخوره چون همون درایویم که به اون
صورت مثلا حق دسرسیش رو تغیر دادم با برنامه gmer اطلاعاتش قابل مشاهده هست.
دوم اینکه اگه جدا این برنامه از تنظیمات خود ویندوز استفاده کرده باشه بقول آقا مهدی واقعا بچه بازیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه gmer رو امتحان کنید، ببینید میتونید اطلاعات درایوتون رو ببینید.
Last edited by hoax3r; 20-08-2008 at 20:42.
سلام
اگه شما منظورتون پرمیشن هست یعنی شما از پرمیشن استفاده کردید و این مشکل براتون پیش اومده به خاطر این بوده که مالکیت اون درایوها را یوزرهای ناشناس به عهده گرفته بودند .
و شما باید از همون قسمت گزینه advanced را می زدید و یوزرهای ناشناس را پاک می کردید و به تب owner رفته و یوزر خودتون را انتخاب می کردید تا مشکلتون حل می شد .
موفق باشید .
سلام
خوب منم گفتم پرمیشن دیگه، اینی که گفتم مشکل دقیقا عین persian365 تمام اون دکمه هایی که تو قسمت advanced هستن غیر فعالن، من الان مثل عکسهایی که ایشون گزاشتن شدم
سلام
خب برید همون دکمه Advanced را بزنید و توی صفحه باز شده توی تب پرمیشن با زدن دکمه remove همه یوزر ها را پاک کنید و بعد یه ok کنید و دوباره به همون قسمت رفته و اینبار به تب owner برید و یوزر خودتون را انتخاب کنید و تیک گزینه پایین را هم بزنید و همه صفحات را ok کنید .
ممنون دوست عزیز درست شد، بابا این دوستمون هم همین کارو بکنه به خدا مشکلش حله،
من اینکاری که آقا مهدی گفت اول کردم نشد بعد از همون صفحه owner که دوتا یوزر توش بود
ادمین انتخاب کردم بعد تیک زدم درست شد
مشکل مال کس دیگه بود، خوشحالی درست شدن درایو خودمو میکنم![]()
سلام
خوشحالم مشکل شما حل شد
اما مشکل این دوستمون با این کار درست نمی شه . چون این درایو با نرم افزار قفل شده و فقط با خود نرم افزار باز می شه .
موفق باشید .
بسيار خوب از راهنمايي mahdi7610 عزيز و حل مشكل ميشه به اين نتيجه رسيد كه بهتر بود اين مشكل از همون اول در انجمن "بحث های نرم افزاری و سیستم عامل" مطرح ميشد اگر تاپيكتون رو در جاي مناسب ميزديد احتمالا زودتر هم به نتيجه ميرسيديد يا حداقل اگر در اون انجمن مشكلتون حل نميشد بعد به اينجا مراجعه ميكرديد چون مشكل شما بيشتر به بحث سيستم عامل مربوط ميشد تا كركينگ
+++
مهدي جان اگر صلاح ميدونيد و فكر ميكنيد بچه هاي اونجا بيشتر ميتونن به اين دوستمون كمك كنن اين تاپيك رو به انجمن "بحث های نرم افزاری و سیستم عامل" منتقل كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)