آقا کیفیا..عکس هاش...در مقایسه با جی 810 چطوره؟
اصلا"کیفیتشون تفاوتی داره؟
آقا کیفیا..عکس هاش...در مقایسه با جی 810 چطوره؟
اصلا"کیفیتشون تفاوتی داره؟
عمرا اگه معلوم باشه معنی این حرف چیه!
ببخشید
شرمنده
منظورم جی 800 بود
اینقدر توی تاپیک اسم جی 810 خوندم هنگ کردم دیگه
عکساش درمقابل جی 800 فرقی زیادی نداره ولی جی 800 و جی 810 تنظیمات زیادی برای عکاسی داری . نمیشه بهترین تنظیم رو فهمید برا عکاسی . مثلا 100 جور میشه عکاسی کرد توی شب و ......![]()
آقا بهراد این عکس خوبه ؟
![]()
مهیار یه چیزی بگم...
مثل اینکه خیلی از خریدت راضی نیستی نه؟!
منظورم این نیست که پشیمونی ، منظورم اینه که اون خواسته هایی رو که داشتی و بهشون فک می کردی تا حدی برآورده نشدن ، در کل تابلو هست که یه جورایی توو ذوقت خورده...
اینطور نیست؟
Last edited by Mojtaba-MCI; 18-08-2008 at 07:20.
تا الان...
اسلاید سفت و سخت
صدای کم
باتری ضعیف
ناکار آمدی جی پی اس
و استفاده و تنظیمات دوربین
شدن چندتا مشکل جی810!
بهتر شد مهيار جون ولي بازم بهتر ميشه !!عکساش درمقابل جی 800 فرقی زیادی نداره ولی جی 800 و جی 810 تنظیمات زیادی برای عکاسی داری . نمیشه بهترین تنظیم رو فهمید برا عکاسی . مثلا 100 جور میشه عکاسی کرد توی شب و ......
آقا بهراد این عکس خوبه ؟
اونايي رو كه گفتم حتمآ رعايت كن (ايزو و برايتنس و ...)
همینطوری بریدی ودوختی ؟؟!!!!: دی . باتری جی 810 اصلا ضعیف نیست . من حدود 100 تا عکس گرفتم . اهنگمم گوش دادم ( هم با اسپیکر هم با هدست بلوتوث . وقتی رسیدم خونه 3تا خط دیگه داشت . تازه سامسونگ جی 810 وقتی اون 3تا خط رو داره یعنی خیلیییییییییییییی. چون دیر به دیر خطهاشکم میشه .تا الان...
اسلاید سفت و سخت
صدای کم
باتری ضعیف
ناکار آمدی جی پی اس
و استفاده و تنظیمات دوربین
شدن چندتا مشکل جی810!
کی میگه جی پی اسش نا کار امده ؟ من ساین کردن یاد گرفتم رسیدم تهران میرم تو نخش ببینم چی میشه !
اسلایدش هم گفتم سفته ولی یه ذره باهاش کار کنی اصلا احساس نمیشه . تازه گوشی رو به هر کی دادم اصلا نگفت چرا سفته !
صداش رو با برنامه Core Player حلش کردم . صدای در حد ان 81 و آی 450 فرض کن .
من گفتم تنظیم دوربیش زیاده نگفتم که این عیب محسوب میشه ! یواش یواش راه می افتم
بهترین گوشی دنیاستمهیار یه چیزی بگم...
مثل اینکه خیلی از خریدت راضی نیستی نه؟!
منظورم این نیست که پشیمونی ، منظورم اینه که اون خواسته هایی رو که داشتی و بهشون فک می کردی تا حدی برآورده نشدن ، در کل تابلو هست که یه جورایی توو ذوقت خورده...
اینطور نیست؟
اتفاقا اصلا با ایزو و برایتنس ور نمیرم چون فکر میکرم تاثیر نداره ولی از این به بعد با اون ها هم کار میکنم . ایزو جی 810 تا 800 !!!!!!!!!!!!!بهتر شد مهيار جون ولي بازم بهتر ميشه !!
اونايي رو كه گفتم حتمآ رعايت كن (ايزو و برايتنس و ...)
خوب اینم یه عکس که توی اون تاپیک هم گذاشتمش
با زوم 3 ایکس گرفتم
![]()
ببشخید.......... به جز ، سامسونگ اگر اشباه نکرده باشم......... ال جی....... سونی یا نوکیا هم ، ایزو بالا دارن............؟؟؟!!ایزو جی 810 تا 800 !!!!!!!!!!!!!
مثل همین 810 و ...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)