يكي از بهترين بازيهاست حريف نداره خيلي توپه ولي بايد از ورژن يك اون شروع كرد تا بدونب جريان چيه اميدوارم نسخه جديد اونم بياد به بازار
يكي از بهترين بازيهاست حريف نداره خيلي توپه ولي بايد از ورژن يك اون شروع كرد تا بدونب جريان چيه اميدوارم نسخه جديد اونم بياد به بازار
من یک کاربر تازه وارد هستم و در بازی half life 2 در بین یکی از مراحل موندم انجا که می روم نزد دکتر ماسمن و بعد به اسانسور می روم اون نمی یاد و کنار اسانسور می ماند و تکان نمی خورد و یکهو کلامش قطع میشود.
عضویتت رو تبریک میگممن یک کاربر تازه وارد هستم و در بازی half life 2 در بین یکی از مراحل موندم انجا که می روم نزد دکتر ماسمن و بعد به اسانسور می روم اون نمی یاد و کنار اسانسور می ماند و تکان نمی خورد و یکهو کلامش قطع میشود.
این یکی از باگهای بازیه
چند بار بازی رو لود کنی درست میشه
وقتی هنوز دکتر ماسمن به در نرسیده بازی رو ذخیره کن بعد ادامه بده اگه نرفت توی اسانسور دوباره بازی رو از همونجا لود کن
چند بار این کارو بکنی درست میشه
سلام
این بازی رو چجوری میشه فریند بازی کرد ؟
چجوری میشه lan بازی کرد 2 نفره ؟
سلام
دوستان لطفا کمک برسانید ...
این بازی رو بعد از مدتها دوباره نصب کردم ولی اینبار روی سیستم 64 بیتی ویندوز هفت . بازی اجرا نمیشه و زمانی که به صفحه ی منو وارد میشیم , یه مرتبه از بازی میاد بیرون !
حالا باید چیکار کرد تا بازی اجرا بشه ؟
عاجزانه درخواست کمک دارم .
ممنون
آقا اینو میگم که گفته باشم بهترین بازی جهان شاه همه بازیهای جهان half-life هست من همه ورژن هایی رو که تا به امروز اومده بازی کردم از یکش بگیرید که چهار تا ورژن داره تا دومیش که سه تا ورژن داره خلاصه که خیلی باحاله راستی کسی نمیدونه epd 3 کی میاد ببخشین که این سوال رو اینجا پرسیدم و ببخشین که سرتون رو درد آوردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام.....
من توی بازی هالف لایف 2 بدجوری گیر کردم..کمک کنید
فکر کنم وسط های بازی باشم...یه جای هست که با ماشین جاده ها رو طی میکنی... که یه برج دیده بانی قرمز رنگ هست...زیر زمین این برج یه دکمه هست که کلیک میکنی ارووور میده(شبیه ماشین حساب)..بالای بالای برج هم یه دستگاه هست که هیچ کاریش نمیشه کرد..
رفیقت هم اون پایین برج واستاده ...نمیدونم دیگه باید چیکار کنم....درضمن بگم از مشکل AI disable هم نیست
Last edited by ali_agha1981; 21-07-2011 at 21:54.
سلام.من بازی رو نصب کردم.ولی وقتی مرحله اول رو انتخاب می کنم و استارت گیم رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و توی همون منو می مونه!!هیچ احساسی نسبت به کلیک من نداره.چرا؟؟
ممنون از پاسخ و کمکتون دوستان.
چرا این بازی یه سری از تکسچر هاش نیست تو دو نسخه ای که من بازی کردم همین جور بوده مثلا اون یارو زنه کیه فقط یه قالب خطی از صورتش هست بقیش نامرئیه هیچی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)