1- 730 دیف عقب هست.
2- اون حرکت دونات هست نه دریفت
البته خوشحال میشیم فیلم دریفتتون رو ببینم.
من تا بحال با هیچ ماشینی دریفت نزدم...
بله اینو میدونم که با یه دیف جلو دریفتای کوچیک و مخصوصا در سرازیری راحت تره
1- 730 دیف عقب هست.
2- اون حرکت دونات هست نه دریفت
البته خوشحال میشیم فیلم دریفتتون رو ببینم.
من تا بحال با هیچ ماشینی دریفت نزدم...
بله اینو میدونم که با یه دیف جلو دریفتای کوچیک و مخصوصا در سرازیری راحت تره
در اولین فرصت که کسی رو گیر بیارم که ازم فیلم بگیره , به روی چشم
ببخشید دریفت به چه معنا است یعنی چیجوری
این پست رو به همراه لینک فیلمی که دادم ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها این چیز شده بچه ها!ها این رانندگیم خوبه ها یهنی از 11 سالگی رانندگی کردم ولی چیز شد!
من جوگیر شدم دریفت بزنم!بعد یه چیزایی بلد بودم ماشین هم پژو 405 بود نیدونم اشکال کارم کجا بود یه کاری کردم شبیه دریفت!بعد کع اومدم راه بیفتم الفرار رو اینا دیدم ماشین راه نمیره پا شدم رفتم دیدم رینگ جلو قشنگ تا شده بود!خم شده بود اصلا.. بعد بابام هم یکم چیز کرد و اینا بعد دیگه بهم ماشین نمیده!من میگم این کارو دیگه نکیند!1!!ریسکش بالاست!
مگه شما این کارو با رینگ اسپرت و بدون نصب استرس بار انجام دادین که همچین اتفاقی واستون افتاده؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا اینایی که گفتی نمیدونم یعنی چی
فک کنم به خاطر اینکه نیدونم رینگمون ترکید!
اینم یه کلیپ کوتاه و با حال از دریفت با لامبورگینی مورسیه لگو
منظورم از رینگ اسپرت هر رینگی بجز رینگ استانداردی هست که خود کارخونه زیر ماشین میندازه
استرس بار هم وسیله ای هست که اگه اشتباه نکنم دو طرفش به دو دستک موتور ماشین در دو طرف وصل میشه و با تقسیط وزن موتور روی سمتی میشه که نیرو داره روش اعمال میشه مانع از به اصطلاح خودتون ترکیدن رینگتون میشه
در مورد رینگ همینطور که میدونید کمک ماشین قابلیت تحمول یک مقدار مشخص نیروی وارده رو داره سربار این نیرو به رینگ و بدنه ماشین میشه حالا اگه جنس آلیاژ بکار رفته در رینک مورد نظر هم برای هدف مورد نظر شما (دیریفت)تهیه نشده باشه دیگه نور الی نوره (رینگهای اسپرت برای اینکه هر چه بیشتر سبک باشن تا اصالت اسپرتشون حفظ بشه بشتر آلیاژ بکار رفته توشون آلومینیوم هستش پس سبکتر و در عین حال مقاومت کمتری در مقابل نیروی وارد بهشون دارن)
با دیدن این فیلم میشه فهمید که دریفت واقعا سخته!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)