PotPlayer رو یکی از دوستانم بهم معرفی کرد،حرف نداره یه پلیر کاملٍ ساپورت عالی از فرمت های مختلف و کیفیت عالی تصویر و صدا
VLC media player
PowerDVD
Quack Player
KMPlayer
RealPlayer
Media Player Classic
Camtasia Player
SMPlayer
QuickTime
Kantaris Media Player
Light Alloy
Microsoft Windows Media Player
BlazeDVD
Zoom Player
GOM Player
Crystal Player
DivX Player
WinDVD
MPlayer
J.River Media Center
Winamp
jetAudio
PotPlayer رو یکی از دوستانم بهم معرفی کرد،حرف نداره یه پلیر کاملٍ ساپورت عالی از فرمت های مختلف و کیفیت عالی تصویر و صدا
برنامه KMPLAYER ! همه ی کسایی که این رو تجربه میدونن که قوی ترینه! از همه لحاط!!
همین الان فهمیدم که این برنامه رو همون شرکت سازنده KMplayer زده!! و حتما از خوده KMplayer قوی تره!!
Last edited by Iloveu-ALL; 08-10-2012 at 21:56.
به ترتیب اولویت
1- potplayer فوق العاده ترین نرم افزار پلیر در همه زمینه ها
2- power dvd
3- windvd
از نپر قدرت حتی با نصب codec هیچی به پای vlc نمیرسه!تست کردما!!اما km خوشمزه تره![]()
من برای تماشای فیلم های معمولی از kmplayer استفاده می کنم وبرای فیلم های hd و 3d از powerdvd استفاده میکنم. به هر حال رای من kmplayer هست.
من قبلا از kmplayer استفاده میکردم ولی الان انتخابم potplayere
من از KMP+ استفاده مى كنم كه عاليه بعد از اون هم VLC
لطفا سريع جواب بديد
سلام
شما می توانید پوت پلیر اخرین نسخه را از سایت زیر دانلود کنید
اخرین نسخه پوت پلیر PotPlayer 1.5.40688 Stable x86/x64:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این نسخه جدید مشکل هنگ کردن در موقع بسته شدن نرم افزار برطرف شده.
زبان پیش فرض انگلیسی است اما زیرنویس را می توانی با alt + L تغییر بدی
دوم با دکمه ALT + C وانتخاب فرمت MKV و دکمهStart می توانی فیلم را ضبط کنی یا به فرمت دیگر کپچر کنی
همچنین برای اینکه پلیر زیبا تر بشه از منوی راست کلیک (روی خود پلیر) گزینه skins و تم روی روی blackbox3 تنظیم کنید
به نظر من پات از کا ام کیفیت خوبی در پخش فیلم داره ، کا ام در نسخه های بعدی که بعد از نسخه ۲/۹ارائه شد کارائیش رو از دست داد
تازه در پخش فایلهایی که از گیرنده های دیجیتالی رسیو میشه ناتوان عمل میکنه و به کدک نیاز داره! ولی پات اصلا چنین مشکلی نداره
در ضمن پوت پلیر از هر لحاظ از کا ام سرتر است
و برای دوستی که گفتند چطوری وقتی یه فایل رو باز میکند توی پلی لیست نره و مستقیم پخش بشه، preferences رو باز کنند و از قسمت general، گزینه multiple instances رو روی گزینه disable:play files in existing pot player instances قرار بدن و همچنین برای اینکه آیکون نرم افزار در تسک بار (نوار وظیفه) بیاد در همون صفحه گزینه tray icon رو روی do not show تنظیم کنند ان وقت با ماوس روی فایل تصویری دابل کلیک کنید فیلم اجرا می شود با تنظیم کردن پوت بروش شکل زیر:
Last edited by majid_1390; 23-10-2013 at 17:51.
من از وقتی pot player رو نصب کردم km رو کاملا کنار گذاشتم و اصلا نیازی بهش حس نمیکنم . تو پخش فایلای ضبط شده از ----- و فول اچ دی ها... خیلی بهتر عمل میکنه .
در کنارش jet audio رو هم دارم که اونم کارم رو را میندازه
سلام
بنظر من km player بهترینه چون تقریبا از تمام فرمت های رایج ویدویی و زیر نویس رو پشتیبانی می کنه اما پلیر هایی چون windows media player وvlc media player نه تنها از فرمت های زیادی پشتیبانی نمی کنند بلکه کیفیت تصویری انها در مقایسه با km player در سطح پایین تری قرار میگیرد.
من km player رو به کسایی که میخوان تجربه فیلم دیدن فراموش نشدنی را داشته باشند پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)