تازه من شنيدم ايران بيشترين سرچ --- در دنيا رو داشته.
تازه من شنيدم ايران بيشترين سرچ --- در دنيا رو داشته.
والا اگه منظور سرچ س.ک.س هست بر طبق گوگل این کشور ها بیشتری سرچ رو انجام دادند:
![]()
جالب بود
پاكستان اوله!!!
يا حق (:
ایران چندم هست ؟
واقعا درست گفته! نگفته؟
اگه دقت کنید بیشترشون مسلمونن..
چییشش امت اسلامیه دیگه
زرت !!! ....................اگه دقت کنید بیشترشون مسلمونن..
چییشش امت اسلامیه دیگه
شماها چقدر ساده ین ایران احتمالا مقام اول نهایتش دوم سوم رو داره.فکر کردی هدف دولت از فیلترییگ سایتها چی بودش یکی از هدفاشون این بودش که از فلترشکن استفاده کنین تا آی پی آدرساتون از ایران نباشه!!!!!واینطوری آمار مفتضحانهِی ایران بیاد پاین!! شما وقتی با v.p.n یا فیلرشکون از اینترنت استفاده کنین آی پی نون از ایران حساب نمیشه مثلا از آمریکا و کانادا حساب میشه پس به بالا رفتن آمار اون کشورا کمک کردین و آمار ایران عوضش میاد پایین.اینم یک کلک رشتی از حکومت ج. ا برای پاک کردن صورت مسالست دوستان!
چــــــــی مـــــــــــــی گـــــــــــــــی ! راست می گیا ! خیلی جالب بود !! تا حالا به اون گسمتش فیکر نکرده بودم !!شماها چقدر ساده ین ایران احتمالا مقام اول نهایتش دوم سوم رو داره.فکر کردی هدف دولت از فیلترییگ سایتها چی بودش یکی از هدفاشون این بودش که از فلترشکن استفاده کنین تا آی پی آدرساتون از ایران نباشه!!!!!واینطوری آمار مفتضحانهِی ایران بیاد پاین!! شما وقتی با v.p.n یا فیلرشکون از اینترنت استفاده کنین آی پی نون از ایران حساب نمیشه مثلا از آمریکا و کانادا حساب میشه پس به بالا رفتن آمار اون کشورا کمک کردین و آمار ایران عوضش میاد پایین.اینم یک کلک رشتی از حکومت ج. ا برای پاک کردن صورت مسالست دوستان!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)