اینکه خیلی ساده هست . روی قسمتی که گفتم کلیل کن بعد صفحه جدیدی که باز میشه بالا سمت چپ عکس یک فلاپی میاد روی اون کلیک کن و پنجره ایی جدید باز میشه . در پجره جدید روی یکی از 10 تا mirror که نوشته کلیک کن و فایل رو دانلود کن
اینکه خیلی ساده هست . روی قسمتی که گفتم کلیل کن بعد صفحه جدیدی که باز میشه بالا سمت چپ عکس یک فلاپی میاد روی اون کلیک کن و پنجره ایی جدید باز میشه . در پجره جدید روی یکی از 10 تا mirror که نوشته کلیک کن و فایل رو دانلود کن
کسانی که بازی رو انجام دادن من یک جا گیر کردم .
اون مرحله ایی که در یک شهر در مجاورت دریا بازی میکنیم و مجسمه بزرگی از یک مرد که با شلاق دو تا اسب را در آب نگه داشته در دریا موجود هست . اونجا بعد از کشتن دختری که فکر کنم اسمش سلینا یا الیسا ( همون که چشماش سبز هست و بعد از اینکه با تیر میزنیمش سقوط میکنه در یک حوض میوفته ) بود گیر کردم .
بعد از کشتن این دختره در مرحله بعدی نشون میده که باید بریم بالا ولی هر کاری میکنم نمیشه به یکی از نردبان ها دسترسی پیدا کرد . کسی این مرحله رو رد کرده ؟
اصلا چیزی نمیاد صفحه جدید باز نمیشه
اون قسمتی که 3 تا توپ دارن شلیک میکنن زمانی که یکیو میچرخونم به طرف اون کوه وقتی شلیک میکنم باید بعدش چکار کنم اصلا وقت فرار کردن نداره.
این بازی رو میشه به صورت split screen دونفره با یه کنسول بازی کرد ؟
باید خیلی سریع به سمت عقب فرار کنی تا اون کوه بیوفته روی توپ ها و بعد با موتور از روی اونا رد بشی
دوستان سعی کنید این بازی رو نخرید.چون گیم پلی خیلی سطح پایینی داره.انگار داریم کانتر بازی میکنیم ولی سوم شخصش.آیمینگ که اصلاً نباید حرفش رو بزنیم :دي.
خلاصه بازی خوبی نبود.
پیشنهاد من اینه که پولتون رو حروم نکنید.
بازی یا 2 DVD هست یا هم 3 DVD.
راستی گرافیک رو فراموش کردم بگم که معمولی رو به پایین بود. :-&
Last edited by R.P.G; 06-07-2009 at 19:54.
بازي كاملا مزخرف هست.گيم پلي - گرافيك.... كلا حيف اون 2تومني كه دادم برا اين بازي.
دروود.
پس چرا این تاپیک اینقدر خلوته.
من خواستم از بچه هایی که بازی رو انجام دادن بپرسم بازی در چه حدیه و چه نمره ای بهش میدن؟؟
چون میخوام اگه ارزششو داره بره تو لیست خرید.![]()
نه نخر که ضرر میکنی!
من که نمرهء 2،5 میدم بهش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)