اون مشكلي كه من و مجيد و هادي داشتيم مربوط به quick access نيست چون هر سه تاييمون اين پچ را قبلا نصب كرديم
اون مشكلي كه من و مجيد و هادي داشتيم مربوط به quick access نيست چون هر سه تاييمون اين پچ را قبلا نصب كرديم
سلام عید شما هم مبارک
ولی من پچ quick access رو نصب کرده بودم
هم با نصبش امتحان کردم هم بدونه نصب پچ quick access
در هر دو حالت یکی بود![]()
حرف مجيد جون درســــته منم اين پچ رو نصب كردم و مثل مجيد تو هر دو حالت كه با پچ و بدون پچ يكــي بود
موفق باشيد!![]()
سلام
آها فهميدم دوستاني كه اين مشكلو داريد
حتما شما بايد اون پچ quick access رو كه با qamake.exe ساختيدو تو فولدر jdflaser\2020_52 بذاريد.حتما اين كارو بكنيد و مشكلتون حل ميشه.
مثل قبل هیچ چیزی عوض نشود
مثل قبل همون پیغام ریختن دباره مین رو میده![]()
سلام
آقا مجيد خيلي جالبه برا شما اينجوري .
حتما اگه ميشه اموزش تصويري رو نگاه كن.بدم حتما روش كارو مو به مو انجام بده
اگخ بازم نشد كاراي زيرو انجام بده.
پس شما لطف كن كاراي زيرو انجام بده.
1.main گوشي رو هم تو همون پوشه كپي كني و دوباره امتحان كن.
2.اگه بازم نشد پس بهترين كار اينه كه پچ quick access رو يا همين نرم افزار نصب كني.اول پاكش كن دوبارت نصب كن.
3.اگر بازم نشد پس بهتر كه main گوشي رو با همين نرم افزار فلش كنيد و دوباره پچ كوئيكو بريزيد.
آقای marn شما فرض کنید ما پچ کوئیک اکسیس رو نصب نکردیم.حالا بگین این پچ و Main رو کجا قرار بدیم.
کار دیگه ایی هم هس که باید بکنیم؟
من گوشی رو همون طور که شما میگفتین وصل کردم.پچ کوئیک رو با setool نصب کرده بودم.اما بعد از کار گوشی روشن نمی شد و باید main رو دوباره فلش میکردم.
با تشکر از زحماتتون
سلام
Tanha عزيز شما پچ Quick access و main رو داخل فولدر 2020_52 كه درون خود فولدر jdflasher است كپي كنيد.البته من فقط خود پچ و كپي كردم.
من که فعلا با این فار کار نمیکنم
درضمن من کار با فار رو فوته فوتم اخه من از همون آموزشی که سیاوش 2سال پیش درمورد هک گوشی گذاشت پا به پا پیش میرفتم
اون زمانا که اسیتول و ... نبود
مگه حسام و هادی مشگلشون حل شوده؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام.من الان يه پچ 27 هزار خطي رو روي گوشي نصب كردم (به راحتي هر چه تمام تر)البته من فار وپلاگين رو از سايت topse.ru/files گرفتم.حجم پلاگين هم 1.65مگابايت بود نه 6. با تشكر از آقاي marn
Last edited by mahdiw710; 22-08-2008 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)