الان اومده یا نه ؟
الان اومده یا نه ؟
بازی برای PS3 و Xbox 360 منتشر شده ولی برای PC در آمریکا 6 ژانويه 2009 و در اروپا 1 مارس 2009 منتشر میشه!الان اومده یا نه ؟
همچنین سایت IGN هم بازی رو نقد کرده و بهش نمره های زیر رو داده:
X360: 7.3
PS3: 7.4
gametrailers هم بازی نقد کرد و بهش نمره 8.3 رو داد!
ریویوی این سایت رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
HD...160MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD...60MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 12-11-2008 at 00:05.
واقعا ظلمه !
آخه یعنی چی ما باید این همه صبر کنیم ؟!
خداکنه بازیشون فروش نکنه!
هیچ کس نسخه 360 یا Ps3 رو بازی نکرده بیاد یه کم واسه ما تعریف کنه ؟؟
مردیم از بس تو خماریه این بازی موندیم!!
...و بالاخره gamespot لطف نمود و این بازی رو هم مفتضح نمود : دی
جناب Kevin VanOrd امتیازی بالاتر 7.0 رو لایق این بازی ندونستن.
به نظرم صحبت مسعود جان درست باشه چون تفاوت بین امتیازها زیاده... مثلا در همین سایت gamespot چند یوزر 9.0,10,8.5 دادن و از طرفی یک هم 4.0 داده!
تمامی امتیازاتی که تاحالا به این بازی داده شده:
1UP.com A-من معمولا ریویوی Game Informer و GameTrailers رو به سلیقه ام نزدیک تر دیدم. پس حتما میخرمش...
Game Informer 8 / 10
Eurogamer 8/10
GameSpot 7/10
GameTrailers 8.3/10
IGN PS3: 7.4/10
Xbox 360: 7.3/10
Official Xbox Magazine 9.5/10
Play Magazine 10/10
Playr 6/10
GameZone 8.8 / 10
UGO A-
VideoGamer 9 / 10
GameSpy 4 / 5
تصاویر جدید:(اولی مربوط به انیمیشن های از پیش رندر شده داستانی میشه که به زیبایی کار شدن)
امتیازها خیلی هم پایین نیستند ... اما اینطور که پیداست جماعت منتقدان خارجی بازی های سنت شکن رو دوست ندارند و بازی های کلیشه ای رو بیشتر می پسندن! ( که متاسفانه بیشتر بازیبازهای ایرانی هم اینجورین )
این بازی رو حتما میگیرم، حیف که ریجن لاکد هست و فقط ریجن Pal اومده.
فروش بد Mirror's Edge در هفته اول!
فروش عنوان شوتر EA DICE یعنی Mirror's Edge خیلی بد بود! فروش این بازی(در هفته اول) در اروپا بیش از 30,000 نبود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون از آمریکایی ها که به جای دیدن فیلمهای با کلاس و اسکاری رفتن های اسکول میوزیکال دیدن اینم از اروپاییا!: دی
بازی گرفتم و الان چپتر 4 هستم...خیلی باحاله...اگه بخوام تو یه کلام بگم... "پرنس اول شخص" !
بیشتر بازی صرف پیدا کردن مسیر میشه تا اکشن. بخش اکشن بازی خیلی کمه ولی در حد راضی کننده ایه. بادکمه x(در 360) میتونید زمان رو کند کنید که بیشتر برای گرفتن اسلحه از حریف در درگیری ها کاربرد داره.
با دکمه Y از پشت اسلحه رو از دشمن بگیرید یا از روبه اگر بموقع بزنید با یه کمبو حریف از پا درمیاد و اسلحه اش در دستان شما...
با LT میشنید و لیز میزنید و با LB پرش میکنید
با B سر شما به صمت مسیر اصلی یا چیزهای مهم میچرخه و با RB در یک لحظه 180 درجه میچرخید. فرض کنید که با سرعت در حال فرار هستید که ییهو از روبرو دری باز میشه و 5-6 پلیس به سمت شما میان در این لحظه است که این دکمه و تاثیر اون اهمیت پیدا میکنه...
هر چه توقفتون کمتر باشه سرعتتون بیشتر میشه و پرش های بلند تر میسر میشه. البته faith خیلی سریع دور میگیره: دی و به اصطلاح اتارت های خوبی میزنه...
بازی توقفی نداره و پس از تمام شدن هر مرحله کات سنس هایی که به سبک انیمیشن های فلشی و دو بعدی هستن نمایش داده میشه و در خلال اون لودینگ مرحله بعد هم انجام میشه و شما تاخیری رو حس نمیکنید. به جز گهگاه که در خود بازی بازی فریز میشه و علامت لودینگ روی صفحه میاد که البته خیلی زود برطرف میشه. این مورد بیشتر برای مراحل طولانی پیش میاد و مواقعی که قراره از داخل ساختمان به محیط باز و بزرگی برید. بازی رو نصب نکردم که ببینم این لودینگ از بین میره یا نه...
هیجان بازی در مواقعی خیلی بالاس و بعضی مواقع حس ارتفاع خیلی جالب به شما دست میده. برای خودم خیلی پیش اومد که دستام عرق کنن : دی
البته ممکنه برای بعضی ها مراحل تکراری بشن مثلا تا مرحله 4 که من اومدم اصل کاری که بایست میکردم این بود که به ساختمانی نفوذ کنم کیفی بردارم یا با کسی صحبت کنم و بعد پلیس ها میومدن و فرار... حالا شاید در مراحل بعدی اتفاقاتی بیفته...
گرافیک بازی گاهی وقتا شما رو یاد ویدئوهای تکنیکی موتور کرایتک میندازه که برای نشون دادن قدرت این موتور استفاده میشه... اما جالب اینجاست که موتور بازی آنریل هست! یعنی موتور بازیهایی مثل گیرز اف وار یا بایوشاک! سبک گرافیکی این بازی دنیایی با دیگر بازیهای آنریلی تفاوت داره... بخش اعظم کیفیت گرافیکی بازی و زیبایی اون مدیون نورپردازی فوق العاده عالی این بازیه چیزی که تا به حال در هیچ بازیی ندیدم...
اگر نظر منو میخواید میگم این تجربه رو از دست ندید... امیدوارم EA هم به DICE فرصت بده تا بیشتر روی شماره های بعدی این بازی خلاقانه و سبک ساز کار بکنه...
8.3 امتیاز
![]()
============================
Summary: Mirror's Edge PC Launch Trailer New!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)