سلام
آقاماروباش بی خودی رفتم کلی زحمت کشیدیم تا آموزش تنظیم کردن بلو پرینت رو آموزش بدم
ما رفتیم
بای
سلام
آقاماروباش بی خودی رفتم کلی زحمت کشیدیم تا آموزش تنظیم کردن بلو پرینت رو آموزش بدم
ما رفتیم
بای
ای بابا علی آقا ما کمال تشکر رو از آموزشت داریم.
حالا چرا میری بابا بیا روی ماشین کار کن بلو پرینت فدای چشات...
دم شما گرم ولی واسه ی ما فقط یه باکس میاد و نه عکسی داره نه...
شرمنده که ناراحتتون کردم.نوشته شده توسط aliscan
ولی من میخواستم یه فایل بلوپرینت کلی باشه که همه با اون کار کنیم، نه اینکه هرکس واسه خودش یه بلوپرینت تنظیم کنه...
ببخشید.
شما این سه تا عکس رو فقط بریز تو درایور :C بعد فایل Max رو باز کن ببین درست میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اگه نشد، بگو تا تنظیمات Viewportشو بگم)
من Front ماشین رو درست کردم:
ببینین اگه این خوبه، فایلشو بزارم که با همین بریم جلو...![]()
سلام
آقا ما دوباره برگشتیم
بریم سر اصل مطلب,
بعد از اون که کارهای گفتم انجام دادید خوب میایم توی مکس و در نمای Front یک پلن ایجاد می کنیم,اندازش مهم نیست,خوب پنجره متریالمون رو باز می کنیم و روی مربع روبروی Diffuse کلیک کرده و در پنجره باز شده روی Bitmap کلیک کرده و عکسی رو که برای نمای روبرو برش زده بودیم رو انتخاب می کنیمو اون رو به پلن نسبت می دیم و کلید F3 رو از روی کیبورد می زنیم(البته قبلش توجه کنید که دکمه Show Map in Veiwport که در پنجره متریال به شکل یه مکعب هستش فعال باشه):
خوب بعد از اینکه ماده رو به پلن نسبت می دیم در پنجره متریال روی کادر روبروی Bitmap که آدرس عکسمون هستش کلیک می کنیم و در پنجره باز شده که در تصویر هم مشخص هستش ,یه عدد روبروی Statistics نوشته شده که در واقع سایز عکس هستش ,و ماباید اندازه پلن رو مطابق همون اندازها تنظیم کنیم:تنظیمات پلن طبق سایز عکس:خوب حالا پلن خود را انتخاب کنید و روی گزینه Select And Move که در بالای پنجره در نوار ابزار هستش راست کلیک می کنیم و در پنجره باز شده مختصات رو صفر می کنیم:و همین جور این کار رو در نمای های بعدی هم انجام می دیم تا یه همچین شکلی درست بشه:خوب فعلا تا اینجاش رو داشته باشید تا من برم سراغ قسمت بعدی(آقایون نرن واسه خودشون شروع به ساخت کنن آخه هنوز بلو پرینت تنظیم نیستش)
باتشکر
دم علی اسکن گرم ولی چرا تیکه تیکه؟؟؟؟
همشو بکن یه فایل پی دی اف.
خیلی خوبه که بابا دمت گرم...
فایلو آپ کن ببینیم چی میشه.
بفرمایید:خیلی خوبه که بابا دمت گرم...
فایلو آپ کن ببینیم چی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول دم شما گرم ولی ما هنوز اندر خم اون بلو پرینته ایم ها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)