اولین ScreenShot بازی:
لینک اصلی:لینک کمکی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین ScreenShot بازی:
لینک اصلی:لینک کمکی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا چیزی از این عکس نمایان نیست.اولین ScreenShot بازی
مصطفی کجایی (ایییییییییی)؟
اسکرین شاتهای جدید:
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گفته سازندگان برخلاف شماره قبل به جای اینکه از یک عضو کم اهمیت خانواده Corleone شروع کنید تا به Don برسید شما یک Don هستید که کل قدرت خانواده را در دست داره و باید تمام کنترل شهر را در دست بگیرید و با خانواده های دیگر مبارزه کنید. این شماره داستان فیلمها را دنبال نمی کند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه بازی خیلی بزرگ شده. گرافیک هم خیلی بالا رفته. فضا ها هم روشن تر شدن. در کل بازی پیشرفت زیادی نسبت به شماره های قبل داشته. من با این تصویر خیلی حال کردم :راستی ما همون بلوز قرمزه ایم؟
![]()
تريلر اين بازي :
كوييك تايم
10 MB
مديا پليرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9 MB
MP4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7.7 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت HD :
كوييك تايم
30 مگابايت
مديا پلير
28 مگابايت
بسیار عالی.
وب سایت اصلی بازی چیه؟
به نظر من از این عکسها که نمیشه نتیجه گرفت اما واقعا این بازی به نظر می رسه در برابر مافیا 2 حرفی برای گفتن نداشته باشه ، همونطور که شماره یکش با این که چند سال بعد از مافیا اومد اما باز هم ضعیفتر بود .
اگه به شخصیتهاش مخصوصا شخصیت اصلی (به نظر می رسه) نگاه کنید میبینید که بیشتر شبیه به Gta هستش .
باید منتظر بود.
پلتفورم ها مشخص نشده؟
اقا من تو شماره 1 اونجا که تو اسکله ای و از دور با sinpe میزننت گیر کردم و دیگه هم ادامه ندادم چون فقط یه کلت داشتم
بعدش چی میشد ؟
فکر کنم شخصیتش قابل Customize شدن باشه یعنی بشه تغییرش داد.
تو تاپیکش بپرسی سریعتر و بهتر جواب می گیری عزیزاقا من تو شماره 1 اونجا که تو اسکله ای و از دور با sinpe میزننت گیر کردم و دیگه هم ادامه ندادم چون فقط یه کلت داشتم
بعدش چی میشد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)