شاهزاده اندرومدا!،زن در زنجیر.
این صورت رو من خیلی دوستش دارم البته 19 ابان تاریخ تقریبی رسیدنش به نصف النهارهستش!!!
ولی به دلیل علاقه ای که به این صورت داشتم دلم نیومد که با یه صورت فلکی دیگه شروع کنم.!!!!
شاهزاده اندرومدا،دختر قیفاووس و ذات الکرسی،با زنجیر به صخره ای بسته شد و او را به حال خود رها کردنند تا نهنگ دریایی او ارببلاعد!!!!او به وسیله ی برساووش!(ای که چقر دوسش دارم این برساووش رو!) قاتل جادوگر عفزیته ی یونانی،رها شد.!!!!!
ستاره ها:
الفای اندرو مدا با نام راس المسلسله یا سره الفرس می باشد و یک گوشه از چهار گوش بزرگ اسب بالدار را تشکیل می دهد!(سه ستاره دیگر رئوس را می سازند!)نوع طیفb9iv و قدر2.1 و فاصله اش100سال نوری است.
اجرام عمقی اسمان:
کهکشان معروف اندرومدا(m13,ngc224)به فاصله 2.5میلیون سال نوری به عنوان دورترین جرم اسمانی که با چشم غیر مسلح دیده میشود،محسوب میشود.این یک کهکشان مارپیچ است و از اعضای بزرگ ((گروه محلی))یعنی خوشه کوچکی که کهکشان راه شیری هم به ان تعلق دارد،منظور می شود.(وای که چقدر گروه محلی کوچیکه!)در شب هایی که هموا تمیز و اسمان بدون الودگی باشد این کهکشان مانند یک لکه ی مات و کم فروغ با چشم عادی قابل مشاهده است(با تلسکوپ اگه می دیدش عاشقش می شدید!)دو کهکشان هم جوار ان یعنیm32(ngc221)،که یم کهکشان کوتوله از قدر نهم در جنبm31 است و همچنین m110(ngc205)به عنوان یک کهکشان کوتوله بیضوی مسطح کمی دور تر قرار گرفته است.برای دیدن انها تلسکوپ نیاز دارید!ngc752یک خوشه ی باز ستاره ای است که با دوربین دو چشمی قابل مشاهده است.
منبع وبلاگم که در امضام گفتم!