تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 43 از 43

نام تاپيک: اشنایی با صورت های فلکی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض شاهزاده اندرومدا!،زن در زنجیر.

شاهزاده اندرومدا!،زن در زنجیر.

این صورت رو من خیلی دوستش دارم البته 19 ابان تاریخ تقریبی رسیدنش به نصف النهارهستش!!!
    ولی به دلیل علاقه ای که به این صورت داشتم دلم نیومد که با یه صورت فلکی دیگه شروع کنم.!!!!

شاهزاده اندرومدا،دختر قیفاووس و ذات الکرسی،با زنجیر به صخره ای بسته شد و او را به حال خود رها کردنند تا نهنگ دریایی او ارببلاعد!!!!او به وسیله ی برساووش!(ای که چقر دوسش دارم این برساووش رو!) قاتل جادوگر عفزیته ی یونانی،رها شد.!!!!!

ستاره ها:

الفای اندرو مدا با نام راس المسلسله یا سره الفرس می باشد و یک گوشه از چهار گوش بزرگ اسب بالدار را تشکیل می دهد!(سه ستاره دیگر رئوس را می سازند!)نوع طیفb9iv و قدر2.1 و فاصله اش100سال نوری است.

اجرام عمقی اسمان:

کهکشان معروف اندرومدا(m13,ngc224)به فاصله 2.5میلیون سال نوری به عنوان دورترین جرم اسمانی که با چشم غیر مسلح دیده میشود،محسوب میشود.این یک کهکشان مارپیچ است و از اعضای بزرگ ((گروه محلی))یعنی خوشه کوچکی که کهکشان راه شیری هم به ان تعلق دارد،منظور می شود.(وای که چقدر گروه محلی کوچیکه!)در شب هایی که هموا تمیز و اسمان بدون الودگی باشد این کهکشان مانند یک لکه ی مات و کم فروغ با چشم عادی قابل مشاهده است(با تلسکوپ اگه می دیدش عاشقش می شدید!)دو کهکشان هم جوار ان یعنیm32(ngc221)،که یم کهکشان کوتوله از قدر نهم در جنبm31 است و همچنین m110(ngc205)به عنوان یک کهکشان کوتوله بیضوی مسطح کمی دور تر قرار گرفته است.برای دیدن انها تلسکوپ نیاز دارید!ngc752یک خوشه ی باز ستاره ای است که با دوربین دو چشمی قابل مشاهده است.

منبع وبلاگم که در امضام گفتم!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اسب بالدار(peg)فرس اعظم

زمان رسیدن به نصف النهار:28مهر مساحت:1121درجه ی مربع

در اساطیر یونانی گفته شده است که اسب بالدار از حباب(کف)دریا مخلوط با خون عفریته ای به نام مدوسا زمانی که برساووش(رنده ی سر غول)سر او را قطع کرد،متولد شد.وجه مشخصه ی این صورت فلکی چهار گوش بزرگی است که با وام گرفتن ستاره ی الفا از اندرومدا،تکمیل شده است.
    اگر کنجکاوی کنیم،مشاهده می شود که اسب به صورت واژگون قرار گرفته است و سر او به سمت جنوب می باشد.

ستاره ها:ستاره ی الفای اسب بالدار به نام مرکب فرس،در گوشه ی غربی چهارگوش بزرگ واقع شده است.طیف ان از نوعa0Ϊv،قدرش2.5و در فاصلهی 220سال نوری می باشد.ستاره ی بتا به نام منکب فرس تا حدودی متغیر بوده و در سمت بالای پای اسب قرار دارد و گوشه ی شمال غربی چهار گوش را می سازد.طیف ان از نوعm2П-ш می باشد.قدرش بین2.3تا2.7و فاصله اش 220سال نوری است.ستاره ی گامای اسب بالدارر به نام جنب فرس به عنوان ستاره ی گوشه جنوب شرقی چهارگوش محسوب می شود.طیف انb2 iv قدرش2.8 و در فاصله ی490سال نوری قرار دارد.

اجرام عمقی اسمان:m15یکی از درخشان ترین خوشه های کروی اسمان(قدر ششم)در فاصله ی 4درجه ای شمال غربی ستاره ی انف الفرس(فم الفرس)یا اپسیلون اسب بالدار قرار دارد.ngc7331به عنوان یکی از دهها کهکشان درخشان،از قدر دهم و مارپیچی است.موضع ان در9درجه ای شمال غربی بتای اسب بالدار و به فاصله ی 50میلیون سال نوری تا زمین است.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عقرب(sco)کژدم
    زمان رسیدن به نصف النهار:29تیر مساحت:497درجه مربع
    این صورت فلکی کوچک منطقه البروج چهره ی عقربی را به تصویر می کشد کا با نیش خود،جبار ،این صورت فلکی معروف اسمان زمستان را (که الهی قربونم بره!)رو کشته است.این دو صورت فلکی در دو سمت مقابل هم در اسمان قرار گرفته اند.بنابراین زمانی که عقرب طلوع می کند،جبار غروب می نماید.صورت فلکی عقرب در امتداد کهکشان راه شیری و در کنار قوس واقع شده،بنابراین از لحاظ اجرام اسمانی غنی می باشد.

ستاره ها:
    الفای عقرب همان ستاره ی قلب العقرب بوده که به معنای انگلیسی ان((رقیب مریخ))است.علت این رقابت،سرخ رنگی این ستاره در قیاس با رنگ سیاره ی مریخ سرخ رو است.این ستاره یک ابر غول بوده و حدود600برابر قطر خورشید با طیفm1ibو قدر1.0می درخشد.قلب العقرب دارای یک همدم ابی رنگ از قدر پنجم می باشد که طیف انb3و فاصله اش600سال نوری است.

اجرام عمقی اسمان:ببینیم برنامه16هزار تومنی کامی چی میگه،البته باید ببخشید چون استاد نیست که از اون تحلیلهای معروفش پیاده کنه و خودم مجبورم راجعبشون بنویسم!!!!پس بی تجربگی رو ببخشید:
    من تو عقرب دو جین خوشه ی ستاره ای از قدر های حدود7و8 که دو سرف دم عقرب هستند رو می بینم.m7که قدرش3 هستش و m6 که قدرش4هستش هر دو از خوشه های باز درخشانش هستند که البته با کامی پیداشون نکردم ولی خودم همیشه رصدشون می کنم!!!!و همچنینm4رو که من فکر می کنم خوشه ی باز باشه ولی استادم و کامی می گن که کرویه و از قدر6.

دوستان بازم به دلیل اجرام عمقی اسمان که ناقصه عذر می خوام چون مجبور شدم خودم بشینم پشت سیستم و صورت رو پیدا کنم و اون اجرامی رو که توش می شناسم رو پیدا کنم و اسمهاشونو بگو به همین خاطر از نا کملی این بخش عذر می خوام به هر حال من منجم حرفه ای نیستم و یه اماتورم که3 یا4ساله نج.م کار می کنم و چیز زیادی از کار کردن با این برنامه قوی نمی دونم ولی سعی می کنم تو این یه هفته که استادمون نیستش براتون حد اقل چند تا نقشه امان ماه رو بگیرم که حال کنین!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •