چرا قابل استفاده نیست؟ من شنیده بودم فقط امکان دریافت کانالهای تلویزیونی رو پلیرها در ایران ممکن نیست ولی نشنیده بودم که کپچر هم غیرممکن باشه.یعنی حتی با کوون a3 یا q5 هم نمیشه کپچر کرد؟
چرا قابل استفاده نیست؟ من شنیده بودم فقط امکان دریافت کانالهای تلویزیونی رو پلیرها در ایران ممکن نیست ولی نشنیده بودم که کپچر هم غیرممکن باشه.یعنی حتی با کوون a3 یا q5 هم نمیشه کپچر کرد؟
کپچر چرا، بنده دریافت این کانال ها منظورم بود sorry.
یکی کمک کنه یعنی هرکی که خودشpmp jxd خریده و داره نظر بده. واقعا خوبه؟ کیفیت داره؟ مخصوصا tv-in کیفیت داره بعد از کپچر تو کامپوتر کیفیتش چطوره خوبه؟ زیر نویس نشون میده؟
نظرتون راجع به مدل jxd990 یا jxd318 چیه؟
مدل قدیمیشو کسی نداره نظر بده منظورم jxd661 چطوره؟ tv-in کیفیت داره تو این مدل؟ کلا کیفیت این مدلش چجوریاست؟
اگه این مارک خوب نیست از دوستان کسی کمک کنه بگه که تا 150000 چه mp4player بخرم البته TV-INحتما داشته باشه چون برام مهمه. دوستان لطفا کمک کنند.
البته مثل اینکه باید جداگانه خریدvia the optional dvr station/ dvr snap-on
یعنی هیچکس نیست جواب ما رو بده؟
یه کمکی کنید دیگه .
اخه jxd از مارک های متفرقه هست و کسی که بخواد پول یه PMP رو بده فکر نکنم بره سمت jxd !
سلام.
دوستان من تاپیک را نخوندم.میشه توضیح بدین که پی ام پی چه استفاده ای داره؟
PMP= Portable Media Player
پخش کننده موسیقی قابل حمل که گاها PVP یا Portable Video Player هم بهش گفته میشه، که ویژگی هایی مثل: مانیتور بزرگ (حداقل 2.5 اینچ) برای پخش فرمت های مختلف تصویری و فیلم و عکس، قابلیت ضبط و دریافت کانال های تلویزیونی و رادیویی، قابلیت نصب نرم افزار و مجهز بودن به سیستم عامل اختصاصی رو داره. همین ویژگی هایی که گفتم اون رو از MP3 Player های معمولی متمایز میکنه.
شرکت iRiver هم جدیدا پلیرهای پیشرفته تر و بزرگتری نسبت به گذشته تولید میکنه نمونش iRiver Spinn که کاملا مشابه Cowon S9 ساخته شده اما برتریش در قابلیت دریافت کانالهای تلویزیونیست (البته اگه تو ایران هم کاربرد داشته باشه میشه واقعا "برتری" بهش گفت)
iRiver Spinn Review & Specifications:
کسی تجربه کار با iRiver و بخصوص این مدل رو داشته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راجع به iRiver P7 زیاد اطلاعاتی پیدا نکردم کسی چیزی راجع بهش میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)