تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 17 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 165

نام تاپيک: خبرگزاری P30 World (جدید ترین اخبار داخلی)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در اولين ديدار بازيكنان با مدير شركت صنايع مس ايران

اردبيلي: از مايلي كهن مشاوره مجاني مي‌گيرم

خبرگزاري فارس: مدير شركت صنايع مس ايران گفت: دليل استعفاي نيك نفس را نمي‌دانم؛ اما در امر فوتبال از مايلي كهن مشاوره رايگان مي‌گيرم.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد هادي اردبيلي امروز پس از نخستين ديدار با بازيكنان مس كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: يوسف آبادي سرپرست باشگاه است و در آينده نزديك تصميم قطعي را در مدير عامل باشگاه مي‌گيريم. شايد ايشان به اين سمت انتخاب شوند؛ ولي در آينده نزديك تكليف مدير عامل را مشخص مي‌كنيم.
    وي در خصوص تعهد باشگاه به بازيكنان گفت: تمامي پول بازيكنان را پرداخت مي‌كنيم و به قرارداد باشگاه نسبت به بازيكنان متعهد هستيم؛ اما معتقديم اين قراردادها بايد شفاف باشد و طبق بودجه مصوب تمام پول‌ها را مي‌دهيم.
    اردبيلي در خصوص دليل استعفاي نيك نفس مدير عامل سابق اين باشگاه گفت: اطلاعي نداريم كه چرا نيك نفس رفت. ما هم از طريق رسانه‌هاي گروهي مطلع شديم و به همين دليل قائم مقام ايشان را به عنوان سپرست باشگاه انتخاب كرديم.
    مدير شركت صنايع مس ايران در خصوص شايعه انحلال تيم فوتبال اين باشگاه گفت: از قديم به فوتبال علاقه داشتم و معتقدم تيم فوتبال باشگاه بايد اوج بگيرد و كمك كنيم تا اين باشگاه يكي از سه تيم برتر ايران شود.
    اردبيلي در خصوص پروژه‌هاي عمراني باشگاه مس در شهرهاي كرمان و رفسنجان عنوان كرد: اين پروژه‌ها پس از آنكه در مجمع عمومي شركت مصوب شد، به مرحله اجرا در خواهد آمد. پيش از تصويب مصوبه اين پروژه‌هاي وجهه قانوني نداشت.
    اردبيلي در خصوص اظهارات رئيس سازمان تربيت بدني در باره ريخت و پاش‌هاي باشگاههاي صنعتي در مورد جذب بازيكن گفت: هيچ نشستي با علي آبادي نداشتم و در اين خصوص اطلاعي ندارم؛ اما معتقدم در بحث قراردادها بايد شفاف سازي شود و مشخص شود پول‌ها در كجا‌ها هزينه شده است و جلوي حيف ميل را بگيريم. طبق اعتقاد اسلامي ما بايد حسن ظن داشته باشيم. مگر آنكه خلاف آن ثابت شود.
    وي در خصوص شايعه مدير عاملي مايلي كهن در باشگاه مس كرمان گفت: او را از قديم مي‌شناسم. وي در بخش فوتبال به من مشاوره مي‌دهد، بدون آنكه حقوقي دريافت كند. فقط در پاره‌اي از موارد از نظرات مشورتي مايلي كهن استفاده مي‌كنم.
    اردبيلي در مورد سرمربي آينده اين تيم گفت: پرويز مظلومي از بزرگان فوتبال ما است و ما اين انتخاب را تائيد مي‌كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ناصر حجازی در گفتگو با ایسکانیوز:
    برای به دست آوردن سمت به کسی التماس نمی کنم//تا زمانی که خواسته هایم برآورده نشود به نساجی نخواهم رفت

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی سابق تیم استقلال تهران گفت: پیوستنم به تیم نساجی مازندران هنوز قطعی نشده است و تا زمانی که مسئولان این تیم خواسته هایم را بر آورده نسازند به این تیم نخواهم رفت.

ناصر حجازی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: تیم نساجی مازندران با مشکلات مالی زیادی روبه رو است و بودجه سرانه این باشگاه برای جذب بازیکن بسیار محدود است. با این شرایط کار کردن با این تیم کار بسیار دشوار است زیرا هیچ مربی نمی تواند تیمی را در دست بگیرد که بودجه لازم برای جذب بازیکنان مورد نظرش را نداشته باشد و با آن تیم به موفقیت برسد.
    وی افزود: در حال حاضر مسئولان تیم نساجی برای جذب بازیکنان مبلغ 200 میلیون را در نظر گرفته اند!!که در فوتبال کنونی کشورمان این مبلغ بسیار ناچیز است. با صحبتی که با سران باشگاه نساجی داشته ام مقرر شده که بودجه خرید بازیکن را به 800 میلیون ارتقاع دهند که اگر این مهم صورت گیرد فصل آینده را بر روی نیمکت مربیگری نساجی می نشینم ولی در غیر اینصورت ترجیح می دهم در خانه بنشینم تا این که مسئولیت یک تیم را بر عهده گیرم.
    حجازی با اشاره به تماشاگران مشتاق مازندران به ایسکانیوز گفت: اگر سکان هدایت باشگاه نساجی را در دست بگیرم دوست دارم با این تیم به لیگ برتر صعود کنم. مازندران تماشاگران بسیار خونگرمی دارد که سالهاست نتوانسته اند به حقشان در فوتبال دست یابند.
    سرمربی سابق تیم استقلال در خصوص پیشنهاد های سرمربیگری خود در فصل نقل و انتقالات تصریح کرد: به غیر از پیشنهادی که از تیم نساجی در یافت کرده ام هیچ تیم دیگری خواهان به خدمت گرفتنم نیست زیرا مثل خیلی از آقایان نبوده ام که برای به دست آوردن یک پست ،پشت در تیم ها بایستم و برای رسیدن به یک سمت به تعریف و تمجیدهای بیخود از سران باشگاهها بپردازم.
    ناصر حجازی در خصوص صحبت های مطرح شده در رسانه ها مبنی بر عدم فعالیت ورزشکاران در امور تبلیغات اذعان داشت: به هیچ وجه صحبت های سازمان تربیت بدنی مبنی بر قطع همکاریم با اسپانسر های تبلیغاتی را جدی نگرفته ام زیرا قرارداد یک ساله ای را با این شرکت ها بسته ام و تا به حال نیمی از مبلغ قراردادم را دریافت کرده ام . اگر مسئولان فدراسیون می خواهند جلو این موضوع را بگیرند باید تمام ضررهای من را متقبل شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کاظم اولیایی در گفتگو با ایسکانیوز:
    برای اثبات بی گناهیمان به دیدار علی آبادی می روم//رای کمیته دوپینگ شفاف نیست
    !!
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مدیرعامل پاس همدان با تاکید بی عدالتی در خصوص رای صادره بر علیه تیمش گفت:برای اثبات بی گناهی باشگاه به دیدار علی آبادی خواهم رفت.

کاظم اولیایی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"افزود: در هر صورت مسئولان کمیته دوپینگ وانظباطی کار خودشان را کرده اند و من هم قصد دارم به دیدار رییس سازمان تربیت بدنی بروم و از حق باشگاه دفاع کنم.
    وی ادامه داد:مطمئن باشید در این ملاقات مدارکی را به وی ارائه خواهم کرد که حق باشگاه پاس ضایع نشود، ضمن اینکه حقایقی را نیز باید به علی آبادی بگویم.
    اولیایی با تاکید بر عدم شفافیت رای صادره بر علیه تیمش خاطر نشان ساخت: مطمئنم که در رای کمیته دوپینگ عدم شفافیت وجود دارد و در جلسه این مساله را با علی آبادی در میان خواهم گذاشت.
    وی تصریح کرد: در هر صورت ما جواب نهایی آن را از علی آبادی خواهیم گرفت و هیچ اقدامی تا آن زمان انجام نخواهیم داد.
    مدیر عامل پاس همدان درخصوص وضعیت تیمش به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه تیم به همراه بگوویچ تمرینات بسیار خوبی را انجام می دهد و قرار است یک اردوی چند روزه را نیز در تهران برگزار کنیم.
    وی تیم پاس را قدرتمند تر از سال گذشته خواند و گفت: پس از جدایی چند بازیکن فصل گذشته با دستور بگوویچ بازیکنانی در پست های مختلف به خدمت گرفته ایم که مشکلی در طول فصل نداشته باشیم و مطمئن باشید که پاس در فصل جدید بسیار قدرتمند ظاهر خواهد شد.
    اولیایی در ادامه به برنامه سه ساله تیمش اشاره کرد و گفت: بعد از انتقال پاس به همدان یک برنامه سه ساله در نظر گرفته ایم که هدف اصلی مان تثبیت پاس در لیگ برتر و بعد از آن حرکت به سمت قهرمانی در لیگ و حضور در جام باشگاه های آسیا است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

صادق ورمرزیار در گفتگو با ایسکانیوز:
    فیروزخان با حضور در صبا به حقش رسید// در قم کار بسیار سختی پیش رویمان
    است
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مربی جدید صبای قم گفت:فیروز کریمی با حضور در صبا به حقش در فوتبال ایران رسید.

صادق ورزمرزیار روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود:علیرغم اینکه سال قبل فیروز کریمی با نا عدالتی و بدشانسی در استقلال به حقش نرسید اما مطمئنم که وی با حضوری قدرتمند در لیگ امسال در صبا به حق خود خواهد رسید.
    وی ادامه داد:خدا خواست که شخصیت چندین و چند ساله فیروز کریمی زیر سوال نرود مطمئن باشید با آمدن به صبا و حضور در لیگ برتر جواب بسیاری از منتقدانش را در لیگ هشتم خواهد داد.
    وی در خصوص حضورش در صبا به ایسکانیوز گفت:با توجه به حضور فصل قبل من در کنار فیروز خان و روابط خوبی که با وی داشتم قرار شد که وی در هر تیمی فعالیت داشت من نیز به عنوان دستیارش باشم که همینطور هم شد.
    مربی فصل گذشته استقلال تهران با اشاره به روند آماده سازی تیم صبا گفت:دو روز است که تمرینات این تیم را زیر نظر گرفته ایم و با توجه به جدایی چند بازیکن صبا جدا شده اند باید چند بازیکن را در پست های مختلف به کار بگیریم.
    وی ادامه داد:متاسفانه وقت بسیار کمی برای جذب بازیکن داریم و از طرف دیگر هم به زمان شروع مسابقات لیگ وقت بسیار کمی داریم و این کار ما را بسیار سخت می کند.
    ورمرزیار در رابطه با مشکلات بین یحیی گل محمدی و برخی بازیکنان صبا گفت:درهمان جلسه اول تمرین فیروز خان با بازیکنان صبا تمامی کدورت ها برطرف شد و قرار شد که احترام به بزرگتر در دستور کار بازیکنان باشد و همیشه احترام به بزرگ تر در بین بازیکنان باشد.
    وی با تاکید برمدعی بودن صبا در لیگ هشتم خاطر نشان کرد: سابقه نشان داده که فیروز کریمی درهرتیمی مدعی قهرمانی بوده و مطمئن هستم که با پشتیبانی های سرتیپ ملاحی و قابلیت های بازیکنان در لیگ هشتم با قدرت مدعی عنوان قهرمانی خواهد بود ولی باید توجه داشت که این تیم اولین سال حضورش در شهرستان است و این کار ما را مشکل خواهد کرد..
    مربی جدید صبا قم در رابطه با احتمال حضور نوازی در این تیم گفت:علیرغم این که ظاهرا نوازی قبل از حضور ما در صبا توافقاتی با مسولان انجام داده بود ولی از زمان حضور ما در این تیم وی برای مذاکره مراجعه نکرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یوسف آبادی رسما مدیرعامل مس کرمان شد
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: رضا یوسف آبادی سرپرست کنونی باشگاه مس کرمان رسما به عنوان مدیرعامل مس انتخاب شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، با استعفای حمید نیک نفس، رضا یوسف آبادی به عنوان سرپرست و گزینه اصلی مدیرعاملی مطرح شد که ظهر امروز به صورت رسمی جانشین نیک نفس شد.
    با مدیرعاملی یوسف آبادی، مجید مکی زاده به عنوان سرپرست جدید تیم نفت انتخاب شد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علی آذری در گفت و گو با ایسکانیوز:
    استقلال اهواز را به خاطر بی حاشیه بودنش انتخاب کردم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک چپ فصل گذشته تیم استیل آذین در خصوص خبر پیوستنش به تیم استقلال اهواز گفت: در میان پیشنهادهایی که از لیگ برتری ها داشتم تیم استقلال اهواز به نظرم بهترین گزینه می آمد چون از حاشیه به دور است.

علی آذری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،افزود: با توجه به یارگیری خوبی که مسوولین این تیم در فصل نقل و انتقالات انجام داده اند ترجیح دادم در میان پیشنهادهای خوبی که از دیگر تیم های لیگ برتری داشتم به استقلال اهواز بروم.
    وی با اشاره به مدت قراردادش با این تیم اهوازی اضافه کرد: قرار دادم با این تیم یکساله است و امیدوارم همان طور که در این یک هفته ای که با تیم تمرین کردم و همه چیز خوب و عالی بود از این به بعد نیز این وضعیت حفظ شده و یکی از بهترین سال های فوتبالی ام را با تیم استقلال اهواز بگذرانم.
    بازیکن سابق تیم استیل آذین در مورد علت جدایی اش از این تیم به ایسکانیوز گفت: چون معتقدم پتانسیل حضور در تیم های لیگ برتری را دارم به همین خاطر ترجیح دادم از این تیم جدا شوم البته باید قدردان زحمات هدایتی مدیر عامل این تیم نیز باشم که باعث شد در جدایی ام از تیم استیل آذین مشکلی برایم پیش نیاید.
    وی تصریح کرد: البته تنها مشکلی که در تیم استیل آذین وجود داشت عدم پرداخت به موقع مطالبات بود و این را هم باید به حساب مشغله زیاد مسوولین این تیم گذاشت اما امیدوارم با توجه به قولی که در خصوص بقیه مطالباتمان در طی این یکی دو روز داده اند جامه عمل بپوشانند./135/120

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فریدون فضلی در گفتگو با ایسکانیوز:
    صبا با فیروز خان مدعی اصلی قهرمانی است//مسوولان صبا باید تکلیف ما را مشخص کنند

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم صبا باتری قم با اشاره به حضور فیروز کریمی در این تیم گفت:از این اتفاق بسیار خوشحالم و مطمئنم که صبا با این مربی جزئ مدعیان اصلی لیگ هشتم خواهد شد.

فریدون فضلی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود:بیش از سه سال شاگرد فیروز خان بوده ام و در این مدت افتخارات زیادی را تجربه کرده ام.امیدوارم که در چهارمین سال حضورم در کنار فیروز خان قهرمانی در لیگ برتر را نیز تجربه کنم.
    وی در خصوص شرایط خودش در صبا به ایسکانیوز گفت:فعلا که یک فصل دیگر با این تیم قرارداد دارم و باید برای این تیم بازی کنم ولی با آمدن کریمی انگیزاه ام چند برابر شده است و می خواهم در لیگ هشتم بهترین باشم.
    فضلی با اشاره به انتقال صبا به قم گفت :در ابتدای بحث انتقال صبا باتری به قم قرار شد که تیم در تهران تمرین کند و هنگام بازی به قم برود ولی ظاهرا قرار شده که تمامی فعالیت باشگاه را به قم منتقل کنند و این باعث بروز مشکلات زیادی برای ما می شود.
    وی افزود:تمامی زندگی ما در تهران است و با توجه به شرایطی که پیش آمده باید به قم نقل مکان کنیم ولی با گذشت چند روز هنوز وضعیت ما مشخص نشده است و بلا تکلیف هستیم.
    فضلی در پایان خاطر نشان ساخت:انتقال صبا باتری از تهران به قم وقت زیادی از دوره آماده سازی تیم را گرفته است و مطمئنا کادر فنی کار بسیار سختی را برای آماده سازی تیم تا شروع لیگ در پیش رو خواهد داشت./

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تصویب در هیات رییسه باشگاه صبا قم
    تمامی فعالیت صبا باتری به قم منتقل می شود

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:با تصویب هیات رییسه باشگاه صبا قم تمامی فعالیت های این تیم از تهران به قم منتقل خواهد شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" در حالی که تا پیش از این قرار بود تیم صبا برای حضور در لیگ برتر در تهران تمرین کرده و فقط در زمان مسابقات به قم برود اما با تصمیم مسئولان و کادر فنی این تیم قرار است که تمامی فعالیت های این باشگاه به قم منتقل شود.
    تیم صبا که در راستای اصل 44 قانون اساسی به استان قم منتقل شده است طی چند روز اخیر با حضور کریم ملاحی به عنوان مدیرعامل و فیروز کریمی در راس کادر فنی خود تمریناتش را در تهران از سر گرفته است که به زودی تمرینات این تیم نیز با تصمیم مسئولان صبا به قم منتقل می شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

احمد طوسی در گفتگو با ایسکانیوز:
    برغم میل باطنی ام از نفت جدا شدم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی سابق نفت آبادان گفت: متاسفانه به دلیل اتمام مرخصی یکساله ام در دانشگاه آمریکا که در آن مشغول به تدریس هستم باید ایران را ترک کنم و به همین دلیل برغم میل باطنی ام ،مجبور به ترک نفت شدم.

احمد طوسی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"،خاطر نشان ساخت: با مسئولان نفت توافق کامل داشتم و از کار کردن با آنها لذت می بردم اما متاسفانه به دلیل اتمام مرخصی ام مجبور به بازگشت به آمریکا هستم.
    وی افزود: مدیون مردم آبادان هستم و دل کندن از آنها برایم بسیار دشوار است و قلبا دوست داشتم در این تیم می ماندم و دینم را به مردم آبادان ادا می کردم.
    سرمربی اسبق تیم ملی در خصوص لغو دیدار های دوستانه تیم ملی به ایسکانیوز گفت: لغو بازی های دوستانه تیم ملی به دلیل بی برنامه گیری مسئولان فدراسیون است و شاید اگر ما از گذشته مانند تیم های بزرگ دنیا دیدار های دوستانه مان در تقویم فدراسیون مشخص بود هیچگاه با این مشکلات مواجه نمی شدیم. بی برنامه در فدراسیون فوتبال ما موج می زند و این موضوع جای تاسف دارد.
    طوسی در خصوص صعود تیم ملی به جام جهانی تصریح کرد : مهم صعود کردن نیست تیم ملی ما 3 دوره به جام جهانی صعود کرده است اما هیچ کار مفیدی نتوانسته ایم انجام دهیم. روسای فدراسیون باید از هم اکنون به فکر برنامه ریزی دقیق باشند تا در جام جهانی به زنگ تفریح تبدیل نشویم.
    وی با اشاره به جوانگرایی در تیم ملی خاطر نشان ساخت: باید به دایی تبریک گفت زیرا او کار بسیار بزرگی را انجام داده است اما جوانگرایی باید تدریجی باشد تا تیم ملی دچار مشکل نباشد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نادر دست نشان در گفتگو با ایسکانیوز:
    شفق، فوتبال را با سینما اشتباه گرفته است!!//به خاطر مردم تبریز، از مدیران تراکتور شکایت نمی کنم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی سابق پگاه گیلان گفت:ناصر شفق با مردم تبریز صادق نیست و وی در صحبت هایش فوتبال را با سینما اشتباه گرفته است.

نادر دست نشان روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در ابتدا با باشگاه تراکتور به توافقات نهایی دست یافته بودم و حاضر شده بودم با این باشگاه قرارداد سفید امضا کنم اما متاسفانه رفته رفنته متوجه شدم شفق با من و مردم تبریز صادق نیست و حرف هایی را از قول من به زبان می آورد که به هیچ وجه صحت ندارد.
    وی افزود: مدیر عامل تراکتورسازی یک مدیر غیر حرفه ای است زیرا او با مردم تبریز صادقانه برخورد نمی کند. شفق برای سرمربی گری تراکتور کمالوند را انتخاب کرده است و این حق طبیعی او است اما از موضوع که او از قول من حرف های کاملا کذبی را به زبان می آورد تا عقیده مردم تبریز را نسبت به من تغییر دهد کاملا زشت و غیر حرفه ای است.
    سرمربی سابق پگاه گیلان با اشاره به دلایل لغو قرار داد خود با باشگاه تراکتورسازی به ایسکانیوز گفت:در ابتدا با عبدالله زاده به توافق رسیدم و قراردادی را به امضا رساندم اما با آمدن شفق قرار شد مذاکراتمان را ادامه دهیم و من هم حاضر شدم قرارداد سفیدی را با او به امضا برسانم اما به یکبار نظر مدیر عامل تراکتور تغییر کرد.
    وی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به قراردادی که با تراکتور دارم می توانم از مسئولان این تیم شکایت کنم اما به خاطر مردم تبریز این کار را نخواهم کرد. مطمئن باشید کار من با تراکتور تا زمانی که شفق مدیر این تیم باشد تمام شده است و دیگر در تیم هایی که شفق مدیرعامل آن باشد کار نخواهم کرد.
    دست نشان افزود: مطمئن باشید برای شفق انتخاب سرمربی کار سختی نیست زیرا او آنقدر در تراکتور قدرت دارد که با حضور در این تیم هیئت مدیره را تغییر داد و افراد مد نظر خود را جایگزین اعضای سابق هیئت مدیره کرد.
    سرمربی سابق پگاه گیلان در مورد وضعیت خود به ایسکانیوز گفت: هنوز با هیچ تیمی مذاکره نکرده ام اما اگر پیشنهاد مناسبی شود حتما آن را قبول خواهم کرد. برای من فرقی نمی کند در کدام تیم مربی گری کنم و اگر احساس کنم در لیگ 2 می توانم موفق باشم مطمئن باشید در لیگ 2 هم کار خواهم کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •