خب پس دیگه مبارکه....................!!!
امیر حسین ، چون برای خرید گوشی کمکت کردم.............. باید یه هفته گوشی رو بدی به من.................دی.!!!!
مبارکه.
خب پس دیگه مبارکه....................!!!
امیر حسین ، چون برای خرید گوشی کمکت کردم.............. باید یه هفته گوشی رو بدی به من.................دی.!!!!
مبارکه.
قربونت دادا .... قابلتو نداره ... ممنونم ...![]()
دوستان بالاخره قیمت این گوشی چند شد؟ 490 یا 470
البته من هنوز قیمت F480 رو در مشهد نمی دونم.
نگرانی بعدی من اینه این گوشی هم سریع جواد بشه و تو دست همه باشه. اخه ما که شانس نداریم هر گوشی گرفتم کمتر از یک سال تو دست همه بود.
Last edited by mani6606; 18-07-2008 at 20:36.
خب اخرش کدومشو گرفتی؟
و یه توضیحی در مورد اون گوشی بده؟
نام فروشگاه : تلفن تلکس
شماره تلفن : 66718448
آدرس : خیابان جمهوری - نرسیده به پل حافظ - جنب پارکینگ وزارت بهداشت - پلاک 312
4کرم............ یعنی نمیدی دیگه...................!!
ایشالا تو خوشی ها باش زنگ بزنی.......................................... ..
داداش ، یه حرفی میزنی ،مثل اینکه بگم امسال هم اسامی بازیکنان استقلال به کنفدراسیون آسیا ارسال میشه..................... خب معلومه امسال هم نمیشه...............!!!!
ولی جدی ، گوشی های سامسونگ هیچ وقت ، هیچ مدلی به مرز خزی نمیرسن............. ونرسیدن.............!!! با گوشی های سونی (خدای خز...........) قیاس کن.
دستت درد نکنه
ضمنا گوشی جدیدت هم مبارکه
تایید میشه
خداییش ویوتی محشره
تو اروپا داره حرف اول میزنه
یه کم از بند برندها خارج شین و بی تعصب به نام برند مقایسه کنین اونوقت به حرف من میرسین
چی تایید میشه..........؟!
این :
یا :
یا :
مجتبی جان ، در اینکه این گوشی گوشیه خوبی هست......... کسی شک نداره..............!!! ولی هر گوشی عمر مفید داره......... به نظرم این گوشی به اواسط عمر مفیدش رسیده........ قیاس کن با 480 که تازه نفسه.........!!!
در ضمن ، اگه بیخواییم بنام برند قیاس کنیم.......... که ال جی ، رتبه خوبی نداره........ البته گوشی های خوبی داره............ ودر بعضی موارد شاهکار............. مثل همین vIEWTY , PaRDA , SHINE و شکلات و .........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)