يه مسئله وجودداره عزيزاني كه راي ميدن آياازبقيه نزم افزارهااستفاده كردند بنده به شخصه ازتمام اونايي كه بالاي 1درصد راي آوردن استفاده كردم وميگم بايد بين IDM،DAP،FLASHGETيكي رو انتخاب كرد كه اونهم بستگي به نظر شخصي داره ديگه
FlashGet
Internet Download Manager-IDM
Download Accelerator Plus (DAP)
GetRight
ReGet
InstantGet
Getgo
Ultra-Downloader
Mass Downloader
StarDownloader
Fresh Download
HiDownload
DLExpert
GoZilla
LeechGet
IDA - Internet Download Accelerator
Net-Transport
DownloadStudio
Orbit Downloader
Gigaget
Download Direct
Free Download Manager
يه مسئله وجودداره عزيزاني كه راي ميدن آياازبقيه نزم افزارهااستفاده كردند بنده به شخصه ازتمام اونايي كه بالاي 1درصد راي آوردن استفاده كردم وميگم بايد بين IDM،DAP،FLASHGETيكي رو انتخاب كرد كه اونهم بستگي به نظر شخصي داره ديگه
من چند تارو امتحان کردم:FDM.IDA.DAP.Orbit.FlashGet
FlashGet:نرم افزار خوبی هست اما توی دانلود فایلهای حجیم گاهی اوقات بد عمل میکنه و فایل ناقص دانلود میشه.
Orbit:سرعت مناسبی داره.حجم عالی روداره و توی دانلود ویدیو ها استاده.
DAP:یکی از برترین دانلودرها هست مخصوصا برای خطوط کم سرعت.نسخه رایگانش سرعت خوبی داره اما نه در حد نسخه پولی.کرک داره اما مال ورژن های قبلی هست و مشکل دار.تبلیغات مزاحمی هم نشون میده اما با این همه واقعا عالی هست.
IDA:نرم افزار مناسبی هست برای دانلود انواع فایل ها.تبلیغات کمتری رو نصبت به DAP نشون میده قابلیت عوض کردن پوسته رو داره.اما بازم نسخه پولی یکم سریع ترهست کرک های اون راحت گیر میاد و بدون مشکل کار میکنه.
FDM:نسبت به رایگان بودن میتونه تمام خواسته های شمارو از یک برنامه مدیریت دانلود براورده کنه و برای سرعت های کم و کسانی که زیاد دانلود میکنن مناسب هست و نصبت به اون 3تا برتری داره و هیچ مشکل امنیتی رو نداره و خوبی بعدی اینه که دیگه از تبلیغات خبری نیست.تنها بدیاون نداشتن پوسته هایزیاد و یکم قدیمی بودن اینترفیس برنامس
من از idm,dap,flash get.mass d
استفاده کردم ولی قابلیت تکه تکه کردن در idm بسیار جالب تر عمل میکنه.ولی flash get بهتر تو ویدیو ها خودشو نشون میده و بهتر linkهارو پیدا میکنه!
آخرش همیشه از idm استفاده میکنم
داشتم بررسی میکردم بهترین نرم افزار دانلود چیه به اینجا برخوردم من خودم از idm استفاده میکنم و باید بگم تا حالا موردی پیش نیومده که نتونم ویدیو انلاین رو باهاش دانلود کنم من همیشه تو سربرگ download.گزینه optiions تو صفحه باز شده سربرگ general گزینه costomize idm menu items... رو میزنم و همه تیکهاشو میزنم تو قسمت options سربزگ file types داخل اون کادر مستطیل هر فرمتی رو که نداره هم اضافه میکنم البته بعضی وقتها که فرمتو نمیشناسه و خود مرور گر میخواد دانلود کنه .
اما الان orbit را دانلود میکنم ببینم چه طوریه از dap , flash get خوشم نیومد سرعتش مالی نبود
اقا من دانلود کردم افتضاح بود البته شاید به خاطر این بود ویندوز من 64 bit هست که خودم فکر نمیکنم مال این باشه سرعتش بد نبود ولی هنگ میکنه البته بالای 3 تا دانلود همزمان خیلی هم سخته و مکافات داره لینک باهاش دانلود کردن مثلا من هر وقت میخوام 20 پارت از از یه سایت دانلود کنم همشون رو انتخواب میکنم خود idm همه لینکاشو میاره پشت سر هم ولی تو orbit باید تک تک بیاری البته شاید هم بشه اورد ولی من چیزی پیدا نکردم
idm به نظر من از همه نظر عالیه
شکی درش نیست که iDM یه سر و گردن از باقی نرم افزارها توی این زمینه بالاتره.اینو گذشت زمان هم اثبات کرده.
Internet Download Manager-IDM
چون سرعت بیشتره.
و از همه لحاظ بهتره.
باتشکر:
حسین.
چرا همیشه و همه جا میگن idm بهترینه ؟
چون کار باهاش راحته ؟
چون میشه باهاش ویدیوهای آنلاین رو دان کرد ؟
من ۵ یا ۶ ساله ازش استفاده نمیکنم،میخوام بدونم مزایای این دانلود منیجر چیه که اینقدر همه گیر شده،دوستان مزایا و معایبشو بگن ممنون میشم
Sent From My HTC One X Using Tapatalk
داداش شما برای اینکه بفهمی کدوم قدرتش بیشتره چند دانلود منیجر رو نصب کن و همشون رو خودت تک تک مورد تست (هر نوع تستی)قرار بده و بعد نتیجه گیری کن
خود من 6 تا دانلود منیجر رو تست کردم که اخرش IDM رو برگزیدم
1: IDM
2: DAP
3:orbit
4:flashget
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)