+نداشتن دکمه C برای پاک کردن متن
+ یه مشگل جالبی هم که تازه بهش برخورده بودم اینه که عکسهای اس ام اسی، که با فرمت Ota بودن را نمیشه باهاش بفرستی(Forward نمیشه) و فقط دریافت می کنه
+ عدم انتقال برنامه ها به منوی اصلی
+نداشتن دکمه C برای پاک کردن متن
+ یه مشگل جالبی هم که تازه بهش برخورده بودم اینه که عکسهای اس ام اسی، که با فرمت Ota بودن را نمیشه باهاش بفرستی(Forward نمیشه) و فقط دریافت می کنه
+ عدم انتقال برنامه ها به منوی اصلی
Last edited by شیدا; 17-07-2008 at 22:52.
5610
سیستم عامل سیمبین نداره
تقلبیش خیلی زیاده و اصل این گوشی کم شده
نمیشه موقع فیلم برداری فلش رو روشن نگه داشت
من فکر میکنم بعضی ایرادهایی که به این گوشی وارد کردین خیلی عجیبه ! من تا جایی که میدونم تمام گوشی های سیمبین و جاوای نوکیا تو صفحه اصلیشون ساعت رو دارن البته تو گوشی های جاوا ( بر خلاف سیمبین ) معمولا ساعت به طور پیشفرض فعال نیست و باید در منوی ستینگ > تایم اند دیت بری و حالت نمایش ساعت رو انتخاب کنی ...* ساپورت نکردن سیستم عامل ( فقط جاوا اونم نه هر برنامه ای)
* سنگین بودن گوشی از نظر وزنی
* قیمت بالا گوشی
* نداشتن امکانات ابتدای مثل تایمر هنگام صحبت کردن ،
* وقتی باطریشو درمیاری ، زنگاشم بهم می خوره
* دریافت اس ام اس های کمتر از 3 قسمتی( 2 قسمتی به پایین فارسی)
*نداشتن ساعت روی صفحه دیسکتاپ
* نداشتم دگمه پلیر مستقیم
*صدای کم اسپیکر
* طراحی بد دکمه کم و زیاد صدا
* لق بودن درب باطری، چون از یه طرف چفت میشه یه طرف دیگه اش رو هواست
* داغ شدن هنگام مکالمه( 15 دقیقه ای )
* داغ شدن هنگام فیلمبرداری 352*288
* نداشتن تنظیمات خواص اس ام اس، یعنی اس ام اس نمی تونه مستقیم بر به مموری باید حتما تو گوشی ذخیره بشه
در مورد ذخیره نشدن اس ام اس در مموری فکر میکنم با توجه به اینکه تو حافظه ی پیش فرض گوشی میشه هزاران اس ام اس ذخیره کرد ( با توجه به اینکه هر اس ام اس حدودا نیم کیلو بایت بیشتر نیست ) من فکر میکنم نیازی به ذخیره کردن در مموری نیست ...
دکمه ی پلیر مستقیم طبیعیه که تو این گوشی نباشه ! وجود این دکمه تو گوشی های موزیک لازمه ولی به نظر من گذاشتن این دکمه تو یه گوشی شیک و کلاسیک چندان جالب نیست !
نداشتن سیستم عاملم ضعف نیست... هر کسی با یه جور گوشیی میتونه کنار بیاد... به هر حال سیستم عامل همیشه مزیت محسوب نمیشه...! ضمن اینکه کسی که یه گوشی جاوا یا سیمبین میخره از قبل میدونه چه نیازی داره و طبق نیاز خودش خرید میکنه پس نمیشه داشتن یا نداشتن سیستم عامل رو به طور مطلق ضعف یا برتری به حساب آورد...
و اما ایرادات نوکیا 3110 کلاسیک :
1- رزلوشن پایین ال سی دی که نوکیا میتونست از رزلوشن مناسبتری مثل ( 176*220 ) که رزلوشن متوسطی حساب میشه استفاده کنه و تو بعضی گوشی های سونی و موتورولا استفاده میشه و قابل قبولم هست استفاده کنه...!
2- گاهی موقع تغییر تم ریست میشه گوشی
3- کیفیت پایین عکسها در نور کم
ایرادات وارد بر ان78:نداشتن سنسور شتاب سنج !استفاده از سی پی یوی 369 مگاهرتزی arm11 موجود در 5700!!!عدم وجود چیپ گرافیکی!
استفاده ی مفید به میزان 45 مگابایت از 96 مگابایت rom گوشی!!!که خیلی کمه!
دکمه های بددست!!من امتحانشون کردم!!مثل ان82 هستند ولی به هم چسبیده هستند!!انگارداری خطی رو فشار میدی!!!!
بقیه ی چیزهاش ok هست!ولی قیمتش با وجود ان82 نمیصرفه !!
مگه n82 موارد قرمز رو داره؟
بله n82 سی پی یوی dual 332 arm 11 و هم چنین چیپ شتاب دهنده ی گرافیکی
Last edited by e.khafan!; 30-07-2008 at 10:39.
من که هر چی می خونم می بینم این دوستمون نگفته که n82 داره گفته N78 نداره![]()
salam,mikhastam begam ke gooshie n82 sedash kheiiili khob va ba keifiat hastesh va dokmehaye rahat va khobi ham baraye kar kardan va sms zadan dare,bebakhshida vali ba in 2 jomlaton movafegh nistam,baz ham mazerat mikham dooste gerami:43:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)