آرش جان ممنون خبر دادي دارم دانلود مي كنم
آرش جان ممنون خبر دادي دارم دانلود مي كنم
خواهش ميكنم عزيز قابلي نداشتنوشته شده توسط hippo
![]()
![]()
آرش جان
من نتونستم دانلود كنم
اگر بقيه دوستان يا خود آرش جان ميتونه جاي ديگه اي آپلود كنه تا ديگران هم بتونن دانلود كنند
مرسي
سلام دوست مننوشته شده توسط سیاوش علوی
ببينم از تو رپيد شير هم نتونستي دانلود كني اون لينك كه هنوز فعال هستش
يه نگاهي بكن خبرش رو همينجا بهم بده
موفق باشيد
يا حق
سلام آرش.
اين رو يه جايي ديگه آپلود كن.پرشين گيگ به خاطر ارتقا سرورش قاط زده! ممنون.
دوست من سلامنوشته شده توسط princes
از وقتي اين فارسي نويس رو تو پرشين گيگ آپلود مردم سرويس اكانتم رو قطع كردند و اون دفعه آخري كه رفتم نوشته بودند كه تا 6 ماه اكانت من قطع ميشه
در ضمن من لينك رپيد شير رو هم گذاشتم ميتونيد از اون سايت بگيريد
موفق باشيد
يا حق
سلام دوستان
من تازه عضو شدم ، و خیلی خوشحالم که با سایت مفید شما آشنا شدم ، ظرف همین مدت کوتاه خیلی مطالب مفید اینجا یاد گرفتم ، در بخش گرافیک باید از مقالات دوستان گرامی ، arash irani , mehdi87 , shahin king و بقیه دوستان تشکر کنم و در بخشهای دیگه هم انشاالله در جای خودش
در مورد این تاپیک ، دوست عزیز ، من نرم افزار پروین رو از لینکهایی که لطف کردین دادین دانلود کردم ، و به همون طریقی که فرمودین نصب کردم اما موقع اجرا مثلا تو فتوشاپ وقتی انگلیسی تایپ میکنم با اون فونتی از پروین که انتخاب میکنم مینویسه ولی برای تایپ فارسی هر فونتی از پروین انتخاب میکنم همون پیش فرض فتوشاپ رو میزنه times new roman ، تو ورد هم همینطوره
ممنون میشم راهنمائیم کنین
در ضمن رو آیکون پروین داریم روش تایپ 1 و روش تایپ 2 ، اینا چه جوریه؟ چه فرقی داره ؟ راهنماش هم باز نمیشه که از روش بخونم.
خیلی از توجه شما سپاسگزارم.
سلامنوشته شده توسط edris60
دوست من شما كليد Scroll Lock رو هم در هنکام استفاده روشن میکنید ؟ اگر این کار هم انجام میدید یکی از این دو اشکال دارند::
1- فارسی ساز ویندوزتون درست نصب نیست و یا تنظیماتش رو بدرستی انجام ندادید حتما به این تاپیک سری بزنید ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- شاید هم این احتمال داشته باشه که فتوشاپ شما نسخه ME نیست منظورم نسخه ای هستش که مخصوص خاور میانه هست
فکر نمیکنم خارج از این چند مورد باشه
موفق باشید
یا حق
نوشته شده توسط arash_irani
سلام
ممنون از پاسختون
اين مواردي كه فرمودين تو كامپيوترم تنظيمه ، هم فارسی نصبه و هم فتوشاپم نسخه ME هست ولی بازم همون مشکل رو دارم.
از مریم هم که استفاده میکنم وقتی مطلبی که تو نرم افزار مریم نوشتم کپی و تو فتوشاپ Past میکنم ، کلا فونتاشو به هم میریزه حتی قابل خوندن هم نیست!!![]()
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
من دانلود نکردم
چون خود نرم افزارو تهیه کردم
اگه رجیستر اون مشکلی نداشته باشه آخرشه
چون با اینکه مال من نسخه اصلیه بازم بعضی مواقع سریال جدید میخواد
فقط میخوام بدونم کی اینو کرک کرده چون باز کردن قفل پروین برام خیلی جالبه
در هر صورت دمت گرم
راستی تعداد فونتاشم 370 تاست
بازم از این کارا بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)