جالبه دو سه تا تاپیک با هم توی انجمن موبایل با یک موضوع مشترک زده میشه و با هم به روز میشه !!! ببندید این تاپیک را. تکراریه
خوب
متوسط
ضعیف
جالبه دو سه تا تاپیک با هم توی انجمن موبایل با یک موضوع مشترک زده میشه و با هم به روز میشه !!! ببندید این تاپیک را. تکراریه
من چند مدتی بود از این برنامه داشتم استفاده میکردم
اما امروز دیگه نمیتونم بهش شماره تلفن بدم برای فرستادن و هنگام ارسال ارور میده و بعد خودش بسته میشه
چکار کنم؟
دوست عزیز شما به سایت همراه اول برید و نسخه جدید این برنامه رو که دیروز منتشر شد بگیرید که بیشتر مشکلات نسخه قبلی رو نداره.
نسخه بتا ۱.۰ (تاریخ انتشار: 1.مرداد.۱۳۸۷):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم (معمولی):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من این برنامه به اصطلاح بتا رو دانلود کردم اما متاسفانه کار نکرد و باز نمیشه باید چکار کنم
دان کردم جالب بود.راستی کسی هت که برنامه sms zip رو داشته باشه آخه خیلی بهتره حدود 2000کاراکتر رو توی یه اس ام اس میفرسته با هزینه یک اس ام اس
بچه ها نمیشه توش هم قارسی هم انگلیسی تایپ کرد چون بعد از انگلیش کردن و برگشتن به حالت فارسی حروف فارسی اشتباه وارد میشه امتحان کنید
ورژن جدید نرم افزار ارسال پیامک فارسی مشکل داره
من این 2 تا ورژن رو رو سه تا گوشی امتحان کردم
رو هر سه
ورژن جدید یعنی ورژن 1.0 که ایکون مشکی داره پیامک دریافتی رو باز نمی کنه!
ولی ورژن قدیمی بهتره
رو k700سونی اریکسون موقع دریافت پیامک زنگ میخوره و نرم افزار خود به خود باز می شه و بالای صفحه تو نرم افزار شکل یه نامه ظاهر میشه و تابلو میشه که پیامک اومده
رو k770خودم هم بد نیست برنامه باز میشه ولی زنگ نمیزنه ولی بهر حال ارزش استفاده رو داره
رو N70 که گوشی سیمبیان دار ه نوکیاست
با اینکه سیمبیان با نرم افزار های جاوا مشکل داره و جاوا رو دیر باز میکنه ولی باز هم بد نبود موقع دریافت پیامک یه پیغام روی صفحه گوشی میاد و میپرسه می خواید این برنامه به صورت اتوماتیک باز بشه اگه شما yes بزنید برنامه باز میشه و میتونید پیامک 200 کاراکتری تونو بخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)