تایید میشه به زودی کل فیلم را جریانش عوض میشهاميدوارم شخصيتها رو الكي خراب نكنن...تا يه جايي شخصيت بهرام رو خيلي جالب در آورده بودن،در عين شيطنت خيلي دوست داشتني بود..ولي فكر كنم خرابش كنن...
تایید میشه به زودی کل فیلم را جریانش عوض میشهاميدوارم شخصيتها رو الكي خراب نكنن...تا يه جايي شخصيت بهرام رو خيلي جالب در آورده بودن،در عين شيطنت خيلي دوست داشتني بود..ولي فكر كنم خرابش كنن...
سلام به همگی........
به نظر من کل فیلم یه طرف اون قسمت های چرت دانشگاه و عاشقی مسخره و اون دختره ی چندش یه طرف!!!!!!
نویسنده بدترین شیوه رو برای نشون دادن افراط و تفریط انتخاب کرده........یه موضوع کلیشه ای که هر بچه ی کوچیکی هم که چند کلاس سواد داشته باشه میفهمه که غیر واقعیه.........
باز هم مثل همیشه غلو کردن.......یکی رو مثل فرشته پاک نشون میدن یکی رو مثل شیطان خبیث.......یکی همه ی خوبی های دنیا رو داره یکی هم هر چی بدی از ازل تا ابد بوده و هست رو داره........اصلا" عادتشونه.......بهرام میتونست یه شخصیت خیلی جذاب باشه اما به خاطر دلیل بالا اکیدا" نزولیه.........
اصلا" چیزی نگم بهتره........فقط حیف وقتی که واسه اسن سریال حدر رفته و البته پول بیت المال بماند........
درد بیژو توی سرشون![]()
بالاخره یه فیلمی را خوب در میارن یه فیلمیم بددرد بیژو توی سرشون![]()
تا زه این فیلم حالا حالا ها جریان داره شاید بعدا جریانش عوض شد و بهتر از قبل شد
من موافقم سریال یه حالی هست! و سخت میشه باهاش رابطه برقرار کرد...
شاید این از داستان کلیشه ی یا بازی ضعیف بازیگرانش یا از انتخاب بد بازیگرانش و یا ازهمش باشه(چی گفتم!)
من فکر می کنم سریال بدتر از این هم بشه با توجه به اتفاقاتی که امروز من دیدم شاید داستان به 8 سال جنگ و مسایل اطراف اون کشیده بشه...
از طرفی داستان سریال هم طوری که نمیشه زیاد کشش داد اما انگار تصمیم دارند مثل سریال نرگس خیلی طولانیش کنند...
البته به نظر من اين سريال هر چي هست تا به اينجاي کار که بهتر از نرگس بوده.
نرگس اون همه وقت ملت رو گذاشت سر کار يه دفه هم اومد بي معني تموم شد.
اميدوارم اين يکي هم پايانش مثل نرگس نشه.
منم با شما موافقم Sd70
ببینم کسی میدونه تا کی ادامه داره
فکر کنم تا اخر پاییز باشه
خودت سوآل میکنی و خودت توی پست بعد جواب میدی؟؟!![]()
به بهانه پخش این سریال ، یه بیوگرافی کوتاه از هما روستا براتون میذارم...
تاریخ تولد: 1325
فوق لیسانس از دانشکده هنرهای دراماتیک بخارست.
مهاجرت به اتحاد جماهیر شوروی همراه پدرش رضا روستا از رهبران حزب توده ایران.
بازگشت به ایران در سال 1349.
تحصیل ناتمام در رشته شیمی در سال 1349.
همکاری با اداره تاتر فرهنگ و هنر در سال 1349.
تدریس در دانشکده هنرهای دراماتیک در سال 1349.
کارگردانی نمایش "باغ وحش شیشه ای" با حضور فارغ التحصیلان دانشکده در سال 1351.
شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم « دیوار شیشه ای » (ساموئل خاچیکیان) در سال 1350.
برنده جایزه بهترین بازیگر از جشنواره هنری ادبی روستا برای بازی در فیلم « ملک خاتون » (حسن محمدزاده) در سال 1369.
برنده جایزه بهترین بازیگر از جشنواره سیما برای بازی در تله تئاتر « شعبده باز » در سال 1374.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)