تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 71

نام تاپيک: آموزشي - چگونه سيستم خود را براي اكانت شبانه صبانت آماده نمايي

داره خودمونی میشه ehsan64_iq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام igimax0
    اگه میشه نقشتو به ما هم بده

داره خودمونی میشه SIAMAK88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام SIAMAK88 عزيز

. دستت درد نكنه. ولي يه سوال!؟ آقا شما اومديد از كل اون كيتي كه براتون نقششو فرستادم همه قطعاتشو (همه ديودها و خازن ) رو حذف كرديد و صاف فقط از يك رله استفاده كرديد؟! خوب برق برگشتي از رله رو به پاور بر اثار الكتريسته موجود در بوبين رله موقه قطع شدن رله رو چيكار مي‌كنيد!؟ يا اشكال احتمالي در مدار رو؟! اون 3 تا ديود رو براي قشنگي اونجا نذاشته بوديم‌ها!؟

. دوستان براي مدتي سايت unicorn.5gigs.com مشكل دار شده همه لينكها به اين سايت فعلن خراب مي‌باشند!

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/04
    سلام igimax0 عزیز
    بله اون حرفی که شما میزنی درسته ولی خب خود پاور کامپیوتر جوری ساخته شده که خودش از برگشت جریان برق جلوگیری میکنه وگرنه تا حالا هر کامپیوتری 30 تا پاور سوزونده بود
    خود رله اون قدر برق مصرف نمیکنه و این مقدار رو هم مصرف میکنه و احیانا اگه هم برگشتی بخواد باشه اونقدر ناچیزه که میشه صفر در نظر گرفتش , این حرفی که شما میزنی برای سیم پیچهای بزرگ صادقه ...
    من اینو از رفیقم که تو کار تعمیرات قطعات الکترونیکی بود پرسیدم و ایشون هم تایید کردن و گفتن برای این رله نیازی به استفاده از اون خازنها و دیودها نیست , البته میشه استفاده کرد ولی خب نیازی نیست
    Last edited by SIAMAK88; 25-09-2008 at 17:44.

داره خودمونی میشه igimax0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    *** توجه توجه ***

. نقشه شماتيك كيت براي خاموش/روشن شدن قطعات خارجي به همراه سيستم را در پست اول و در قسمت پنجم بخش "نكات خاص" قرار دادم. ساخت و تست و ... به عهده خودتان!

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/05

4. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

. اما برنامه مجاني و كوچك PsShutdown v2.52 را از شركت Sysinternals راه ديگري هست براي خاموش نمودن سيستم با امكانات مناسب‌تر كه مي‌توانيد از آن استفاده نماييد. اين برنامه يك برنامه Command-line يا همان DOSسي خودمان هست. توانايي‌هاي بسيار زيادي دارد و كار با آن بسيار راحت است. توضيح كامل اين برنامه و لينك دونلود آن در اين صفحه موجود است:

. براي مثال مي‌توانيد اين فايل را در درون شاخه System32 كپي نماييد و برنامه فوق را با دستور زير در برنامه Scheduled Tasks قرار دهيد تا در ساعت دلخواه اجرا شود:
    PsShutdown -t 30 -c -f
    اقا یه سوال این دستور را کجا باید وارد کنیم؟؟؟؟ من چیزی متوجه نشدم

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

اقا یه سوال این دستور را کجا باید وارد کنیم؟؟؟؟ من چیزی متوجه نشدم
    این جوری که من از igimax یاد گرفتم باید این دستور رو در قسمت run وارد کنی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چرا وقتی من میخوام ار Nircmd استفاده کنم بعضی مواقع جواب میده وبعضی مواقع کار نمیکنه مثلا از این دستور استفاده کردم

دیروز جواب داد اما امروز اصلا جواب نداد یعنی dissconnect نشدم کسی میدونه مشکل از کجاست
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

البته اینو بگم که وقتی میخوام از scheduled Tasks درست کنم بعد از این مرحله

این Error رو میده

میگم شاید نکنه از این Error باشه خواهشا کمک کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

. توجه: دوستان عزيز خواهش مي‌كنم قبل از طرح سوال كل پست‌هاي اين تاپيك را يك مرروري بفرمايند (همانند همه تاپيك‌هاي ديگر!) شايد سوال مشابه سوالشان قبلن پاسخ داده‌شده‌باشد. ممنون. اگر پاسخ‌هاي قبلي مشكل شما را حل نكرد با ذكر اينكه روش‌ةاي قبلي را انجام داده‌ايد و مشكل حل نشده است، مشكل خود را با توضيحات كاملتري پست نماييد. بازهم ممنون.

mehdi_vsgh عزيز:
    . سوال شما در خود متن پست يك و در روش اضافه نمودن دستور Regedit به شكل يك دستور Command-Line (مشابه PsShutdown)، پاسخ داده شده است. همچنين در پست 34 به سوالي مشابه سوال شما هم پاسخ داده‌شده است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . براي جلوگيري از سوالات و مشكلات مشابه براي ديگر دوستان توضيحي به پست اول و در قسمت آموزش Scheduler Task اضافه نمودم. در قسمت 3 و قسمت 8 نكاتي اضافه شد.

tina salehe عزيز:
    . در مورد مشكل شما كه در دو پست قبل بيان نموديد، در پست 9 از صفحه يك و در پاسخ دوستمان Mehdi_08 كه مشكلي دقيقن مشابه شما را داشتند. پاسخ داده‌ام:
    کد:
    . در اين پاسخ دو سايت معرفي نموده‌ام كه لينك اول دقيقن راه حل مشكل شما را توضيح داده. لطفن تست كنيد و اگر جواب گرفتيد حتمن خبر دهيد. چون دوستمان خبر ندادند كه مشكلشان حل شد يا نه به همين دليل معلوم نميشه كه راهاي فوق آيا جواب مي‌دهند يا نه!!

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/06

10. 3 کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام

. توجه: دوستان عزيز خواهش مي‌كنم قبل از طرح سوال كل پست‌هاي اين تاپيك را يك مرروري بفرمايند (همانند همه تاپيك‌هاي ديگر!) شايد سوال مشابه سوالشان قبلن پاسخ داده‌شده‌باشد. ممنون. اگر پاسخ‌هاي قبلي مشكل شما را حل نكرد با ذكر اينكه روش‌ةاي قبلي را انجام داده‌ايد و مشكل حل نشده است، مشكل خود را با توضيحات كاملتري پست نماييد. بازهم ممنون.

mehdi_vsgh عزيز:
    . سوال شما در خود متن پست يك و در روش اضافه نمودن دستور Regedit به شكل يك دستور Command-Line (مشابه PsShutdown)، پاسخ داده شده است. همچنين در پست 34 به سوالي مشابه سوال شما هم پاسخ داده‌شده است:
    کد:
    . براي جلوگيري از سوالات و مشكلات مشابه براي ديگر دوستان توضيحي به پست اول و در قسمت آموزش Scheduler Task اضافه نمودم. در قسمت 3 و قسمت 8 نكاتي اضافه شد.

tina salehe عزيز:
    . در مورد مشكل شما كه در دو پست قبل بيان نموديد، در پست 9 از صفحه يك و در پاسخ دوستمان Mehdi_08 كه مشكلي دقيقن مشابه شما را داشتند. پاسخ داده‌ام:
    کد:
    . در اين پاسخ دو سايت معرفي نموده‌ام كه لينك اول دقيقن راه حل مشكل شما را توضيح داده. لطفن تست كنيد و اگر جواب گرفتيد حتمن خبر دهيد. چون دوستمان خبر ندادند كه مشكلشان حل شد يا نه به همين دليل معلوم نميشه كه راهاي فوق آيا جواب مي‌دهند يا نه!!

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/06
    سلام
    من اون دو لینک رو قبلا سر زدم اما چون انگلیسی من خوب نیست چیزی ازش سر در نیاوردم شما اگه براتون زحمتتون نیست یه سری به اون دو لینک بزنین و خلاصه فارسیشو بهم بگین
    فقط یه چیزی به نظر شما اینکه بعضی مواقع این Nircmd عمل نمیکنه به خاطر همین Error هست یا بهش ربطی نداره و در سیستم شما هم بعضی مواقع عمل نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    قط یه چیزی به نظر شما اینکه بعضی مواقع این Nircmd عمل نمیکنه به خاطر همین Error هست یا بهش ربطی نداره و در سیستم شما هم بعضی مواقع عمل نمیکنه؟
    . هنوز امكانات برنامه Nircmd مورد نيازم نشده و براي DC كردن از همان دستور ويندوز يعني rasdial ConnectionName /d استفاده مي‌كنم. اجالتن شما هم براي DC كردن از همين دستور -كه امتحانش رو پس داده!- استفاده كنيد. (شايد برنامه Nircmd مشكلي داشته باشه!) و لطفن نتيجه را به اطلاع برسانيد.
    من اون دو لینک رو قبلا سر زدم اما چون انگلیسی من خوب نیست چیزی ازش سر در نیاوردم شما اگه براتون زحمتتون نیست یه سری به اون دو لینک بزنین و خلاصه فارسیشو بهم بگین
    . در لينك اول اينچنين آمده!: گاهي اين مشكل براي كاربران XP كه اكنتشان بدون پسورد هست پيش مياد. براي حل اين مشكل پيشنهاد داده كه براي خودتان يك پسورد انتخاب كنيد:
    1) وارد Control Panel\Users شويد.
    2) نام كاربري خود را انتخاب كنيد.
    3) پسوردي ساده مانند 123 براي خودتان قرار دهيد.
    4) OK كنيد و از Users خارج شويد.

. چون الان يك پسورد براي خودتان تنظيم كرديد در شروع‌هاي مجدد ويندوز پس از اين پنجره ورود پسورد را قبل از ورود به محيط دسكتاپ تان خواهيد ديد. براي حل اين مسئله و اتوماتيك كردن ورود پسورد، دستور زير را در Start/Run كپي و اجرا كنيد:

control userpasswords2
    . در بالاي پنجره‌اي كه باز مي‌شود تيك گزينه "User most enter...o" را برداريد و OK كنيد. الان كه سيستم را ريست مي‌كنيد ديگر نبايد در هنگام ورود به ويندوز از شما پسوردي بخواهد!؟ همچنين بر اساس گفته سايت فوق بايد به احتمال زياد مشكل شما با برنامه Schadualer Task حل شده باشد. (اگر باز هم در هنگام ورود به ويندوز، وارد نمودن پسورد را از شما خواست، لطفن از همان فايلي كه در پست اول و در قسمت نكات خاص معرفي نمودم استفاده نماييد) لطفن چك كنيد......!؟

. شما ويندوزتان چند USER كه نيست؟ يا قبلن نبوده؟

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/07/07

13. 2 کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •