تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 28 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 272

نام تاپيک: دوربین C905 سونی اریکسون ساخت سامسونگ ؟!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مشکلشون اینه که سونی با این همه ادعا توی دوربین الان باید بیاد سامسونگ براش دوربین بزنه . شاید سونی توی دوربین دیجیتال بتونه سامسونگ رو بگیره ( که از نظر من نمیگیره ) ولی سامسونگ تکنولوژی قوی داره توی ریز کردن ابعاد تراشه ها داره . سامسونگ الان چیپ ست های کارتهای گرافیکی 8800 میزنه . سی پی یو های گوشیای ایتن و فکر کنم آی فون همه سامسونگ هستند آیا سونی میتونه این کارو کنه . هیچ وقت ! تا حالا هم تنها دوربین 8 مگاپیکسلی معرفی شده همونی که عکسشو گذاشتم همون که ضخامتش 8.5 میلمیتر . من احتمال میدم سامسونگ دیده براش سود داشته و فروخته بهش همونو

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مهیار جان من حاظرم شرط ببندم دوستانی که میگن سامسونگ در عکسبرداری و فیلبرداری به سونی نمیرسه تا حالا حتی یه عکس هم با دوربین های سامسونگ نگرفتن .

یا اگر هم استفاده کردن دوربین های قدیمی شو با جدید سونی مقایسه میکنن .

یه بار با i8 سامسونگ عکس بندازین اونوقت بیاین بگین سامسونگ اینطوره !

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ولی از اولین عکسهایی که از این گوشی دراومد توی مدل اینفو نوشته شده بود : کیو440 آی
    حالا گیریم که سامسونگم توش دست داشته باشه؟ مگه Q440 چیه که همه میگید ای سامسونگه؟
    اصلا ببینم کدوم یکی از گوشیای نوکی تو summary شون نوشته carl zeiss?
    یا همین ZN5 تو summaryش نوشته kodak?
    مشکلشون اینه که سونی با این همه ادعا توی دوربین الان باید بیاد سامسونگ براش دوربین بزنه . شاید سونی توی دوربین دیجیتال بتونه سامسونگ رو بگیره ( که از نظر من نمیگیره ) ولی سامسونگ تکنولوژی قوی داره توی ریز کردن ابعاد تراشه ها داره . سامسونگ الان چیپ ست های کارتهای گرافیکی 8800 میزنه . سی پی یو های گوشیای ایتن و فکر کنم آی فون همه سامسونگ هستند آیا سونی میتونه این کارو کنه . هیچ وقت ! تا حالا هم تنها دوربین 8 مگاپیکسلی معرفی شده همونی که عکسشو گذاشتم همون که ضخامتش 8.5 میلمیتر . من احتمال میدم سامسونگ دیده براش سود داشته و فروخته بهش همونو
    سونی اصلا تو خط تراشه زدن نیست. تا حالا تو ساخت 1 پروشسسور دست داشته( مهمشو گفتم) که اونم الان باش سریعترین ابر کامپیوتر دنیارو ساختن. Cell. همه میدونن چی میگم
    اینم با همکاریه ibm و toshiba درست کردن. فقط کوچیک کردن تراشه مهم نیست.

------------------------------
    مهیار جان من حاظرم شرط ببندم دوستانی که میگن سامسونگ در عکسبرداری و فیلبرداری به سونی نمیرسه تا حالا حتی یه عکس هم با دوربین های سامسونگ نگرفتن .
    یادمه چند وقت پیش یه دوربین فیلمبرداری معرفی کردی که گفتی اولین دوربین فیلمبرداریه سامسونگ که 720p فیلم میگیره
    در صورتیکه سونی ماه ها قبل دوربین وارد بازار کرده بود که 1080p بود.
    در ضمن ما نمیگیم سامسونگ به سونی نمیرسه بلکه دنیا میگه.
    منم شمارو دعوت مکنم با این دوربینا عکس بگیری
    فشرده = w300 T300
    آماتور پیشرفته = H50
    ِDSLR = Alpha700
    میخوای نمونه عکساشونو بزارم؟
    Last edited by SAEED_BARCELONA; 25-06-2008 at 23:34.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بخدا شوخی کردم.
    من فقط به مهیار اینطوری میگم. برید پستامو ببینید اگه دیدید به کسه دیگه ای گفته بودم بیاید همتون بزنیدم
    من مخلص بکس p30 هم هستم
    اصلا این سونی اریکسونی ها عادتشونه
    بدون رعایت کپی رایت کار کنن بعدا هم بزنن زیرش همین های لایت کردن و رنگی کردن تو نقل قول
    منو برداشته این سعید بدون اجازه
    اسم سونامی هم گذاشتن واسه کلوپ سی 905 از اسم تاپیکی که واسه
    5 مگی های نوکیا زده بود برداشته شده!!
    حتما دوربین سی 905 هم از یه جایی برداشته شده دیگه !!

نوکیا هیچ ادعایی نداره در زمینه دوربین (هر چند که الان ان82 اش بهترین فلاش رو داره و عکس هاش کمترین نویز رو!!)

سونی اریکسون یه سال گند زد به تمام معنا (چه در طراحی محصولات جدید و چه در فروش)
    حالا خیلی طبیعی هستش که بیاد با همکاری مشترک با اچ تی سی
    پاکت پی سی بزنه
    یا ماجول 8 مگی از سامسونگ بخره
    و این نکته رو اشاره میکنم

سونی با سونی اریکسون فرق داره !!!

پس کم از هویت و اعتبار سونی مایه بزارین واسه سونی اریکسون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

همین های لایت کردن و رنگی کردن تو نقل قول
    منو برداشته این سعید بدون اجازه
    من؟ مطمئنی خوای ندیدی علی؟ الله اکبر. آخر زمان شده خبر نداریم
    سونی اریکسون یه سال گند زد به تمام معنا (چه در طراحی محصولات جدید و چه در فروش)
    فروشو قبول دارم. محصول خفن هم کم تولید کرد. هر چند بهترین گوشی سال هم ... دیگه ادامه نمیدم
    ولی طراحیو نه دیگه، اینو قبول ندارم. اصلا نوکی جماعت چطور میتونه از طراحی ایراد بگیره؟! روشنم کن
    حالا خیلی طبیعی هستش که بیاد با همکاری مشترک با اچ تی سی
    پاکت پی سی بزنه
    شما خودت بخوای یه کاریو تازه شروع کنی که هیچ سر رشته ای ازش نداری به نظرت موفق میشی؟ یا نمیتونی به پایان برسونیش یا اینکه گند میزنی.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من؟ مطمئنی خوای ندیدی علی؟ الله اکبر. آخر زمان شده خبر نداریم

فروشو قبول دارم. محصول خفن هم کم تولید کرد. هر چند بهترین گوشی سال هم ... دیگه ادامه نمیدم
    ولی طراحیو نه دیگه، اینو قبول ندارم. اصلا نوکی جماعت چطور میتونه از طراحی ایراد بگیره؟! روشنم کن

شما خودت بخوای یه کاریو تازه شروع کنی که هیچ سر رشته ای ازش نداری به نظرت موفق میشی؟ یا نمیتونی به پایان برسونیش یا اینکه گند میزنی.
    سعید جون ترجمه اش کن ببینیم چی نوشتی

مگه من نماینده نوکیا هستم که میگی نوکیا چطور می تونه ایراد بگیره ؟
    من ایراد میگیرم و مینویسم یه مدت کار سونی اریکسون شده بود تغییر شکل گوشی ها و تغییر نام اون ها با همون امکانات !

نه کار درسته همکاری
    منم که همینو گفتم حالا چرا اینقدر شاکی شدی ؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشکلشون اینه که سونی با این همه ادعا توی دوربین الان باید بیاد سامسونگ براش دوربین بزنه . شاید سونی توی دوربین دیجیتال بتونه سامسونگ رو بگیره ( که از نظر من نمیگیره ) ولی سامسونگ تکنولوژی قوی داره توی ریز کردن ابعاد تراشه ها داره .
    واقعا که نشون دادین آدم های بی جنبه ای هستین ! تا دیدن اس ای یه چیزی از سامسونگ استفاده کرده (که هنوزم تایید نشده) خودتونو گم کردین و شاخ بازی در میارین ؟! همون سامسونگ بره تو کار ریز کاری ولی عمرا به پای تکنولوژی و کیفیت سونی نمیرسه -- اینهه ادعا دارین یه برنامه جاوا 1 مگی نمیتونین نصب کنین ---- کار اس ای تولید دوربین نیست -- کارش تولید گوشی و قرار دادن امکانات جانبی و بهینه کردن کردن اونه -- ارتقا دادن پلت فورم جاوا و پروژه کاپوچین که کاملترین پلتفورم جاواست A300 و همچنین سیمبین --- حالا چه بیاد سنسور از سونی بخره( سونی کمپانی جدا هست ) چه از سامسونگ چه از هر جای دیگه ! فرقی نمیکنه براش ! مهم اینه که پروسسور و نرم افزار عکس رو خودش درست و بهینه میکنه کاهش نویز و اسمارت کنتراست و بقیه امکانات -- مثل این میمونه که ییه مهندسی میاد یه برجی میسازه هر قسمتیشو از یه جا تهیه میکنه اونوقت میتونیم یگیم مثلا آهن فروش برجو ساخته(سامسونگ اینجا حکم آهن فروش رو داشته) ؟؟ این اقتضای بازار و رقابته که کمپانی می یاد به هر طریقی محصولاتشو پیشرفت میده تا سهمی از بازار و ماله خودش بکنه -- ما اگه بگیم دوربین zn5 موتورولا رو کداک درست کرده حرف بیخودی نزدیم --- چون همه کاراشو کداک کرده و مارک هم رو دوربین گوشی زده و برنامه هاش هم گزاشته --- حالا اس ای فقط یه سنسور از سامسونگ خریده چه حرفایی که نمیزنید !!! بترسید از خدا -- حیا کنید -- ولا یشعرن منهم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

واقعا که نشون دادین آدم های بی جنبه ای هستین ! تا دیدن اس ای یه چیزی از سامسونگ استفاده کرده (که هنوزم تایید نشده) خودتونو گم کردین و شاخ بازی در میارین ؟! همون سامسونگ بره تو کار ریز کاری ولی عمرا به پای تکنولوژی و کیفیت سونی نمیرسه -- اینهه ادعا دارین یه برنامه جاوا 1 مگی نمیتونین نصب کنین ---- کار اس ای تولید دوربین نیست -- کارش تولید گوشی و قرار دادن امکانات جانبی و بهینه کردن کردن اونه -- ارتقا دادن پلت فورم جاوا و پروژه کاپوچین که کاملترین پلتفورم جاواست A300 و همچنین سیمبین --- حالا چه بیاد سنسور از سونی بخره( سونی کمپانی جدا هست ) چه از سامسونگ چه از هر جای دیگه ! فرقی نمیکنه براش ! مهم اینه که پروسسور و نرم افزار عکس رو خودش درست و بهینه میکنه کاهش نویز و اسمارت کنتراست و بقیه امکانات -- مثل این میمونه که ییه مهندسی میاد یه برجی میسازه هر قسمتیشو از یه جا تهیه میکنه اونوقت میتونیم یگیم مثلا آهن فروش برجو ساخته(سامسونگ اینجا حکم آهن فروش رو داشته) ؟؟ این اقتضای بازار و رقابته که کمپانی می یاد به هر طریقی محصولاتشو پیشرفت میده تا سهمی از بازار و ماله خودش بکنه -- ما اگه بگیم دوربین zn5 موتورولا رو کداک درست کرده حرف بیخودی نزدیم --- چون همه کاراشو کداک کرده و مارک هم رو دوربین گوشی زده و برنامه هاش هم گزاشته --- حالا اس ای فقط یه سنسور از سامسونگ خریده چه حرفایی که نمیزنید !!! بترسید از خدا -- حیا کنید -- ولا یشعرن منهم

بچه مگه تو امتحان نداری ؟ برو بشین سر درست !دددد

ضمنا من خیلی از گوشی های سونی خوشم میومد (بابام زد 5) داشت
    حیف که اریکسون اومد و اسم سونی رو خراب کرد
    والا سونی
    هم تلویزیون خونمون سونی هستش هم دی وی دی مون
    هم دوربین دیجیتالم هم واکمنم !!

واقعا مگا باس سونی باس سونی به شدت خفن هستش
    یه واکمن نوار خور دارم سال 78 خریدم انوقت مگا باس داشت !!!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    کپی رایت از سیدی جان
    عزیزانش مال خودته
    ------------------
    بابا یکم یواشتر میدون جنگ نیستا
    به نظر من تعامل شرکتها با هم هم به نفع خودشونه هم به نفع مصرف کننده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سعید جون ترجمه اش کن ببینیم چی نوشتی
    این که خیلی تابیله. چطور نتونستی بخونی؟
    هم تلویزیون خونمون سونی هستش هم دی وی دی مون
    هم دوربین دیجیتالم هم واکمنم !!

واقعا مگا باس سونی باس سونی به شدت خفن هستش
    یه واکمن نوار خور دارم سال 78 خریدم انوقت مگا باس داشت !!!
    یعنی میخوای بگی مایه داریم؟
    ما هم آبگرمکنمون سپهر الکتریکه. جارو برقیمون پارس خزر!!
    ولی AV receiverمون denon. با این بیشتر حال کردم. نداشتیم 5000 دلار بدیم بابت سونی
    --------
    حرفای حمید هم کاملا تائید میشه.
    خوبه هنوز تائید هم نشده وگرنه همتون این خبرو میذاشتین تو امضاتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •