کسی تا حالا دریافت نکرده؟؟؟ تا نصب کنه و به من یاد بده؟؟؟؟؟؟؟
کسی تا حالا دریافت نکرده؟؟؟ تا نصب کنه و به من یاد بده؟؟؟؟؟؟؟
محسن خان من هم قبلا از این سایت اسکریپت گرفتم . اسکریپت ها رو آپلود کرده ، من هم با آزمون و خطا لینکش رو پیدا کردم اما این اسکریپت دوستمون رو نمیدونم چطور پیدا کرده ، احتمالا ایشون هم همین طور پیدا کرده
من سیستم ایمیلش رو که رایگان بود دانلود کردم بعد متغیر لینکش عددی بود یکم بالا پایین کردم دیدم که بله دانلود میشه
![]()
پس مسئولان سايتش چقدر حرفه اي بودند
البته مي گن اسكريپتش چندان جالب نيست
بابت اسكريپت هم ممنون
ولي خوب مجبورم پستت را پاكش كنم
محسن
سلا میشه رمزشو بزارین
شما يك زماني ، فروشگاه siqma واسه دانلود گذاشته بودي ؟من سیستم ایمیلش رو که رایگان بود دانلود کردم بعد متغیر لینکش عددی بود یکم بالا پایین کردم دیدم که بله دانلود میشه
اين فروشگاهرو چجوري ميشه نصب كرد ؟ (روي لوكال ) اول يك پيغام ميده بعد كه فرم رو پر مي كني ، ارور مي ده . مشكل داره ؟
Last edited by SIMON137; 18-07-2008 at 10:33.
چون خلاف قوانين بود پست مربوطه پاك شد
پاك شدنش كه مشخصه ... كاملا ميشه از اين دو پست فهميد :چون خلاف قوانين بود پست مربوطه پاك شد
من سیستم ایمیلش رو که رایگان بود دانلود کردم بعد متغیر لینکش عددی بود یکم بالا پایین کردم دیدم که بله دانلود میشهفقط مي خواستم ببينم چجوري نصب ميشه ، چون قبل دانلود كردم ....پس مسئولان سايتش چقدر حرفه اي بودند
البته مي گن اسكريپتش چندان جالب نيست
بابت اسكريپت هم ممنون
ولي خوب مجبورم پستت را پاكش كنم
محسن
با تشكر و سپاس ...
آقا دستتون در نکنه به خاطر این همه محبت که به ما دارین
ولی منون می شم اگه آموزش نصبشون رو هم بزارین چون یکی مثل من که می خواد ازش استفاده کنه بلد نیست نسبش کنه
و در ضمن اگه هرچه سریعتر آمورش نصب این اسکریپت که نوشتین شبیه استگاه هستش رو بذارین
خیلی ممنون میشم
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)