تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 29 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 288

نام تاپيک: کلوپ ا Motorola ZN5 ا

داره خودمونی میشه Qua's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

قيمن جديد zn5 موتورالا 377 تومن
    خريد اينترنتي لينك زير
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سایت هایی مثل گوشی شاپ با قیمت 330 می فروشن دوست عزیز

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت هایی مثل گوشی شاپ با قیمت 330 می فروشن دوست عزیز
    دوست عزيز ميتوني اطلاعاتي از اين گوشي در اختيار من بزاري ؟

1- كيفيت صدا و پخش اين گوشي ؟ اگه ميتوني با گوشي هاي ديگه مقايسه كن .
    2- كيفيت دوربين چطوره ؟ خصوصا در مقايسه با رقبا ؟
    3- سرعت دريافت و ارسال بلوتوث
    4- سرعت پردازنده
    5- تمهايي كه روش نصبه
    6- صفحه كليد
    7- هنذفريش

ببخشيد اگه سوالات زياد شده . ممنون از توجهت

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست خوبم امیدوارم که کامل به سوالای شما جواب بدم

1-کیفیت صدا واقعا عالی هست اما بلندی صدا معمولی هست (اگه بفر مایید شما خودتون چه گوشی دارین بلندی رو با اون هم مقایسه میکنم)اما کیفیت صدا عالیه.من بلندی رو با گوشی های دیگه مثل a1200 , q9,z6 از موتو که خودم داشتم مقایسه میکنم و باید بگم از همه ی اونا بیشتره.مخصوصا اگه تنظیمات اکولایزر اسپیشال آودیو و باس بوست رو انجام بدین)در مورد پخش فایلهای تصویری هنوز mplayer برای این گوشی نیومده اما player خود گوشی هم به اندازه ی کافی قوی هست
    2-کیفیت دوربین عکس برداری عالیه (اصلا قابل مقایسه با 5 مگا پیکسلی های دیگه نیست من خودم با n96 که داشتم مقایسه کردم) چون همونطور که میدونین طراحی کداک هست.حتی توی برخی فیرمویرها با فرمت raw هم میشه عکس گرفت.به جرات میتونم بگم حاضره با 8مگاپیکسلی سامسونگ رقابت کنه! کیفیت فیلمبرداری ضعیفه اما به تازگی با یه فیرمویر جدید میشه qvga کرد.از لحاظ تئوری باید بشه vga هم کرد اما فعلا نشده.گزینه های عکس برداری زیاد و حالت ماکرو و پانوراما بی نظیره اتو فوکس هم سریع و عالیه
    3- سرعت دریافت و ارسال بلو توث مثل سایر گوشی هاست(مشکل موتوهای قدیمی خیلی وقته حل شده)
    4- سرعت پردازنده رو کافیه با n97 نوکیا مقایسه کنین تا متوجه بشین از اونم حدود 100 مگاهرتز بیشتره(باور نکردنی)! در ضمن در این گوشی با استفاده از برنامه ای میشه سرعت cpu رو هم تنظیم کرد که میشه تا 532mhz هم تنظیمش کرد.
    5-بسته به فیرمویر تم هایی به طور پیش فرض روش نصبه مثل indium,kodak,plush نصب تم هم روش سخته اما واسه کسایی که عاشقه مد کردن های موتو هستن جالبه .بی نهایت تم هم واسش هست.
    6-صفحه کلید این گوشی از نوع shift mode هست واسه من همون روز اول کارکردن باهاش راحت شد.یه ویدیو توی یوتیوب هست که نشون میده با چه سرعتی میشه باهاش اس ام اس تایپ کرد.کلا مشکلی باهاش نخواهید
    داشت و یه سری کلیدهای اضافی هم داره.
    7- هندزفری گوشی ازنوع 3.5 میلی متری هست که باعث میشه که بتونین به راحتی با نوع های دیگه جایگزین کنین و بسته به سلیقه خودتون عوضش کنین.اما هندزفری خودش واسه من خوب بوده ضمن اینکه من با
    هر گوشی موتو هندزفری s9 رو بهترین میدونم

امیدوارم سوالاتونو کامل جواب داده باشم . اگر سوال دیگه ای داشتین در خدمتم. دوست خوبم باید یاداوری کنم که توی گوشی های موتو با یه فلش کردن ساده شما میتونین قابلیت ها رو تغییر بدین نکاتی که بنده گفتم عمومی هستن و ممکنه در یه فیرمویری فرق داشته باشه.اگر خواستین این گوشی رو تهیه کنین اگه با آیدی من توی مسنجر تماس بگیرین شخصی رو واستون معرفی میکنم(قیمت روز :325) آیدی من :jour4peace@yahoo.com
    Last edited by johnypersian1656; 03-08-2009 at 18:33.

5. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست خوبم امیدوارم که کامل به سوالای شما جواب بدم

1-کیفیت صدا واقعا عالی هست اما بلندی صدا معمولی هست (اگه بفر مایید شما خودتون چه گوشی دارین بلندی رو با اون هم مقایسه میکنم)اما کیفیت صدا عالیه.من بلندی رو با گوشی های دیگه مثل a1200 , q9,z6 از موتو که خودم داشتم مقایسه میکنم و باید بگم از همه ی اونا بیشتره.مخصوصا اگه تنظیمات اکولایزر اسپیشال آودیو و باس بوست رو انجام بدین)در مورد پخش فایلهای تصویری هنوز mplayer برای این گوشی نیومده اما player خود گوشی هم به اندازه ی کافی قوی هست
    2-کیفیت دوربین عکس برداری عالیه (اصلا قابل مقایسه با 5 مگا پیکسلی های دیگه نیست من خودم با n96 که داشتم مقایسه کردم) چون همونطور که میدونین طراحی کداک هست.حتی توی برخی فیرمویرها با فرمت raw هم میشه عکس گرفت.به جرات میتونم بگم حاضره با 8مگاپیکسلی سامسونگ رقابت کنه! کیفیت فیلمبرداری ضعیفه اما به تازگی با یه فیرمویر جدید میشه qvga کرد.از لحاظ تئوری باید بشه vga هم کرد اما فعلا نشده.گزینه های عکس برداری زیاد و حالت ماکرو و پانوراما بی نظیره اتو فوکس هم سریع و عالیه
    3- سرعت دریافت و ارسال بلو توث مثل سایر گوشی هاست(مشکل موتوهای قدیمی خیلی وقته حل شده)
    4- سرعت پردازنده رو کافیه با n97 نوکیا مقایسه کنین تا متوجه بشین از اونم حدود 100 مگاهرتز بیشتره(باور نکردنی)! در ضمن در این گوشی با استفاده از برنامه ای میشه سرعت cpu رو هم تنظیم کرد که میشه تا 532mhz هم تنظیمش کرد.
    5-بسته به فیرمویر تم هایی به طور پیش فرض روش نصبه مثل indium,kodak,plush نصب تم هم روش سخته اما واسه کسایی که عاشقه مد کردن های موتو هستن جالبه .بی نهایت تم هم واسش هست.
    6-صفحه کلید این گوشی از نوع morph هست واسه من همون روز اول کارکردن باهاش راحت شد.یه ویدیو توی یوتیوب هست که نشون میده با چه سرعتی میشه باهاش اس ام اس تایپ کرد.کلا مشکلی باهاش نخواهید
    داشت و یه سری کلیدهای اضافی هم داره.
    7- هندزفری گوشی ازنوع 3.5 میلی متری هست که باعث میشه که بتونین به راحتی با نوع های دیگه جایگزین کنین و بسته به سلیقه خودتون عوضش کنین.اما هندزفری خودش واسه من خوب بوده ضمن اینکه من با
    هر گوشی موتو هندزفری s9 رو بهترین میدونم

امیدوارم سوالاتونو کامل جواب داده باشم . اگر سوال دیگه ای داشتین در خدمتم. دوست خوبم باید یاداوری کنم که توی گوشی های موتو با یه فلش کردن ساده شما میتونین قابلیت ها رو تغییر بدین نکاتی که بنده گفتم عمومی هستن و ممکنه در یه فیرمویری فرق داشته باشه.اگر خواستین این گوشی رو تهیه کنین اگه با آیدی من توی مسنجر تماس بگیرین شخصی رو واستون معرفی میکنم(قیمت روز :325) آیدی من :jour4peace@yahoo.com
    از اينكه با حوصله و با دقت به سوالاتم جواب دادي بي نهايت سپاسگزارم .

من 1 سالي هست گوشيم ROKR E8 هستش ولي صفحه كوچيكي داره و دوربينش بسيار ضعيفه و همچنين سرعت پايينش ميخوام ردش كنم . اگه ميشه كيفيت صداش رو با گوشي من يا با W950 مقايسه كني ممنون ميشم .
    با فريموير جديدش چند فريم ميتونه فيلمبرداري كنه ؟

چشم ! اگر خواستم بخرم حتما مزاحمت ميشم .

موفق باشي ... يا حق

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست خوبم انجام وظیفه کردم. متاسفانه همچنان 15fps هست و فقط qvga شده. همونطور که گفتم فیلمبرداری نقطه ضعف این گوشی هست.البته زیاد هم بد نیست!
    از لحاظ کیفیت صدا شما هیچ شکی نداشته باشین.
    Last edited by johnypersian1656; 04-07-2009 at 21:10.

8. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Qua's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فيلم برداريش رو من با اديت فريمورش مي تونم vga كنم موردي نداره اما فريمش همچنان پايينه در مورد صدا هم هيچ موردي نداره تا ميزان دلخواه كه به اسپيكر صدمه نزنه مي شه بلندش كرد
    سيستم عامل اين گوشي لينوكس هست بنابراين هيچ چيز درش غير ممكن نيست من الان آ1200 دارم و فريمورش هم خودم اديت كردم همه نياز هاي منو بر آورده مي كنه زد ان هم همينطور مي شه شخصي سازي درش انجام داد

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بله میشه vga کرد و اینکار هم قبلا انجام شده اما دوربین به حالتی میرسه که وقتی فیلم میگیرین هیچ چیز معلوم نیست و حالتی پیش میاد که انگار تصویر گیر کرده!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان فیرمویر جدید zn5 با قابلیت فیلمبرداری cif هم اومد.این فیرمویر قابلیت های زیاد دیگه ای هم داره که چون این تاپیک فقط اطلاع رسانی هست فقط معرفی کردم.

12. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان فیرمویر جدید zn5 با قابلیت فیلمبرداری cif هم اومد.این فیرمویر قابلیت های زیاد دیگه ای هم داره که چون این تاپیک فقط اطلاع رسانی هست فقط معرفی کردم.
    شما فريمورش رو ارتقا دادي ؟ چه تغييراتي صورت گرفت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •