سلام دوست خوبم
راستش خوب همون طور که توی پستهای بالایی گفتم این اشکال می تونه یا از سی دی ویندوزی باشه که استفاده می کند ، ممکنه سی دی ویندوز دچار خش شده باشه و بعضی از فایلهای را نتونه موقع نصب از سی دی بخونه و اونها را داخل داریو کپی نکرده باشه . و همین باعث بروز این اختلال شده باشه .
یا ممکنه برنامه ای روی سیستمتون نصب می کنید که این برنامه سازگاری با سیستم عامل نصبی شما نداره .
به خاطر همین باید توی نصب برنامه ها دقت کنید .
باید خودتون فکر کنید ایا از وقتی این مشکل توی سیستم به وجود اومده من چه برنامه جدیدی نصب کرده ام که قبل از بروز مشکل نصب نمی کردم . ممکنه برنامه ای را جدیدا نصب می کنید که باعث بروز این مشکل شده .
احتمال اینکه سیستم شما ویروسی شده باشه هم هست . شما نباید هیچ برنامه ای را از روی هارد نصب کنید . تمام برنامه ها را باید از روی سی دی نصب کنید . چون برنامه ای که توی هارد هست احتمال ویروسی بودنش خیلی زیاده .
نود 32 هم انتی ویروس خیلی خوب قدرتمندی هستش . اما من به شخصه کسپراسکای را به همه انتی ویروس ها ترجیح می دم .
نه بابا خواهش می کنم از این حرفها نزنید . بلاخره باید یه جوری این مشکل را حل کرد یا نه .ببخشید فکر کنم از دستم کلافه شدینا...![]()
موفق باشی .
من یه بار دیگه کارهایی باید انجام بشه را می گم .
1 - نصب ویندوز از یه سی دی دیگه
2 - اگه برنامه ها را هم بتونید از یه سی دی دیگه نصب کنید بهتره . البته شاید برنامه ها خیلی زیاد مشکل ساز نباشند .
3 - استفاده از انتی ویروس بعد از نصب ویندوز و قبل از وارد شدن به درایو ها که من خودم به شخصه کسپراسکای را معرفی می کنم .
4 - هیچ برنامه ای را از روی هارد نصب نکنید .