اگر کسی رمز های بازی رو داره بزاره من یادم رفته که چی بود!
اگر کسی رمز های بازی رو داره بزاره من یادم رفته که چی بود!
چند سال پیش یکی از اولین نسخه های این بازی رو از دوستم گرفتم و خیلی هم بازی کردم و به قول معروف اوستا شدم . چند وقت پیش هم از یکی از دوستانم نسخه Extreme این بازی رو گرفتم . با این توضیحاتی که دادین فکر کنم همین باشه . لطفا توضیحات بیشتری بدین تا روشن تر بشیم .فکر کنم لرد های جدیدی هم اضافه شده . تعداد لرد ها دو برابر اون نسخه قبلی ای که داشتم بود .
![]()
کسی ترینر این بازی رو داره؟
از اینجا درخواست کنید...اکسترم (extrem) رو تو هر فروشگاهی که میرم، میگن تموم کردیم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی سری بازی های استرانگ، crusader بهترین عنوان هست که تاحالا دیدم...
دوستان لطف کنن از نسخه ی جدید، بیشتر و بهتر بگن
اولین نسخه از این بازی StrongHold 1 بود که در ایران با نام قلعه 1 معروف هست. لردهایی که در این نسخه بودند عبارتند از: Rat ، Snake، Pig , Wolf
بعد از اون نسخههایی مثل StrongHold Crusader 1.0 و StrongHond WarChest و StrongHold DeluX اومد که تنها مورد اول وارد ایران شد و نام جنگهای صیلبی رو از آن خودش کرد. (اون دو نسخه دیگه تفاوت زیادی با نسخه Crusader ندارند (طبق اطلاعات سایت سازنده) ) لردهایی که در این نسخه بودند عباتند از چهار لرد موجود در قله 1 بعلاوه صلاحالدین، خلیفه، سلطان عبدل، ریجارد و ...
در این میان نسخه دیگری از StrongHold Crusader عرضه شد که در واقع یک پک بود و اسمش StrongHold Crusader 1.1 بود. توی این نسخه تعدادی لرد جدید اضافه شد از جمله: امپراتور فردریک، وزیر، نظیر (شابد املاش غلط باشه)، شاه فیلیپ، مارشال، شریف و ...
بعد از اون نسخه StrongHold 2 اومد که خیلیها انتظارش رو داشتند ولی موفقیت چندانی بدست نیاورد. گرافیکش بهتر بود و امکانات بیشتری داشت ولی جذاب نبود. (من که اصلاً با این نسخه حال کردن. توی کامپیوتر من که یک سال طول میکشید تا بازی لود بشه بعد هم کامپیوترم رو درحا restart میکرد.) این نسخه لقب قلعه 2 رو در ایران گرفت.
جند سالی سازنده بیکار بود تا اینکه نسخه StrongHold Crusader Extreme رو عرضه کرد و خیلی زود وارد ایران شد (فکر کنم یک هفته یا دو هفته بعد از انتشارش بود که من خریدمش!!!) در این نسخه هیج لردی اضافه نشد (نسبت به StrongHold Crusader 1.1) ولی مراحل جدید و سختتر اضافه شد. مواردی که اضافهشد یکی سربازخونه خودکار بود که به طور خودکار و بدون کم کردن هیج پولی از صاحبش، یک سری سربازان خاص که براش تعریف شده بود رو تولید میکرد. دومین چیزی که اضافه شد نیروهای فوق بشری بود که امکاناتی چون تکمیل جان سربازان، پرتاب تیر از آسمون، ایجاد سربازان نیزرهدار، گرزدار و متخصص و نردباندار در اکثر جاها ، پرتاب سنگ از آسمون و ... رو به شما میداد.
البته با StrongHold Crusader Extreme یک نسخه دیگر هم با نام StrongHold Crusader 1.2 عرضه شد که به همراه همون نصب میشه و فقط فایل اجرایش فرق میکنه. هرچی زور زدم، نتونستم تفاوتش رو با نسخه 1.1 پیدا کنم!!!!
نسخه extreme رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم.
Last edited by SuB; 31-05-2009 at 13:43.
بهترین راه برای رد کردن بعضی مراحل اینه که وقتی اول مرحله میخواهید ساختمان ها رو بسازید سرعت بازی رو روی 20 بیارید و پس از تمام شدن ساختمان ها سرعت را دوباره روی 90 بزارید !وگرنه رد کردنشون کمی سخته
--------------------
قابل توجه دوستان نسخه اکسترم فقط کمی سخت تر شده و شخصیت های جدید اضافه شده و نواری در کنار بازی است که با پر شدنس میتونید از امکاناتش استفاده کنید ! گرافیک بازی هم همان گرافیک قدیمی است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)