راستش منم توی کف هستم هنوز چون وقتی دیدم کربن نیومد با کمال نا امیدی موست وانتد رو نصب کردم و بعد دیدم که اصلا رزولیشن و دیتیل براش اهمینی نداره![]()
![]()
![]()
![]()
راستش منم توی کف هستم هنوز چون وقتی دیدم کربن نیومد با کمال نا امیدی موست وانتد رو نصب کردم و بعد دیدم که اصلا رزولیشن و دیتیل براش اهمینی نداره![]()
![]()
![]()
![]()
اقایون در مورد این بسته الحاقی که تازه اومده F.E.A.R. Extraction Point مشکل گرافیکی داره. درها و دیوارها نامرئی هستند. یعنی فکر میکنی چیزی جلوت نیست ولی مبینی هست تازه از اینطرف دیوار فقط اشیا دیده میشه دشمنا رو نمی بینی. تا اونجا که تحقیق کردم فهمیدم که این به بخاطر یک بسته الحاقی هست که قبل از نصب F.E.A.R. Extraction Point باید روی نسخه اولی بازی نصب کنید ولی خوب با اینکه بازی رو از فروشگاه اینجا تهیه کردم باز هم همون مشکل رو داره. اگه از مسئولان این تا÷یک رو میبینن یک کمکی کنن
بچه خواهش میکنم بگید این فیر بازی رو کجا ذخیره میکنه تا حالا بیش از 4 بار ذخیره بازیم پاک شده
بالاخره کسی نشد یه کمکی به ما بکنه.
----------
توی این سری یعنی جدیدش اگه به محل نصب بازی بروی (میتونی راست کلیک روی آیکونش بکنی گزینه Properties رو انتخاب بکنی و دکمه Find Target رو بزنی) توی اون یک شاخه یعنی میانبرش (shortCut) وجود داره با نام Shortcut to User directory . برو داخلش میبینی.یا روش دیگه ای که می گم برو به این آدرس :
G:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions\FEAR
البته این مربوط بازی اصلی یا شماره یک هست (البته فکر کنم) شماره 2 یا همون F.E.A.R. Extraction Point در این آدرس ذخیره میکنه:
G:\Documents and Settings\All Users\Documents\TimeGate Studios\FEARXP\
یک شاخه save توی اون هست که محل ذخیره بازی هست ولی بهتره که کل شاخه را کپی کنی
راستی اگه نسخه F.E.A.R. Extraction Point یعنی شماره 2 رو داری میخواستم ببینم توی بازی مشکل گرافیکی مثل من نداری.
اگه مشکلی نداری میتونی بگی بازی رو از چه شرکتی گرفتی . (منظورم شرکت پخش ایرانی است)
منتظرما
Last edited by ماراتون; 18-01-2007 at 16:22.
من همين مشکل را با Half Life 2 داشتم درايور را آپديت کردم درست شد مي خواي امتحان کن راستي تو ديويدي FEAR من آپيدت کارت گرافيک هست! خيلي خوبه
آپدیت کارت گرافیک چی کار می کنه ؟
ماراتون جان خیلی ممنونم ازت واقعا لطف کردی
در مورد سوالتم راستش من هنوز نخریدمش
موفق باشی....
Last edited by Mehran NZ; 19-01-2007 at 04:16.
اگه میشه یکی هم درایور گرافیک ما رو پیدا کنه . ممنون میشم
GeForce 256 MB 256 B 5500 FX
پس چطور گفتی که سیو بازیهات تا حالا 4 بار پاک شده.
حالا ببین وقتی خریدی نصب کردی خبرم بده بگو این مشکل گرافیکی که درها یا دیوارها نامرئی هستند رو داره یا نه
یادت نره ها منتظر هستم
salam.kasi az shoma F.E.A.R COMBAT bazi mikone?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)