من قبل از بازی به همه گفته بودم.این ترکا وقتی جو گیر بشن همه کاری میکنن!!
من قبل از بازی به همه گفته بودم.این ترکا وقتی جو گیر بشن همه کاری میکنن!!
به شدت حالم گرفته شد من نمی دونم این همه شانس رو از کجاشون می یارن
خیلی دلم سوخت برای چک و چک(دروازه بان)
در کل اولین تیمی که حقش نبود به مر حله پایانی رسید![]()
من که کلی حال کردم آخه چک هم تیمه در ضمن ترکیه الان تیمش آماده هم نیست و گرنه مثل جام جهانی 2002 کولاک میکرد
فقط ترکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــیه
اه اه/چه بازیه چرتی.همش ترکیه الکی میاد بالا
خیلی باحال بازی کردن!! دمشون گرم!! باید بریم از اینا یاد بگیریم!! حیف که می خوام هلند قهرمان بشه وگرنه می گفتم اینا قهرمان می شن (بابا جو گیر)!!!!!!!!!
Turkler her zaman championlar
من دقیقه 60 بازی رو بیخیال شدم..الان که اومدم این تاپیک این شکلیم:![]()
تا اینجا خوش شانس ترین تیم رقابتها بوده (البته ارائه بازی خشن هم یکی از عوامل موفقیتشونه) جلوی سوئیس برتری نداشت! مرحله بعدم خورده به کرواسی...![]()
ترکیه اگه فوتبال بازی کنه جلوی لیتوانی هم میبازه (که یه بار هم باخته)!!!![]()
ترکیه دوباره مثل جام جهانی 2002 که با شانس و اقبال میرفت بالاشده...
به نظر من اگر چکی ها تو بازی از موقعیتهاشون بهتر استفاده می کردند الان صعود کرده بودن ...
در ضمن بعضی ها تو این تاپیک همچین از ترکیه طرفداری می کنه که انگار تیم ملی کشورشونه و یا اینکه بهترین تیم اروپاست...
من از تیمهایی که شانسی می برند اصلن خوشم نمیاد
در ضمن بعضی ها تو این تاپیک همچین از ترکیه طرفداری می کنه که انگار تیم ملی کشورشونه و یا اینکه بهترین تیم اروپاست...
من از تیمهایی که شانسی می برند اصلن خوشم نمیاداه اه/چه بازیه چرتی.همش ترکیه الکی میاد بالادوستان دلیل این حرفها چی هست؟در کل اولین تیمی که حقش نبود به مر حله پایانی رسید![]()
برای اینکه یک تیم بالا بیاد باید اسمش بزرگ باشه یا خوب بازی کنه؟
آکه نیمه دوم بازی رو میدیدی (از 45 تا 55 و از 65 تا آخر) نمی گفتید شانسی بالا اومد!
اصلا در کل چک چند تا حمله کرد روی دروازه ترکیه تو نیمه دوم!!؟ حداکثر 4 یا 5 تا! ولی بجز این در میدان خودش 11 نفری دفاع میکرد!
اگه حرفهای فردوسی پور و کارشناسان برنامه رو شنیده بودید می دیدید! که اونا هم میگن ترکها از نظر تکنیک فردی برتر هستن! آردا , نیهاد و تونجای هرکدوم چندین بار مدافع مستقیم خودشون رو با دریبل رد کردن) در حالیکه چک یک مهاجم داره که بیشتر به غول بیایانی شباهت داره!(فکر کنم 202 سانتیمتر قد و 100 کیلو وزن که فقط با قدرت بدنی کار میکرد!
تازه ترکها اصلی ترن بازی کن خودشونو نداشتن!منظورن امره بلزاقلو هست! من فکر میکنم اگه اون بود بهتر این بازی میکرد!
اين ديگه از اون حرفاست!يعني چي؟اين همه دارن ميان از تيما طرفداري ميكنن اشكالي نداره ولي اين چون تركيه است نبايد طرفداري كنن!!
من با اينكه از تركيه حالم به هم ميخوره ولي دوست دارم پيشرفت كنن تا شايد يه تلنگري به ما بخوره و به خودمون بيايم
. تركيه اي كه 50 سال پيش از ايران كلي عقب بود(چه از نظر صنعتي چه اقتصادي چه ورزشي و فرهنگي...)و كلي از ايران وام ميگرفت ولي حالا اون كجا و ما هنوز اندر خم ....
كاش يه خورده به خودمون بيايم....
پيشرفت تركيه رو كه ميبينم دو دستي ميزنم تو سرم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)