دوست عزيز خواهشا كمي مراعات كنيد.آره معلومه از بچه مچه های در دهاتی که میشینن تو اتوبوس بلوتوث بازی میکنن
--------------------------------------
راستي جيمز باند توي كازيو رويالش سوني اريكسون داشتا![]()
دوست عزيز خواهشا كمي مراعات كنيد.آره معلومه از بچه مچه های در دهاتی که میشینن تو اتوبوس بلوتوث بازی میکنن
--------------------------------------
راستي جيمز باند توي كازيو رويالش سوني اريكسون داشتا![]()
عزیزم تو خودتو ناراحت نکن -- یه این میگن جنگ تکنولوژِی ! هر کی بتونه پیشرفت میکنه هرکی هم ضعیف باشه جا میمونه ---به خاطر همینه که موتو زور میزنه 5 مگاپیکسلیشو بده بیرون ( ولی اصلا واسه مردم آمریکا مهم نیست --- موتو واسه دله خودش میزنه)-- مطمئنم اگه همین 8 مگاپیکسل رو موتورولا زده بود از خوشحالی سر از پا نمیشناختی و برند های دیگه رو میکوبیدی ! -- تو فروم های خارجی همین آمریکایی ها که میگی کلی خواهان g900 پنج مگاپیکسلی هستند ولی حیف که quad band نیست
برا موتورولا دعا کن که کم کم داره کلا از صنف تولید کنندگان گوشی میاد بیرون --- LG هم مال این حرفا نیست !
من v3i داشتم -- به جز طراحی هیچی نداره -- یه بازی ساده جاوا رو درست نمیتونه اجرا کنه --اونوقت میگن مردم آمریکا باکلاس تر از این حرفان که بخوان با گوشیشون بازی کنن !دیگه کشورهای دوست دار مد چه قد v3 بگیرن دستشون؟ من از موتو خوشم یاد ولی الان بیشتر از 1 ساله که خوابه.
این خیلی بهتر از است که یارو 3250 رو میگیره دستش با دوستاش تو خیابون آهنگ های جواد رو تا ته بلند میکنن -- چه حالی هم میکنن![]()
اصلا هم الکی نیست -- 5 روز دیگه بهت میگم ---خیلی هم خوشکل و ظربفه !
میبینم بعضی از دوستان دارن بدجوووووووری میسوزن![]()
بابا آقای آپاچی چشم نداری ببینی سونی 8 مگا زده ؟؟؟
خاب میدونم !!!
اما تو رو خدا تاپیک رو با چرت و پرتات به گند نکش !!!
از اس ای حالت بهم میخوره !! میدونم ! منم از الجی و موتو حالم بهم میخوره ولی هیچ وقت میام دربارشون صحبت کنم ؟؟؟ لطفآ برو با همون موتو حال کن !!!!
بچه ها بهتون پیشنهاد میدم بیایین تو این تاپیک و ادامه بحثو اونجا پی گیری کنید !!! :
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=205934&page=30
مثل اینکه واقعیه چون GSMArena هم درباره اش یه چیزایی گفته
حالی بردیم
مثل اینکه واقعیه چون GSMArena هم درباره اش یه چیزایی گفته
حالی بردیم
اوه اوه ببخشید اشتباهی دوبار فرستادم
Last edited by nima_989; 12-06-2008 at 12:16.
عزیزم داستان این نیست همه موتو رو با V3 میشناسن فراموش کردید همین Z6 که قیمتش 240 هزار تومانه اونم با گارنتی فیتکو سریع ترن پردازنده داره
ROKR E8 با Navigation چه سر صدایی تو دنیا به پا کرده
تکنولوژی دکمه های لمسی روی ال سی دی گوشی که برای اولین بار موتو روی V8 , V9 ازشون استفاده کرد و قرار سونی هم تو سری جدید واکمن ازشون استفاده کرده
v8 has a highest speed CPU with 500MHZ, this is higher than Nokia' n95 etc.
پردازنده این گوشی از N95 هم قوی تره
یک محصول به من معرفی کنید از SE که پردارزندش از یک گوشی معمولی موتو مثل V8 قوی تر باشه
SE کار های بسیار بزرگی کرده ولی خوب ضعف هایی هم داره تا جایی که رتبه هاش توی Jbenchmak همه چیز رو نشون میده
طراحی مثل Z8-Z10-V8-V9-MOTO MING A1200
عامل موفقیت موتو هستن
همینطوری که ,.. K750,K800,K810,P900 برای سونی عامل موفیت بودند
من فقط از این ناحت میشم که میگن سومی واسه موتو زیاده
امسال موتو هم بیکار نشسته
Moto ming A1800
A1600
Razr 3
Z10
E8
E10
,Z5
Z9
و... در خط تولید هستند
اینجا تو اروپا مردم تو گوشی ها دنبال نو آوری هستند ولی نه نو آوری های تکراری مثلآ تنها گوشی 5 مگا پیکسلی که خوب فروش کرد N95 بود بعد از اون دیگه اینهم گوشی 5 فروش نکردن
مردم برای موزیک اکثرآ IPOD رو ترجیح میدن
برای عکاسی یک دوربین دیجیتال دارن
گوشی هم رو بیشتر برای مدریت کار های روزانشون دفتر یادشتون و اینجور کار ها اسنفاده میکنند.
برhی همینه که گوشی مثل IPHONE حتی فایل بلوتوث نمیکنه ولی اینقدر فروش میکنه
در هر صورت درست نیست بیاییم یک برند رو اینتوری بکوبیم و بگیم باید 8 بشه نه کمپانی ها بزرگ کارشون رو بلدآ
باور کن جدی میگم 10 درصد مردم اینجا از دوربین گوشی هاشون استفاه میکنند...
Last edited by Apachi; 12-06-2008 at 12:29.
اوه اوه اینجا چه خبره !!
دیگه حوصلم سر رفت
مستقیما سر اصل مطلب:
قفل شد
گوشی رو معرفی کردین ! کار خوبی کردین ما هم استفاده کردیم
ولی فکر کنم دربارش نظر ندیم بهتره
در ضمن اگه تکرار بشه با کاربرای متخلف شدیدا برخورد میشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)