پسر عجب بازی خفنیه .
من چند روزه که دارم اینو بازی میکنم و به همه ی کسایی که بازی فکری مثل نورهود دوست دارن اینو پیشنهاد میکنم .
پسر عجب بازی خفنیه .
من چند روزه که دارم اینو بازی میکنم و به همه ی کسایی که بازی فکری مثل نورهود دوست دارن اینو پیشنهاد میکنم .
سلام
رمز این 6 تا ماه چی(روی سپر هستند) ؟ من دیگه گیر افتادم؟
امیر جون فکر کنم منظورت این باشه...روی سپر وسطی کار کن..
![]()
رفتیم تو مرحله ی قبر این وسایل رو داریم(سوهان. اره . صلیب . کبریت . ظرف شیشه . میخ. قاشق.)یه مردی در اتاق بالا هست ود حال نشسته سوسک میکشد . و هر کاری می کنیم هیچ کاری نمی کنه یه در دیگه هم هست که توی اون هم نمی ره باید چه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ج ز ین وسایل هیچ چیز دیگه ای رو بر نمی داره و هیچ کاره دیگه ای هم نمی کنه ؟؟چرا؟؟؟
گیج شدم یکی محض رضای خدا به داد من برسه!!
اونجا که قبر کنه هست رو یه صلیب یه تور سیاه هست .
با اون تور سیاهه از دم در قبرستون باید پشه ها رو جمع کنی بعد بریزی تو شیشه و بعد بندازی جلوی اونکه پشه می خوره .![]()
mamnoon man badjuri inja gir karde budam
Last edited by dark night; 23-07-2008 at 23:43.
سلام فکر نمی کردم بازی اینجا طرفدار داشته باشه. خوشحال شدم تاپیکو دیدم
من در عرض 4-5 روز متناوب بازی رو همین امشب تموم کردم و همچنان در جو بازی به سر میبرم!!
یه walkthrough میذارم که کل بازی رو از اول تا آخر توضیح داده. انگلیسیش هم واضح و خوبه.
البته این دومین بازی من تو این سبکه اولی black mirror بود که اگه بازی کرده باشین اونم دقیقا همین جوری بود بازیش و اونم تو زمان خودش خیلی قشنگ بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی گرافیک این به نظرم دست هر چی گرافیکو از پشت بسته. البته تو سبک بازیهای پوینت و کلیک.
اگه کسی تموم کرده بازی رو بگه نظرش راجع به پایان داستانش چی بود؟ به نظر من می خواد یه سری جدید رو شروع کنه. و من نفهمیدم چه جوری شد که اونجوری شد!!
خطر لو رفتن پایان داستان!!
خطر لو رفتن پایان داستان!!چه طوری دراکولا آخرش دوباره زنده شد آیا؟!خطر لو رفتن پایان داستان!!
خطر لو رفتن پایان داستان!!
مشکلی بود بپرسین کمکتون می کنم تا جایی که بتونم![]()
Last edited by M a r y a m; 29-07-2008 at 00:26.
دمت گرم مدتها بود روي اين معما مونده بودم از كمكت ممنون![]()
این دراکولا جدیده که هفته ی دیگه قرار بیاد با این ورژنش فرق داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)