16 تومن؟؟ چرا 16 تومن؟ اگه هنوز گرون نشده که باید 12 باشه اگرهم گرون شده که 22!!!؟؟ با اعتباری همراه اول تست کردی دیگه نه؟!
16 تومن؟؟ چرا 16 تومن؟ اگه هنوز گرون نشده که باید 12 باشه اگرهم گرون شده که 22!!!؟؟ با اعتباری همراه اول تست کردی دیگه نه؟!
قیمت اس ام اس اعتباری همراه اول 16 تومنه . فعلا هم که اضاف نشده .
من امروز با سیمکارت اعتباری رفیقم تست کردم همون 16 تومن رو کم میکرد.چه فارسی چه انگلیسی.
این برنامه همون برنامه ای هست که قراره همراه اول برای کم کردن بهای sms بده.البته این برنامه فارسی نیست و همراه اول قراره فقط زحمت ترجمه این برنامه رو بکشه.
برنامه جاوا هست و روی اکثر گوشیها نصب و اجرا میشه.تنها بدیش اینه که همیشه باید برنامه اجرا و در حافظه باشه که در بعضی گوشیها مثل K750 که فقط یک برنامه میتونه در حال اجرا باشه باعث دردسر میشه.
این برنامه رو من پارسال دانلود و استفاده میکردم و به خاطر مشکلی که گفتم بیخیالش شدم.
اینم لینک دانلود برنامه SMSZipper
برای اینکه بدونید روی چه گوشیهایی اجرا میشه از لینک زیر استفاده کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمت Does SMSzipper work on my phone? مارک و سپس مدل گوشی رو انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون دوست. پس با این حساب هنوز تعرفه برای اعتباری عوض نشده،کاش میشد یه جوری برای دائمی هم تست کرد!
اگه عوض بشه ، همزمان برای هر دو عوض میشه .
منظورت اینه که هنوز برای دائمی ها هم تعرفه زیاد نشده!؟!!
سلام دوستان
بجاي پيدا كردن راههاي عجيب و غريب بايد با زياده خواهي مبارزه كرد.مشكلات فني يا حمايت از زبان فارسي فقط حرف مفت هست تا حساسيت افزايش قيمت رو تحت تاثير قرار بده و بقولي جو رواني ناشي از افزايش قيمت رو توي بازار بشكنه.
كاش يه همدلي وجود داشت و مثلا يه روز هيچكس با همراه اول sms نميزد و به نوعي ميشد اپراتور لعنتي اول رو تحريم
كرد.
شايد از همينجا هم بشه كاري كرد.مثلا جاي امضا هامون روزي رو براي اين كار تعيين كنيم و توي سايت هاي ديگه هم تبليغ كنيم.
اميدوارم بتونيم اينكار رو بكنيم.شايد هم بد نباشه مديريت بخش موبايل در اين مورد تصميم بگيره و يه تاپيك جدا براي اين مساله باز بشه.
يا حق
تا وقتي كه نرم افزار پيام رسان فارسي نياد تعرفه تغيير نميكنه
قرار بود از 1 تير هم نرم افزار بياد و هم تعرفه تغيير كنه اما يه بار اين بدقولي ها به نفع ملت تموم شد
اميدوارم هيچ وقتم نتونن اشكال اين نرم افزارو برطرف كنن
تا ديگه بدون كارشناسي حرف نزنن![]()
مطمئنید تعرفه اس ام اس فینگلیش افزایش پیدا نکرده؟
همون اول تیر تو روزنامه گفتن گرون شد.از قول وزیر هم گفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)