تایید میشه . بنظر من اون ینس رو هم باید از دروازه بیارنش بیرون . زیاد حال و روز خوبی نداره .
ولی ثابت شد که اونایی که میگفتن کیلینزمن کاره ای نیست و همش یوخ یوخ همه کارست ، اشتباه کردن فکر نکنم اگه یورگین بود میزاشت تیم اینجوری بازی کنه .
تایید میشه . بنظر من اون ینس رو هم باید از دروازه بیارنش بیرون . زیاد حال و روز خوبی نداره .
ولی ثابت شد که اونایی که میگفتن کیلینزمن کاره ای نیست و همش یوخ یوخ همه کارست ، اشتباه کردن فکر نکنم اگه یورگین بود میزاشت تیم اینجوری بازی کنه .
بــاختیم
Schade Schade Schade
و دیگر هــیــچ ....
بازی لهستان و اترش 1 بر1 مساوی شد و100% به نفع آلمان شد
دیگه آلمان با برد مقابل اتریش صعودش قطعی میشه![]()
از کجا میدونی که اتریش مقابل المان بازنده میشه
یهو دیدی بیلت برگشت به المان را براتون صادر کردند![]()
شانس آلمان به نظر من بیشتره رفیق![]()
آلمان حتی با یه تساوی هم صعود میکنه چون حتی اگر لهستان ببره کرواسیو چون از آلمان باخته تیم سوم میشه اگر امتیازاتشون مساوی بشه
به نظر من اولین کاری که یواخیم باید بکنه اینه که ماریو گومز رو بندازه بیرون و پودولسکی رو ببره خط حمله بغل کلوزه و شواین اشتایگر رو هم ببره جناح چپ جای پودولسکی(البته از بازی با پرتغال)فریتز رو بندازه بیرون و به جاش اون پسر سیاهه(اسمش نوک زبونمه ولی بیرون نمیاد)بزاره جناح راست که مثل سگ بدوه.
تقصیرکار لمن نبودش.چقدر این پسره گزارشگره چرت و پرت میگفت.همش میگفت اشتباه محرزه لمن اشتباه محرزه لمن.
بابا جون موقع سانتر توپ خورد به پودولسکی با سرعت تغییر جهت داد که اونجوری شد.از دست لمن هم کاری بر نمیومد.از دست دفاع هم همینطور چون اصلا نمیتونستن جلوگیری کنن چون عقب تر از مهاجم کرواسی بودن.
ینس که 2تا شوت خیلی خوبو عالی گرفت.کرنراشونم همه رو دفع میکرد
من طرفدار آلمان نیستم ها...
ولی خدایی دلم به حال طرفداراش سوخت!!! نه به خاطر اینکه به کرواسی یاخت به خاطر اینکه اون گزارشگره که بازی رو گزارش میکرد چه ظلمی بهتون تحمیل کرد
خداییش همش تپق میزد و شر و ور میگفت
حیف بود این بازی رو باید عادل یا مزدک گزارش میکرد.. همیشه همینطور بوده بازیهای بزرگ رو میدن به گزارشگرای بزرگ
آلمان و کرواسی هم تیم های کمی نیستن
گزارشگره که همش چرت می گفت! انقدر عصابم رو خورد کرد زدم ادامه بازی رو از Zdf دیدم! 25 ثانیه بازی جلو تر بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)