تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 29 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 289

نام تاپيک: HTC Touch Pro

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز.
    ممکنه در مورد عمر باتری توضیح بدی.
    همچنین گفته میشه صدا در هنگام مکالمه (با همراه اول) خیلی کمه درسته ؟‍!
    خلاصه هر خوبی و بدی که دیدی را لطفا ذکر کن.( البته مطمئنن یک روز استفاده برای جواب دادن به عمر باتری و .. شاید مناسب نباشه)
    در مورد باتری از دیروز صبح تا حالا به جز 8 ساعت شب مداوم کار کردم ( مشغول به اکتشاف امکانات هستم )
    و در کل 34 در صد خالی کرده به نظر من که خیلی خیلی خوبه
    فقط یک چیزی تو ذوق آدم می زنه
    اونم صدای کم اسپیکرش نسبت به n95 است می تونم بگم بلندی صداش یکمی از n73 بیشتره ولی از نظر شفافیت صدا می تونم بگم خیلی خیلی بهتره
    از هد ست هم اونقدر صداش زیاده که نمی شود تا 100 % بلند کرد ( البته mp3 با کیفیت خوب )
    کیفیت عکسشم که محشره من که حال کردم قبل از این گوشی n95 داشتم می تونم بگم با 5 مگاپیکسل n95 در شفافیت و کیفیت رقابت می کنه با اینکه 3.2 مگا پیکسل است
    .........................
    اگر سوالی دیگر هست بپرسین بگم من در خدمتتون هستم
    ...........................
    در ضمن بعضی از برنامه ها هم که دانلود کردم بعضی هاش کار می کنه و بعضی دیگر کار نمی کنه می خواستم بدونم این برنامه ها که خودم تست کردم را می تونم در کلوب خودش یعنی اینجا بگذارم یا باید در تاپیک دانود بگذارم
    مدیریت لطفا راهنمایی کنند

2. 2 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

خب تا اونجا که شنیدم باتری بعد از 1-2 هفته شارژ کردن طول عمرش بهتر هم می شود...
    در مورد صدا هم خب طبیعی هست همین که در حد N73 هست میشه گفت مناسبه. مطمئنا نباید به N95 از نظر بلندی صدا برسه این پاکت پی سی هست دیگه .
    منتها سوال بنده در مورد صدا این نبود. اونطور که شنیدم وقتی مثلا با فردی تماس میگیرد و دارین با هم صحبت می کنید صدای طرف مقابل کم هست و به زحمت صدا طرف مقابل شنیده میشه... (البته گاها میگن مربوط میشه به سیم کارت همراه اول که مشکل داره روی این گوشی و باید سیم جدید از مخابرات گرفت)امیدوارم از این نظر مشکلی نداشته باشه ..
    در مورد عکس که بله واقعا کیفیتش عالی هست. عکس های بسیار زیادی رو دیدم حتی عکس N95 رو با این مقایسه کردم واقعا عالیه.
    در مورد اینکه بعضی برنامه ها اجرا نمیشن تا اونجا که فهمیدم به علت کیفیت lcd که VGA هست می باشد.(کمی هم شاید به WM 6.1 برگرده)

ممنون از پست خوبتون.
    موفق باشید.

4. این کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب تا اونجا که شنیدم باتری بعد از 1-2 هفته شارژ کردن طول عمرش بهتر هم می شود...
    در مورد صدا هم خب طبیعی هست همین که در حد N73 هست میشه گفت مناسبه. مطمئنا نباید به N95 از نظر بلندی صدا برسه این پاکت پی سی هست دیگه .
    منتها سوال بنده در مورد صدا این نبود. اونطور که شنیدم وقتی مثلا با فردی تماس میگیرد و دارین با هم صحبت می کنید صدای طرف مقابل کم هست و به زحمت صدا طرف مقابل شنیده میشه... (البته گاها میگن مربوط میشه به سیم کارت همراه اول که مشکل داره روی این گوشی و باید سیم جدید از مخابرات گرفت)امیدوارم از این نظر مشکلی نداشته باشه ..
    در مورد عکس که بله واقعا کیفیتش عالی هست. عکس های بسیار زیادی رو دیدم حتی عکس N95 رو با این مقایسه کردم واقعا عالیه.
    در مورد اینکه بعضی برنامه ها اجرا نمیشن تا اونجا که فهمیدم به علت کیفیت lcd که VGA هست می باشد.(کمی هم شاید به WM 6.1 برگرده)

ممنون از پست خوبتون.
    موفق باشید.
    باتریش که حرف نداره
    در مورد صدای اسپیکر تمامی چیز هایی که شنیدی کشکه ( دروغ )
    البته از جهتی حق با اوناست صداش وقتی اول تست می کنید صداش کمه ولی این کمی صدا در صحبت کردن مربوط می شود به صفحه محافظ اولیه ای که در هنگام خرید روش است شما باید اون را از صفحه نمایش جدا کنید ( همون برچسبی که اکثرا تموم موبایل های آکبند داره ) و در داخل خود بسته htc یک محافظ صفحه نمایش است که باید اون را به صفحه نمایش بچسبونی چون اون صفحه سوراخ اسپیکر داره ولی برچسب آکبدنی صفحه نمایش سوراخ اسپیکر نداره و جلوی اسپیکر را می گیره نمی شود خوب صدای افراد را در هنگام مکالمه شنید
    .............
    حالا صدای اسپیکر در هنگام مکالمه آنقدر زیاده که من رو 60 % گذاشتم چون اگر 100 % بگذارم فرد بغلی هم می تونه به طور واضح صدای مکالمه را بشنود
    در مورد vga بودنم بگم
    (( یکی از مشکلات دائمی مدل های قدیمی تر HTC در پخش محتوای با کیفیت DivX و XviD با رزولوشن VGA بود که بعلت مشکلات فراوان، این کار تنها با کاهش رزولوشن تصویر امکان پذیر بود اما این بار اوضاع کاملا متفاوت است و به سبب استفاده از یک چیپ ست گرافیکی جداگانه برای پردازش تصاویر، مطلقا مشکلی در پخش محتوای با کیفیت بالا وجود نداشته و کاربر تجربه لذت بخشی در هنگام تماشای ویدئوهای با کیفیت در صفحه نمایش فوق العاده Touch Pro خواهد داشت ))
    این کاملا درست است چون فیلم های با کیفیت و رزولیشن بالا امتحان کردم خیلی خوب جواب داد مخصوصا avi
    .........
    امری بود در خدمتم
    ................
    در مورد پست قبلیم مبنی بر گذاشتن برنامه های تست شده در این تاپیک یا ...
    مدیران در پیغام خصوصی لطفا راهنماییم کنند

6. 3 کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من تا اونجا که می دون و تست هم کردم صدای n73 از n95 بیشتره...........پس چطور صداش به ان95 نمی رسه به ان73 میرسه؟؟؟جالب شد..................

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تا اونجا که می دون و تست هم کردم صدای n73 از n95 بیشتره...........پس چطور صداش به ان95 نمی رسه به ان73 میرسه؟؟؟جالب شد..................

من الان در این لحظه هر 3 تاشم دارم
    شاید n95 شما مشکلی داشته
    البته n73 معمولی را می گم نه موزیکال در مورد موزیکال صداش را نمی دونم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب یک چیزی کشف کردم وقتی در حال مکالمه هستیم وقتی قلم گوشی را از جای خودش در آوری خود به خود به notepad می رود و در این هنگام مشخصات تماس همچون نام تماس گیرنده و زمان تماس بروی Note درج می گردد
    این یک مورد که به نظر من خیلی جالبه
    دنبال کاغذ نرو و یا نگو یک لحظه صبر کنید کاغذ بیارم و یا در موبایل دنبال notepad باز کردن در هنگام مکالمه نیستم

10. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این موردی که شما فرمودین تویه بررسی ها گفته شده بود ... کشف نیست .
    از توضیحات دوستان ممنون ، مطمئن شدم که واقعا ارزش خریدن رو داره .
    Last edited by Mohammad; 25-09-2008 at 22:06.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه کیبورد نداشت میگرفتمش.
    ولی واقعا به نظر من ضرورتی نداره کیبورد به اون بزرگی روی گوشی باشه.
    هم وزن گوشی رو زیاد میکنه و هم استهلاک اون رو بالا میبره.

کیبورد مجازی به نظرم بهتره.
    البته نظر شخصی خودمه.

13. این کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من هم نظر تو رو دارم.........تو این فکر بودم این رو بگیرم بعد قاب دایموند رو وصل کنم..................دی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه کیبورد نداشت میگرفتمش.
    ولی واقعا به نظر من ضرورتی نداره کیبورد به اون بزرگی روی گوشی باشه.
    هم وزن گوشی رو زیاد میکنه و هم استهلاک اون رو بالا میبره.

کیبورد مجازی به نظرم بهتره.
    البته نظر شخصی خودمه.
    با کیبورد حتما کار نکردی این را می گویی
    به نظر من تایپ و نوشتن sms و ... با کیبورد بهتر از قلم است چون هم سرعت می بخشد و هم وقتی که شما با قلم برای نوشتن چیزی استفاده می کنید امکان افتادن یک حرف در نوشتن موجود می باشد ولی کیبورد اون امکان را تا حدی به صفر می رساند
    به شما اطمینان می دهم بعد از کار کردن 1 ساعت با کیبورد حقیقی دیگر قلمش را به دست نمی گیرید

16. این کاربر از vitamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •