؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معما که هنوز حل نشده داداش!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معما که هنوز حل نشده داداش!!!
دوستان زیادی تلاش نکنین. از همه عزیزانی که واقعا وقت گذاشتن و جواب دادن بی اندازه ممنونم. (گرچه خیلی هاش بی ربط با موضوع بود)
من خودم معما رو حل کردم. بالاخره جوینده یابنده است.
اینم ایمیج من با فولدر های دقیقا همنام. دو فولدر SIAVASH را یکجا کپی کنین تا متوجه بشین.
بازم ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا لطف کنین بعد از اینکه ایمیج رو چک کردین سئوال پست اول این تاپیک رو جواب بدین.
Last edited by Siavash_S500; 10-06-2008 at 00:28. دليل: تصحیح لینک دانلود ایمیج
خوبه آقا سیاوش همونی هست که میخواستی
تست کردم خوب بود
نمیدونم از چه روشی استفاده کردی ولی با HEX EDITO ها میتونی بیشتر از یک پوشه ایجاد کنی که از ابتدا تو ایمیج همنام نیستند مثلا پوشه های A _ b _C _D که بعد همشون همنام میشن یکی از اونا پوشه اصلی هست که نامش تغییر نمیکنه و بقیه
پوشه ها به اسم اون در اومدن ok
نه عزیزم. ملاک ما در این کار درایو مجازی هست. یا با این کاری که شما فرمودین دو فولدر همنام نشون داده نمی شن یا یک فولدر دیده می شه. تست کنین ببینین که این روش عملی نیست. به هر حال بگذریم.
کسی می دونه سئوال پست اول این تاپیک رو باید چکار کرد؟ خیلی نیازش دارم.
ای بابا
من که هم عکس از درایو مجازی گزاشتم هم از ایزوباستر
بدشم شما نتونستین به روش من عمل کنین مشکل خودتونه
در ضمن من این کارو 1 سال پیش انجام دادم و برای اولین بار توی سی دی های نسل جوان مشهد دیدم
در مورد سوال شما و این قفل هم گفتم اما شما توجه نکردین
بازم میگم
اول با هر روشی که میدونید واستون راحت تره این پوشه های همنام رو ایجاد میکنید
بعد اطلاعاتتون رو به ایمیج اضافه میکنید
در این مرحله میتونید از قفل های دیگه مثل COPYKILER & WTM CD & TZ حالا ایمیج رو در درایو مجازی بارگذاری کرده و با کلون از درایو مجازی
یک ایمیج دیگه تهیه کنید حالا با برنامه CCD lock ایمیج خود را قفل گذاری کنید و ایمیج حاصل را رایت کنید
وقتی بخواهید از این cd ایمیج تهیه کنید ؟.......... تست کنید؟
امیدوارم کارت راه افتاده باشه آقا سیاوش
راستی اگه روشی که استفاده کردی با وین هگز نیست بگو ما هم استفاده کنیم ( چون وین هگز خیلی مکافات داره )
سلام.حالت دوم رو هم تست کردید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)