دوستان و بخصوص تکنیک برتر فایلی که گذاشتم دانلود کنید و نظرتون رو درباره اش بنویسید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان و بخصوص تکنیک برتر فایلی که گذاشتم دانلود کنید و نظرتون رو درباره اش بنویسید ممنون
هرگز فكر نميكردم كه بشه همچين چيزي رو فروخت! خوبه ... البته براي ويندوز 95 و 98 SmartVSD.vxd مي خواد اما ميشه باهاش كنار اومد.نوشته شده توسط hadikhobe
سلام
اگر دنبال گرفتن شماره سريال هارد هستيد سورس كد هم وجود دارد و نيازي به استفاده از Dll نيست.
درباره گرفتن شماره سريال هارد ، تاپيكي با همين نام در قسمت برنامه نويسي ايجاد شده . كدهاي خوب و فايلهاي خوبي هم ارائه شده . مي توانيد به آنجا مراجعه كنيد .
کی گفته ما اینو میخواهیم بفروشیم منظورتون رو صریح بگیدنوشته شده توسط persiankitty
مهدی جون اگه میشه آدرس فایل رو هم بنویس
noneforce عزیز اون سورس من دارم ولی میخواستم اینو بزارم تا بچه ها نظر بدن چجوری میشه اطلاعاتش رو تغییر داد و به محیط برنامه نویسی وارد کرد
Last edited by hadikhobe; 22-12-2005 at 00:45.
آقا هادي خوبه ، متوجه نشدي ...نوشته شده توسط hadikhobe
منظورم اينه كه فكر نمي كردم ميشه يك DLL درست كرد كه كار به اين آسوني رو انجام بده و بعد اون رو توي اينترنت فروخت. منظورم اين نبود كه شما مي خواي اين DLL رو بفروشي. منظورم اون آقاي خارجكي بود كه داره همچين چيزي رو به صورت SahreWare ميفروشه! منظورم اينه كه يك DLL بنويسيم كه MessageBox نشون بده و بعد اون رو بفروشيم به خلق الله .
گرفتين منظورمو ؟
خداييش اگه نگرفتين بي خيال... ديگه نميدونم چه جوري بگم.
در مورد بدست آوردن سريال هارد ، به اين تاپيك مراجعه كنيد .
برنامه اي هم نوشتم كه تا آپلود كردم ، لينكش را مي ذارم . برنامه در مورد همين سريال يكتاي هر كامپيوتر است .
يه چيزي به نظرم رسيد ، گفتم شايد بد نباشه .
ببينيد اين گروه ما يه تعدادي عضو داره . معلوم هم نيست كه كي چيكار مي خواهد بكنه .
برنامه نويس ظاهرا مجيد است . ايشان پروژه هاشون را با vb انجام مي دهند و اين خيلي بد است . ما بايد يك برنامه نويس ديگر داشته باشيم كه به زبان ها قدرتمندتر مانند delphi و c و اسمبلي تسلط داشته و نرم افزار ما يك نرم افزار قوي و اينكه خودش ديگه كرك نشه . چون برنامه هاي vb خيلي هم راحت كرك مي شوند . البته منظور من اين نبود كه به مجيد جان توهين كرده باشم . من فقط گوشزد كردم كه هنوز گروه ما خيلي ضعيف است . خودتون مي دونيد . تازه كركر هم نداريم .
بعد اينكه چرا به اون چيزي كه من قبلا گفتم اعتنايي نشد ؟ ظاهرا اصلا قدرت و توانايي برنامه پيشنهادي من در شما وجود ندارد كه آن را اجرا كنيد ؟!
ببخشيد كه امروز هي مزاحم مي شم . پيش مياد ديگه ...
آقا هادي فايلي را گذاشتند كه براي بدست آوردن سريال هارد بود . اگه به آدرس تاپيك قبلي مراجعه كرده بوديد ، متوجه مي شديد كه اين قبلا نيز معرفي شده . آدرسش هم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود ، مثلا نمونه vb را اجرا مي كنيد . در هنگام گرفتن كد پيغام مي دهد كه برنامه را رجيستر كنيد .
شما براي رجيستر كردن اين dll به شكل زير عمل كنيد :
در رويداد click دكمه command 1 خط زير را :
Const RegCode = "000000000000" 'Your Reg Code
به جاي 000000000000 يكي از كدهاي زير را قرار دهيد :
97392612@852
Or
YQ64X-RNR1P-6LKVU-DVMQF-9AFJ1
Or
S7EJ8-55NDG-LKP29-NHJ6V-2LA25
Or
NW5KF-49VU2-CW1VD-EH32P-UFEL2
Or
RYU54-FDF1U-RJA86-R16RM-P6FU2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
مسائل مطرح شده در بالا براي كساني است كه فايل هادي جان را دريافت كرده و مي خواهند از آن استفاده كنند . ضمنا اين ها در تاپيك معرفي شده قبلي نيز مطرح شده است و من از آنجا برايتان آورده ام .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
مهدي جان
سلام
برنامه هاي وي بي اتفاقا سخت تر از بقيه كرك مي شوند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)