دوست عزیز
شما نمیتونی با یک آهنگ قضاوت کنی!متین کارای فوق العاده زیاد داره...
دوست عزیز
شما نمیتونی با یک آهنگ قضاوت کنی!متین کارای فوق العاده زیاد داره...
تایید میشه...
تاریخ تاپیک قدیمیه....
جزو اولین کار هایی بود که از متین شما گوش دادید..!
به نظر من آهنگ رپرهای بیشعور متین واقعا عالیه!
چی اون متین دو حنجره که خیلی خیلی دره پیته اگر اون پدر راکه که من دیگه راک گوش نمیدم مزخرف میخونه.
:d
آهنگ جديد و بسيار زيباي صحراي كربلا با صداي متين 2 حنجره با 3 كيفيتl این آهنگ به مناسبت ایام سوگواری محرم می باشد l
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوروش یغمایی
بعدش کاوه یغمایی
بعدش متین
نمی گم متین کارش بده ولی تازه کاره
كيوسك راك فكر نكنم حساب بشه ها؟! اينطور نيست؟ آهنگهاي كيوسك هر سبكي كه هست فوق العاده هستش
متين 2 حنجره هم واسه محرم آهنگ داده بيرون.دنيا رو نگاه كن.حسين تهي و زدبازي هم واسه محرم بخونن با همراهي رضايا ديگه عالي ميشه!!! قديما واسه جام جهاني و ولنتاين آهنگ ميدادن بيرون الان محرم هم وارد بورس شده
كاوه يغمايي كارش درسته.حال ميكنيم با آهنگاش
پدر راک ایران کوروش یغمایی بود. بعدشم پدر راک رو نسبت دادن به این دوتا یه خورده که چه عرض کنم خیلی نافرمه.حالا باز با کاوه میشه یه جورایی کنار اومد ولی متین رو هر جور حساب می کنم اصلا جور در نمیاد. آخه متین هم شد خواننده؟!!!
به قول دوستان اگه قراره متین پدر راک بشه من یکی که دیگه عمرا برم سمت راک(تازه همه آهنگای راک تو هاردم رو هم به نشانه اعتراض Shift+Delete می کنم!
)
حالا اینا به کنار, گروه ها و خواننده های دیگه ای هم بودن(O-HUM,رضا یزدانی,کیوسک,گروه خاک,کهتمیان,اسماعیل اسفندیاری,ارما و ...) که می تونستی از اونا اسم بیاری(آخه چرا متین؟)
MohandesMCD جان, تا اونجایی که من می دونم و تو این چند ساله که راک گوش میدم, شنیدم, آهنگای کیوسک جزو راک محسوب میشه. ولی منم باهات موافقم, آهنگای کیوسک خیلی باحاله.اکثر کاراش خیلی شبیه کارای Joe Satriani.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)