فکر کنم یه موشک هم بود
که باید مینداختی تو آب
تا زیر آب برخورد کنه به کشتی (ناو)
فکر کنم یه موشک هم بود
که باید مینداختی تو آب
تا زیر آب برخورد کنه به کشتی (ناو)
سلام من در باره بازي Medal of Honor Pacific Assaul راهنمايي ميخواستم
تو جايي كه هواپيما ميروني وبعد اينكه اون جزيره رو پاك سازي مي كني ميري كشتي هاي ژاپني رو نابود كني 2 تا كشتي ولي هرچه قدر بمب ميزني بمبات هم تموم ميشه ولي اونا از بين نميرند و خودت روهم با ضد هوايي ميزنند و خودتم مي سوزي لطفا در اين باره هر چه زودتر من رو راهنمايي كنيد چون چند روز گير كردم
ممنون از همه دوستان
سلام
پستهای بالایی مربوط به همین موضوع هستش
ميخوام بازي Medal Of Honor رو بخرم ولي دارم گيج ميشم. اينا چيه:
1. Medal Of Honor : Heroes
2. Medal Of Honor : vanguard
3. Medal Of Honor : Pacific Assault
4. Medal Of Honor : Airborne
......
اينا چيه؟ با هم فرق دارن. مرحله هاش با هم فرق دارن. من كدومش رو بخرم. اينا نسخه هاشه ؟
من تو مرحله آموزشی بعد از میدون تیر گیر کردم. اونجایی که تیر زدن تموم میشه و میری یه جایی که 3تا از سربازا ایستادن و فرمانده صحبت میکنه و وقتی واردش میشی اسلحتو میگیرن.چندروزه اینجا گیر کردم.لطفا راهنمایی کنین
من توی مرحله henderson field-wounded catalina گیر کردم اونجا که میگه protect hangars و یه ضد هوایی و توپ ضد هوایی هست من با ضد هوایی شلیک میکنم تا هواپیماها رو دور کنم اما باز هم یه بمب میفته و میمیرم چکار باید بکنم؟
اینم عکس اون مرحله:
![]()
من اون سه تا هواپیما رو هم میزنم اما بعد از اون که اون 3 تا رو زدم یکی میگی جیمی از اونجا بیا بیرون فکر کنم که همون موقع یه هواپیما عمودی شیرجه میزنه و یه بمب رو مستقیم رها میکنه رو سرت من سعی کردم اون هواپیما رو هم بزنم اما به محض اینکه میزنمش میبازم و لودینگ سیو بازی میاد خلاصه چه وقتی اون هواپیما میخواد شیرجه بزنه چه از جام فرار کنم چه نکنم چه اون هواپیما رو بزنم یا نزنم بازم میبازم دیگه نمیدونم چه کاری باید بکنم
فکر کنم یه باگ باشه
فقط این ورژن مدال افتخار رو بازی نکرده بودم میخواستم بازیش کنم که حال گیری کرده
رفقا، آخرین ورژنش کدوم است؟
medal of honor warfighter
من تو این مدت شروع کردم ورژنهای قدیمی مدال افخار رو بازی کنم واقعا سخت ترین بازیهایی بود که تا الان بازی کردم بویژه نبرد متفقین از مرحله ساحل اوهاما به بعد که خیلی واقعی تر از کال آف دیوتی ساخته شده اگر چه گرافیکش پایینتره اما خیلی به محیط جنگ شبیه تره نبرد متفقین نوک حمله هم که دیوانه وار سخته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)