خیلی مسخره س من یه قسمتشو با زور دیدم!
خیلی مسخره س من یه قسمتشو با زور دیدم!
حیف این صدای یزدانی نیست رو این سریال؟ این جیرانی عجب حرکت پاچه خارانه ای رو شروع کرده !!!
روشن فکراش ویوالدی گوش میدن و برگمان میبینن !!! چه جسارتا !!!
حالا خوبه من همه ی قسمتاشو میبینم و انقدر بد میگم !
من با حرفهای ایشون موافقم ..البته از لحاظ ساختاری سریال خوبیه ولی کاملا سفارشی ساخته شده که بگه هر نویسنده ای که دارن بهش تو خارج جایزه میدن یه روشنفکر گول خورده است.
به نظر من کار جدیدیه و البته در سریالهای تلویزیونی تحولیه واسه ما گرچه داستانش خیلی مشکل داره!
اگرچه از طرفی درست نیست که خیلی دعوای خانومها تو فیلم زیاد نمایش داده میشه ولی قسمتهایی که خانومها باهم دعوا میکنن به نظر من یکی از قویترین قسمتهای فیلمه(من که خوشم میاد از فیلمش)![]()
واقعا فیلم مسخره ایست ( نظر شخصی)
کیکاووس زیاری منتقد سینما: اکثر نویسندگان ما از نظر مالی در تنگنا هستند و از نظر معنوی قدرشان دانسته نمی شود. با شرایطی که بر جامعه نویسندگان ما حاکم است جیرانی با پرداخت بد خود و نشان دادن کاراکتری بی بند و بار و منفی از این قشر شرایط آن ها را بیش از پیش متزلزل کرده است.
![]()
کیکاوس زیاری منتقد سینما، حضور کارگردان های سینما در تلویزیون را به شرط حفظ پارامترهای سینمایی مثبت ارزیابی کرد و گفت: حضور کارگردان های سینما در تلویزیون به شرط آنکه دیدگاه و پارامترهای سینمایی خود را در تولیدات تلویزیونی حفظ کنند و خود را محدود به کلیشه های رایج در تلویزیون نکنند می تواند به بهتر شدن و بالاتر رفتن کیفیت برنامه های تلویزیون کمک کند.
وی درباره کارهای فریدون جیرانی افزود: به نظر من در کل جیرانی فیلمنامه نویس بهتر از جیرانی کارگردان کار می کرد و من فیلمنامه های او را بیشتر می پسندیدم.
این منتقد سینما در ادامه، به روند پیشروی ادبیات امروز ایران پرداخت و اظهار داشت: چهره های ادبی امروز ما تلاش دارند تا با بهره گیری از تجربه های گذشتگان کارهای بهتری را به آیندگان ارائه دهند. از طرفی نویسندگان در جامعه ما مظلوم واقع شده اند . کیکاوس زیاری در پایان بیان کرد: من به عنوان منتقد سینما معتقد هستم یک کارگردان باید این امکان را داشته باشد که بتواند از هر کاراکتر با هر شخصیتی که مد نظر دارد استفاده کند ولی باید به این نکته توجه کند که آن کاراکتر نباید تعمیم دهنده کل باشد.
وی تصریح کرد که فکر می کنم بهتر بود جیرانی در اول سریال از این رسم که می نویسند تمام کاراکترهای این مجموعه خیالی است استفاده می کرد.
به نظر من فیلم خوبی است مخصوصا فیلم برداریش داستانشم بد نیست
در کل میشه دید
ستاره اسكندري درباره نقشش در مجموعه «مرگ تدريجي يك رويا» معتقد است اين نقش منفي نيست و به منشاء رفتارهايش بيشتر بايد فكر كرد.
ستاره اسكندري بازيگر نقش ساناز در مجموعه تلويزيوني «مرگ تدربجي يك روبا» به كارگرداني «فريدون جيراني» كه روزهاي سه شنبه روي آنتن شبكه دو سيما مي رود، در گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: نقش ساناز از جمله نقش هايي است كه تا به حال از من در تلويزيون ديده نشده ولي نقش هاي مشابه را درتئاتر ايفا كردهام.
وي افزود: تمام تلاش من در ايفاي نقش ساناز اين بوده كه اين شخصيت را از منفي صد در صد به يك شخصيت خاكستري تبديل كنم. شخصيت ساناز از لايههاي مختلفي برخوردار است و اميدوارم مخاطب به راحتي آن رادنبال كند.
اسكندري تصريح كرد: شخصيت ساناز منفي نيست و زماني كه بتوانيم همزمان به منشاء رفتارهايش فكر كنيم برايمان خاكستري ميشود.
وي به فارس گفت: آدم منفي وجود ندارد، انسان ها يا رفتارهاي خوب را انتخاب ميكنند يا بد. نكتهاي كه تلاش كردهام در شخصيت ساناز وجود داشته باشد، اين است كه مخاطب در جاهايي مظلوميت و قرباني بودن اين فرد برايش مسجل شود چرا كه بيننده بايد به ريشه و شان نزول رفتارهاي اين آدم پيببرد.
وي ادامه داد: در كنار ساناز، مارال شخصيت مثبتي به شمار نميرود. ساناز يكسري كنشهاي عصبي دارد كه مارال فاقد اينهاست و خونسرد است. اما او هم متعادل نيست و خيلي راحت به هر طرف كه بخواهند، ميرود. اين دو خواهر از لحاظ شخصيتي خيلي با هم تفاوت ندارند. اما چون شخصيت مارال آرام تر است، مخاطب فكر ميكند كه منطقيتر است اما به نظر من شخصيت ساناز هدفش مشخصتر است و در نهايت فردي صادقتر است.
وي افزود: ساناز يكسري آرمانهايي داشته كه شكست خورده و به همين دليل به الكل پناه برده و رفتارهاي عصبي از خود بروز ميدهد، به همين علت در تلاش است تا آنچه كه در كشور خود بدست نياورده در كشورهاي خارجي بدست آورد.
اسكندري درباره چهرهپردازي خود نيز گفت: من چهرهپردازي خود را در اين سريال خيلي دوست داشتم.صورتم اينجا شكسته شده و پر از چين و چروك است كه علاقه بسياري به آن دارم.
وي درباره نوع تدوين كار گفت: تدوين در اين سريال، مسألهاي است كه قبلا نيز از آن استفاده شده و ميتواند ميزان جذابيت اثر را بالاتر ببرد. البته در جاهايي احساس كردم كه تدوين بازي بازيگر را خورده است اما در جاهاي ديگر بر جذابيتهاي بصري افزوده است. هرچند اين موضوع كاملا سليقهاي است و هركس نظر خاصي نسبت به اين موضوع دارد.
پخش مجموعه تلويزيوني «مرگ تدريجي يك رويا» به كارگرداني «فريدون جيراني» همچنان در روزهاي جمعه ادامه مييابد.
با آغاز ماه مبارك رمضان پخش سريال «مرگ تدريجي يك رويا» كه روزهاي سه شنبه به روي آنتن ميرفت به روزهاي جمعه موكول شد و قرار بود بعد از ماه مبارك رمضان دوباره به روال سابق خود پخش شود.
بنابر اين گزارش، طبق برنامهريزي جديد مديران شبكه دو سيما، اين سريال علي رغم پايان ماه رمضان همچنان روزهاي جمعه به روي آنتن خواهد رفت.
«مرگ تدريجي يك رويا» كه ابتدا «سفر به تاريكي» نام داشت، اولين مجموعه تلويزيوني «فريدون جيراني» است كه هشتم اسفندماه سال 85 به تهيهكنندگي «آرمان زرينكوب» جلوي دوربين رفت. فيلمنامه اين مجموعه مضموني اجتماعي دارد و توسط «عليرضا محمودي» در 26 قسمت 50 دقيقهاي به نگارش درآمده است.
داستان مجموعه تلويزيوني «مرگ تدريجي يك رويا» كه در گروه فيلم و سريال شبكه دو سيما ساخته شده درباره نويسنده جواني به نام مارال عظيمي است كه پس از انتشار اولين رمانش به نام گيتي به شهرت و اعتبار غير منتظرهاي ميرسد. شهرتي كه زندگي خانوادگي او را تحتالشعاع قرار ميدهد.
دانيال حكيمي، ساميه لك، ستاره اسكندري، هوشنگ توكلي، پولاد كيميايي، فريده سپاه منصور، مائده طهماسبي، آشا محرابي، مهسا كرامتي، شيوا خنياگر، مهناز انصاريان، فريدون محرابي، علي كاظمي، نيلوفر محمودي، پوراندخت مهيمن، هايده حائري و ناصر طهماسب (در نقش داريوش آريان) و با حضور بازيگر كشور تركيه هانده شن در «مرگ تدريجي يك رويا» به ايفاي نقش پرداختهاند.
مجموعه تلويزيوني «مرگ تدريجي يك رويا» در بيش از 200 لوكيشن مختلف در تهران، شمال ايران و تركيه تصويربرداري شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)