تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 98

نام تاپيک: سریال مرگ تدریجی یک رویا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خیلی مسخره س من یه قسمتشو با زور دیدم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حیف این صدای یزدانی نیست رو این سریال؟ این جیرانی عجب حرکت پاچه خارانه ای رو شروع کرده !!!
    روشن فکراش ویوالدی گوش میدن و برگمان میبینن !!! چه جسارتا !!!
    حالا خوبه من همه ی قسمتاشو میبینم و انقدر بد میگم !

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

رضا درستکار منتقد سینما گفت : مجموعه تلویزیونی« مرگ تدریجی یک رویا » با نشان دادن تصویری سیاه از قشر متفکر هدفی جز غرض ورزی ندارد.

رضا درستکار منتقد سینما در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سینمایی "ایسکانیوز"، گفت: زمانی حضور کارگردان سینما در تلویزیون متفاوت خواهد بود که آن کارگردان تاثیر گذاری بوده باشد همچون علی حاتمی و ناصر تقوایی که آثار ارزشمندی برای تلویزیون ساختند و در تاریخ ثبت و ضبط شدند ولی حضور کارگردان هایی که در بخش بدنه و تجاری سینما کار می کنند در تلویزیون توفیقی ندارد.

وی در ادامه افزود: ما در تاریخ سینمایی اثر ماندگاری از فریدون جیرانی شاهد نبودیم که حالا انتظار ساخت سریال تاثیر گذاری را از او در تلویزیون داشته باشیم.

این منتقد سینما روند پیشروی مجموعه تلویزیونی «مرگ تدریجی یک رویا» را غرض ورزانه دانست و افزود: به نظر من کارگردان با نشان دادن تصویری سیاه و منفی از قشر متفکر جامعه نوعی پیش داوری و غرض ورزی در این سریال به وجود آورده است. وقتی فیلمسازی مثل فریدون جیرانی که خود از منتقدین بوده و دوره ای طولانی نقد فیلم و کار سینما می کرده ، حال با نشان دادن تصویری منفی از آرین با عینک و کت سیاه و مرموز چه هدفی جز غرض ورزی می تواند داشته باشد.

درستکار پرداخت شخصیت ها در سریال مرگ تدریجی یک رویا را سیاه و سفید ارزیابی کرد و گفت: شخصیت پردازی ها سیاه و سفید است. آدم های خوب در یک طرف و آدم های بد طرف دیگر با هم در نزاع هستند هر چند در هر حوزه ای آدم های خوب و بد وجود دارد ولی نباید به معنای کلی اش آن را تعمیم داد.

رضا درستکار دلیل ساخت این سریال را توسط جیرانی برای تلویزیون این گونه بیان کرد: تلویزیون ما خواستار ساخت چنین سریال هایی با فضاهای این چنینی است.

وی در ادامه افزود: نمایش سریالی با پرداخت شخصیت هایی متزلزل که نمایش دهنده قشر روشنفکر جامعه هستند آن هم از تلویزیون می تواند بیانگر وجود سردرگمی و تردید در حوزه فرهنگ باشد و نتیجه اش چیزی جز واژگون نشان دادن واقعیت های زندگی ایران نیست.
    منتقد و کارگردان سینما پیام مرگ تدریجی را کنار گذاشتن فکر و اندیشه دانست و بیان کرد: به نظر من پیشنهاد سریال این است که کار فرهنگی، کتاب نوشتن، نقد کردن، فکر و اندیشه را باید کنار گذاشت و جز کذب و دروغ و توهین به فرهنگ و شعور مردم پیام دیگری برای گفتن ندارد .

رضا درستکار درباره تدوین سریال گفت: تدوین این سریال کمکی به تماشاگر و مخاطب درام نمی کند هر چند آن هم تقلیدی است از فیلم های سطح پایین فیلم سازی غرب و تنها هدف این تدوین ایجاد تفاوت ظاهری بوده است.
    من با حرفهای ایشون موافقم ..البته از لحاظ ساختاری سریال خوبیه ولی کاملا سفارشی ساخته شده که بگه هر نویسنده ای که دارن بهش تو خارج جایزه میدن یه روشنفکر گول خورده است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Kashan

پيش فرض

به نظر من کار جدیدیه و البته در سریالهای تلویزیونی تحولیه واسه ما گرچه داستانش خیلی مشکل داره!

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

اگرچه از طرفی درست نیست که خیلی دعوای خانومها تو فیلم زیاد نمایش داده میشه ولی قسمتهایی که خانومها باهم دعوا میکنن به نظر من یکی از قویترین قسمتهای فیلمه(من که خوشم میاد از فیلمش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

واقعا فیلم مسخره ایست ( نظر شخصی)

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کیکاووس زیاری: «جیرانی» نویسندگان را بی بند و بار جلوه داده است

کیکاووس زیاری منتقد سینما: اکثر نویسندگان ما از نظر مالی در تنگنا هستند و از نظر معنوی قدرشان دانسته نمی شود. با شرایطی که بر جامعه نویسندگان ما حاکم است جیرانی با پرداخت بد خود و نشان دادن کاراکتری بی بند و بار و منفی از این قشر شرایط آن ها را بیش از پیش متزلزل کرده است.

کیکاوس زیاری منتقد سینما، حضور کارگردان های سینما در تلویزیون را به شرط حفظ پارامترهای سینمایی مثبت ارزیابی کرد و گفت: حضور کارگردان های سینما در تلویزیون به شرط آنکه دیدگاه و پارامترهای سینمایی خود را در تولیدات تلویزیونی حفظ کنند و خود را محدود به کلیشه های رایج در تلویزیون نکنند می تواند به بهتر شدن و بالاتر رفتن کیفیت برنامه های تلویزیون کمک کند.

وی درباره کارهای فریدون جیرانی افزود: به نظر من در کل جیرانی فیلمنامه نویس بهتر از جیرانی کارگردان کار می کرد و من فیلمنامه های او را بیشتر می پسندیدم.

این منتقد سینما در ادامه، به روند پیشروی ادبیات امروز ایران پرداخت و اظهار داشت: چهره های ادبی امروز ما تلاش دارند تا با بهره گیری از تجربه های گذشتگان کارهای بهتری را به آیندگان ارائه دهند. از طرفی نویسندگان در جامعه ما مظلوم واقع شده اند . کیکاوس زیاری در پایان بیان کرد: من به عنوان منتقد سینما معتقد هستم یک کارگردان باید این امکان را داشته باشد که بتواند از هر کاراکتر با هر شخصیتی که مد نظر دارد استفاده کند ولی باید به این نکته توجه کند که آن کاراکتر نباید تعمیم دهنده کل باشد.

وی تصریح کرد که فکر می کنم بهتر بود جیرانی در اول سریال از این رسم که می نویسند تمام کاراکترهای این مجموعه خیالی است استفاده می کرد.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

به نظر من فیلم خوبی است مخصوصا فیلم برداریش داستانشم بد نیست
    در کل میشه دید

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض «ساناز» در «مرگ تدريجي يك رويا» منفي نيست

ستاره اسكندري درباره نقشش در مجموعه «مرگ تدريجي يك رويا» معتقد است اين نقش منفي نيست و به منشاء رفتارهايش بيشتر بايد فكر كرد.

ستاره اسكندري بازيگر نقش ساناز در مجموعه تلويزيوني «مرگ تدربجي يك روبا» به كارگرداني «فريدون جيراني» كه روزهاي سه شنبه روي آنتن شبكه دو سيما مي رود، در گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: نقش ساناز از جمله نقش هايي است كه تا به حال از من در تلويزيون ديده نشده ولي نقش هاي مشابه را درتئاتر ايفا كرده‌ام.

وي افزود: تمام تلاش من در ايفاي نقش ساناز اين بوده كه اين شخصيت را از منفي صد در صد به يك شخصيت خاكستري تبديل كنم. شخصيت ساناز از لايه‌هاي مختلفي برخوردار است و اميدوارم مخاطب به راحتي آن رادنبال كند.

اسكندري تصريح كرد: شخصيت ساناز منفي نيست و زماني كه بتوانيم همزمان به منشاء رفتارهايش فكر كنيم برايمان خاكستري مي‌شود.

وي به فارس گفت: آدم منفي وجود ندارد، انسان ها يا رفتارهاي خوب را انتخاب مي‌كنند يا بد. نكته‌اي كه تلاش كرده‌ام در شخصيت ساناز وجود داشته باشد، اين است كه مخاطب در جاهايي مظلوميت و قرباني بودن اين فرد برايش مسجل شود چرا كه بيننده بايد به ريشه و شان نزول رفتارهاي اين آدم پي‌ببرد.
    وي ادامه داد: در كنار ساناز، مارال شخصيت مثبتي به شمار نمي‌رود. ساناز يكسري كنش‌هاي عصبي دارد كه مارال فاقد اينهاست و خونسرد است. اما او هم متعادل نيست و خيلي راحت به هر طرف كه بخواهند، مي‌رود. اين دو خواهر از لحاظ شخصيتي خيلي با هم تفاوت ندارند. اما چون شخصيت مارال آرام تر است، مخاطب فكر مي‌كند كه منطقي‌تر است اما به نظر من شخصيت ساناز هدفش مشخص‌تر است و در نهايت فردي صادق‌تر است.

وي افزود: ساناز يكسري آرمان‌هايي داشته كه شكست خورده و به همين دليل به الكل پناه برده و رفتارهاي عصبي از خود بروز مي‌دهد، به همين علت در تلاش است تا آنچه كه در كشور خود بدست نياورده در كشورهاي خارجي بدست آورد.

اسكندري درباره چهره‌پردازي خود نيز گفت: من چهره‌پردازي خود را در اين سريال خيلي دوست داشتم.صورتم اينجا شكسته شده و پر از چين و چروك است كه علاقه بسياري به آن دارم.

وي درباره نوع تدوين كار گفت: تدوين در اين سريال، مسأله‌اي است كه قبلا نيز از آن استفاده شده و مي‌تواند ميزان جذابيت اثر را بالاتر ببرد. البته در جاهايي احساس كردم كه تدوين بازي بازيگر را خورده است اما در جاهاي ديگر بر جذابيت‌هاي بصري افزوده است. هرچند اين موضوع كاملا سليقه‌اي است و هركس نظر خاصي نسبت به اين موضوع دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پخش مجموعه تلويزيوني «مرگ تدريجي يك رويا» به كارگرداني «فريدون جيراني» همچنان در روزهاي جمعه ادامه مي‌يابد.

با آغاز ماه مبارك رمضان پخش سريال «مرگ تدريجي يك رويا» كه روزهاي سه شنبه به روي آنتن مي‌رفت به روزهاي جمعه موكول شد و قرار بود بعد از ماه مبارك رمضان دوباره به روال سابق خود پخش شود.

بنابر اين گزارش، طبق برنامه‌ريزي جديد مديران شبكه دو سيما، اين سريال علي رغم پايان ماه رمضان همچنان روزهاي جمعه به روي آنتن خواهد رفت.

«مرگ تدريجي يك رويا» كه ابتدا «سفر به تاريكي» نام داشت، اولين مجموعه تلويزيوني «فريدون جيراني» است كه هشتم اسفندماه سال 85 به تهيه‌كنندگي «آرمان زرين‌كوب» جلوي دوربين رفت. فيلمنامه اين مجموعه مضموني اجتماعي دارد و توسط «عليرضا محمودي» در 26 قسمت 50 دقيقه‌اي به نگارش درآمده است.

داستان مجموعه تلويزيوني «مرگ تدريجي يك رويا» كه در گروه فيلم و سريال شبكه دو سيما ساخته ‌شده درباره نويسنده جواني به نام مارال عظيمي است كه پس از انتشار اولين رمانش به نام گيتي به شهرت و اعتبار غير منتظره‌اي مي‌رسد. شهرتي كه زندگي خانوادگي او را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد.
    دانيال حكيمي، ساميه لك، ستاره اسكندري، هوشنگ توكلي، پولاد كيميايي، فريده سپاه منصور، مائده طهماسبي، آشا محرابي، مهسا كرامتي، شيوا خنياگر، مهناز انصاريان، فريدون محرابي، علي كاظمي، نيلوفر محمودي، پوراندخت مهيمن، هايده حائري و ناصر طهماسب (در نقش داريوش آريان) و با حضور بازيگر كشور تركيه هانده شن در «مرگ تدريجي يك رويا» به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

مجموعه تلويزيوني «مرگ تدريجي يك رويا» در بيش از 200 لوكيشن مختلف در تهران، شمال ايران و تركيه تصوير‌برداري شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •