تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 100

نام تاپيک: !!!!!!!!!!! جی 810 وارد ایران خواهد شد !!!!!!!!!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

حرفای مجتبی دیگه حرفی برای گفتن نزاشت...
    امیدوارم قانع شده باشن دوستای سامسونگ...
    ولی باز هم تا گوشی نیاد نمیشه قضاوت کرد...
    ولی در کل برای نوکیا میگم=چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...
    موفق باشید...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من به خاطر احترام دوستانی که گفتن بزاین این گوشی بیاد جواب ندادم دوست عزیز ...

مثا اینکه اون دوستمون یادش رفته کی اولین گوشی با حافظه 8 گیگابایت زده که میاد 16 گیگ 24 گیگ میکنه !

حرفهای بی منطق خیلی جواب دادنش آسونه ...

موفق باشی ...

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

فکر کنم منظور از 24 گیگ برای ساپورت مموری در ان96 بود...که در مجموع میشه 24 گیگ...
    منظوره دیگه ای نبود سامسونگ جان...

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

دوستانی که به نواوری نوکیا اشاره داشتند می تونن یه چند تا شو بگن تا ما هم متوجه بشیم(به غیر از حافظه)
    سیستم عاملش که از سیمبین بالاتر نرفت(باز سامسونگ چند تا ویندوز موبایل داره)
    در مورد طراحی های گوشیاشم حرف نزنیم بهتره!!

در ضمن اگر درصد فروشش خیلی بالاتره بیشترش مربوط به گوشای رده پائینشه(البته منکر فروش رده بالاهاش نیستم)

ولی به نظر من باید صبر کنیم تا جی 810 بیادش بعد مقایسه شون کنیم

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم منظور از 24 گیگ برای ساپورت مموری در ان96 بود...که در مجموع میشه 24 گیگ...
    کاملا منظورم همین بود...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 19:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من به خاطر احترام دوستانی که گفتن بزاین این گوشی بیاد جواب ندادم دوست عزیز ...

مثا اینکه اون دوستمون یادش رفته کی اولین گوشی با حافظه 8 گیگابایت زده که میاد 16 گیگ 24 گیگ میکنه !

حرفهای بی منطق خیلی جواب دادنش آسونه ...

موفق باشی ...
    آخرشم همین بود...از اولش هم می دونستم...یکی میاد بحث و تبادل نظر میکنه و به نتیجه می رسه یکی هم مثل شما(نمیگم بعضی ها ، منظورم خودت هست)وقتی حرفی برای گفتن نداره اینطوری می کشه کنار...
    دیگه چیزی نداری بگی؟!
    به هر حال من درخدمتم...بحث منطقی ای در این مورد داشتی مارو هم خبر کن بیایم...
    ولی در کل برای نوکیا میگم=چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است...
    100%...منم توو همون پستی که دادم می خواستم آخرش اینو اضافه کنم...

دوستان سامسونگی ؛ اگه چیزی در این مورد برای گفتن دارن که واقعا قانع کننده باشه بیان بحث کنن!
    لطفا بحث رو به جنجال هم نکشن!

آقای سامسونگ یه چند نمونه از برتری های بارز نوکیا به سامسونگ رو می خوای دوباره یادآور شم برات؟؟؟
    من گفتم مولتی مدیای ان95ها و ان96 و ان82 و ان81 و ان93آی و خیلی های دیگه ی نوکیا فوق العاده پیشرفتس اونوقت شما به جای اینکه از مولتی مدیای جی810 حرفی بزنی میگی سامسونگ آی450 داره...این چه ربطی به اونا داره؟؟؟جی810 توو مولتی مدیا چی داره؟؟؟
    من می گم دروبین 5 مگاپیکسلی ان95ها و ان96 بعد شما می گی B600؟!؟!؟!
    گفتی صفحه نمایش 16میلیون رنگ با 256هزار رنگ فرقی نداره ، اینو که دیگه تموم عالم و آدم می دونن داره...
    و خیلی موارد دیگه که پیشنهاد می کنم دوباره یه مروری روو پست من توو صفحه ی پیش داشته باشید!
    و در آخر اینم بگم(گرچه قبلا هم گفتم ولی دوباره می گم تا سایر دوستان هم بدونن)!!!
    سایت جی اس ام آرنا رو که میشناسی؟؟؟یه نگاهی رو نقد جی810 بنداز بعد بیا پست بده...
    گفته:"صفحه ی کیبورد این گوشی بسیار افتضاحه(از خودم در نیاوردم ، عین جملشه)و کار باهاش بسیار خسته کننده و سخته در حالی که در نگاه اول بسیار خوب به نظر می رسه اما معایب آن در حین کار مشخص می شود"!
    اینم خود متنشه :

Keypad is a disaster

The keypad is probably the most disappointing element in Samsung G810. It looks good at first, with large keys and distinguishable borders. However every nice impression is gone the very moment you start typing.
    The keys are overly rigid, the problem being most obvious with the two keys inside the metal frame - 5 and 8. Almost impossible to press and offering absolutely inadequate feedback, using them is quite a pain. The totally flat keypad has poor overall tactility, making typos very probable.

منظور از معایب که می دونی چیه؟یعنی اینقدر کیبوردش سفته که اصلا به درد اس ام اس زدن نمی خوره(و کارهای مشابه!)...
    گفته:"فلاش زنون گوشی مایوس کنندس" - Xenon flash is disappointing
    و...

به هر حال و با این اوصاف و تفاسیر ما هم می مونیم تا این "شاهکار" سامسونگ بیاد ببینیم چیه...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 19:57.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

OK ... علی جان و hellbrian عزیز دارین میبینین که خودشون دارن بحث میکنن .. باشه !

کاملا توضیح می دم...منظور من از جمله ای که گفتم این بود :"شماها می خواین سامسونگ جی810 رو فقط به خاطر جی پی اس و دوربینش با 8گیگ مقایسه کنید؟؟؟"
    شما خودت گفتی نوکیا اولین شرکتی بود که GPS گذاشت توی گوشیهاش ... حالا که فهمیدی اولین کمپانی نیست داری میگی حرفتو دقیق برعکس میکنی و میگی ماها به GPS جی810 مینازیم ؟

شاید تقریبا CPUهاشون به هم برابر باشه(البته 8گیگ و ان96 یه مقدار بالاترن ، عدد دقیقش رو خاطرم نیست) ، اما راجع به چیپ ست بهترش می تونی واسم توضیح بیشتر بدی؟؟؟هنوز نیومده و ندیده تشخیص دادی که چیپ ست گرافیکیش بهتره؟؟؟
    اگه منظورت همون 4 هستش که باید بگم دوست عزیز با این رقمهای ناچیز سرعت گوشی بالا نمیره .... سرعت N95 و بقیه که 334 مگاهرتز قدرت دارن مفیدش میشه 270 مگاهرتز .

چیپ ست G810 :

Mobile Review :
    This phone is interesting primarily for being very different from already bog-standard Nokia's S60 devices. Samsung is free to pick any solution it sees fit, that’s why the Samsung G810 is vastly different from any other S60-powered offering. Take, for example, its radio module based on the Qualcomm MSM6260, whereas Nokia doesn’t use it at all

آخه من چی بگم؟!؟!؟شاید چشمای شما نتونه تشخیص بده ولی برای یه بار هم که شده یه ان95 معمولی رو با یه عکس یکسان توو یه گوشی سامسونگ با کیفیت 256هزار رنگ مقایسه بفرمایید بعد بیاین پست بدین...
    مگه نوکیا عقلش کم بوده که از ال سی دی 16 میلیون رنگی استفاده کرده؟؟؟مگه بیکار بوده؟؟؟ای خدااااا...
    شاید یه فرقی داشته که اینکارو کرده...نه؟!نشونه بارز تعصب جنابعالی رو دیدیم...
    شما چیزی نگو دوست عزیز , من واست توضیح میدم .

چشم انسان توانایی تشخیص حداکثر 7 میلیون رنگ رو داره . پس 9 میلیون رنگ اضافی یعنی بیخود .
    تنها تفکیک رنگ در کیفیت صفحه نمایش تاثیر نداره ... مهمترین عامل حرارت بین پیکسلها هستش که باید مناسب باشه چیزی مثل PH آب که باید خنثی باشه ... اگه حرارت زیاد باشه باعث میشه بعضی از پیکسلها سوخته بشه و در نتیجه تصاویر با رنگهای غیرواقعی به نمایش درمیان , اگه حرارت کم باشه باعث میشه در بعضی مواقع صفحه نمایش کیفیت خوب و در بعضی مواقع کیفیت بدی داشته باشه ...

سامسونگ و سونی و الجی 3 کمپانی بزرگ و موفق در تولید LCD هستن ... چرا در گوشیهاشون از صفحه نمایش 16 میلیون رنگ استفاده نمیکنن ؟ تکنولوژیشو ندارن ؟ نه عزیز من ... دوست عزیزم شهاب : اینکار یعنی هدر دادن پول و باتری .

به فرض هم 8گیگ داشته باشه خب؟پس دیگه نیاین اینقدر نگین رقیب ان96...جی810 شما می تونه تا 24 گیگ رو هم بکشه؟؟؟
    شاید واسه شما ملاک فقط حافظه گوشی باشه ولی واسه خیلیها از جمله من حافظه بیشتر از 2 گیگابابت زیاد هم هستش .

من میگم!همه می گن...برو یه نگاهی توو سری uiq سونی اریکسون بنداز تا سیمبین نوکیاها و سامسونگ ها!
    همشون 100% مشکل هنگ دارن ولی بعضی کمتر و بعضی بیشتر!فقط هر کدوم توو سری بعد یه کم کاملتر شدن تا جایی که الان 8گیگ هنگش به کمترین حد خودش رسیده!
    چرا من نمیگم ؟ من خودم 2 ماه I450 داشتم به جرات میتونم بگم حتی یکبار هم هنگ نکرد که هیچ حتی سرعتش هم کم نشد ... کمپانی سیمبیان میاد یه نرم آفزار استاندارد رو در اختیار کمپانی گوشی ساز میزاره .. دیگه مشکل سیمبیان نیست که گوشی هنگ میکنه یا نه ! مشکل از ساختار گوشی هستش که با کارایی متعدد نباید هنگ کنه .

چندتا دیگه مثل این می تونی مثال بزنی؟؟؟حالا خوب شد این یه دونه رو سامسونگ تولید کرد اینو بگی...با دوربین 2مگا پیکسلی فوق پیشرفتش و صفحه نمایش خیلی بزرگشو(2.4)و کیفیت کلیش...
    یعنی چون مولتی مدیاش یه کم پیشرفتس قابل مقایسه با ان95ها و ان96 شد؟
    ان93آی چطوره؟ان81 و ان 82 چطوره؟برای رقابت توو مولتی مدیا با اینا هم می تونی سامسونگ مثال بزنی؟
    اینقدر زیادن که حالشو ندارم مثال بزنم...بازم گلی به جمال سامسونگ با همین i450 ش...
    تولید کرد میگم و خواهم گفت حتی اگر همین یه دونه باشه ...

مولتی مدیای این گوشیها چه چیز زیادتری دارن ؟
    کیفیت صدای G810 به لطف آمپلی فایر تعبیه شده واسش خیلی عالیه ... این گوشیها همچین تکنولوژی دارن ؟

اگه منظورت دی وی بی اکسترناله که خود می دونی برای هرکسی امکان پذیر نیست تهیه ش کنه پس نوکیا اومد همه رو راحت کرد توو ان96 یکی گذاشت!
    چرا واسه کسی امکان پذیر نیست ؟ اگه یه نفر قرار باشه واسه یه ----H بره 700 -800 تومن خرج کنه خب میره با قیمت خیلی کمتر واسه هر گوشی که داره تهیه کنه !
    در ضمن اینقدر به ----H این گوشی ننازین , بهترین ----H دنیا فعلا فقط در گوشی P960 سامسونگ هستش .

اگه قرار بود با ان شاالله ماشاالله بربیاد تا حالا 1000بار براومده بود!تا الان که عقب مونده!
    همونطور که سال 2007 از رتبه سوم به دوم رسید و در سال سه ماه اول سال 2008 فروشش %2 افزایش پیدا کرد و به %16 رسید ... شما به این میگی عقب اقتادن ؟
    در ضمن هنوز G810 وارد بازار نشده که عقب بمونه از گوشیهای دیگه !

چه عجب...یه تحرکی کرد بدون تقلید از رقبا...
    اولین تولیدکننده گوشی با دوربین
    اولین تولیدکننده گوشی با دوربین 10 مگاپیکسل
    اولین تولیدکننده گوشی با دوربین 8 مگاپیکسل
    اولین تولیدکننده گوشی با دوربین 7.7 مگاپسکل
    اولین تولیدکننده گوشی با دوربین 7 مگاپسکل
    اولین تولیدکننده گوشی با دوربین 5 مگاپیکسل
    اولین تولیدکننده گوشی با حافظه فلش 8 گیگابایت
    اولین تولیدکننده گوشی با فلاش زنون
    اولین تولیدکننده گوشی با زوم اپتیکال 3 برابر
    اولین تولیدکننده گوشی با صفحه نمایش 16 میلیون رنگ
    اولین تولیدکننده گوشی با صفحه نمایش چرخان

کدومشون فعلا در دسترسن؟بالاخص اون آخری B600!!!کی اومد توو ایران که من و شما ازش استفاده کنیم؟؟؟
    اون B600 بیشتر از این که یه گوشی باشه یه چیز سمبلیکه که بدرد استفاده کردن هم نمی خوره!مثلا سامسونگ اومد بگه ما هم می تونیم از این کارا بکنیم!با اون لوله ی 6 متری دوربینش...
    U900 و I550W در ایران تا چند روز آینده در دسترسن ... B600 هم با سفارش به میکروتل در عرض یک هفته واسه شما میارن ... اون لوله 6 متری خود کاربر میتونه به لنز دوربین اضافه کنه تا تصاویر بهتری بگیره .. بنز داریم هم میره داخل و هم میاد بیرون .

اگه سامسونگ توو ایران فروش نره و چیزی ازش کم نمیشه پس چرا اینقدر طرفشو میگیری؟؟؟بیخیال شو و بحث تموم کن!
    اول از همه چون نظر شخصیم هستش ... دوم اینکه فروش میکنه خوبم فروش میکنه وگرنه میکروتل به فکر وارد کردن G810 و Soul نبود !

آقای سامسونگ یه چند نمونه از برتری های بارز نوکیا به سامسونگ رو می خوای دوباره یادآور شم برات؟؟؟
    یه دونه بگی کافیه .

من می گم دروبین 5 مگاپیکسلی ان95ها و ان96 بعد شما می گی B600؟!؟!؟!
    دوربین G810 یه سر و گردن از این 2 مدل بالاتره به لطف فلاش زنون , زوم اپتیکال , تشخیص چهره , فیلمبرداری با 120 فریم در ثانیه , پوشش لنز

سایت جی اس ام آرنا رو که میشناسی؟؟؟یه نگاهی رو نقد جی810 بنداز بعد بیا پست بده...
    گفته:"صفحه ی کیبورد این گوشی بسیار افتضاحه(از خودم در نیاوردم ، عین جملشه)و کار باهاش بسیار خسته کننده و سخته در حالی که در نگاه اول بسیار خوب به نظر می رسه اما معایب آن در حین کار مشخص می شود"!
    GSMArena :
    We should once again warn you here that ours was a beta unit so the keypad might be altered in the retail version. The keypads of the units we tested at the MWC in Barcelona were different, so we sincerely hope a much needed change will be made to get a usable result.

Mobile-Review :
    The G810’s number pad is made of plastic; what we really liked about it is that all keys were well-positioned and very easy to tap. However you will need to adapt to their relatively short travel and softness, but some will definitely fall in love with this type of buttons

گفته:"فلاش زنون گوشی مایوس کنندس" - Xenon flash is disappointing
    GSMArena :
    One last thing before we get to the point - a little warning is due of our Samsung G810 being a beta sample. In fact, we can't really remember having the… well… pleasure of welcoming an earlier beta than this G810 to our office.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بحث جالب شده
    فقط خواهش میکنم بحث رو به جنجال نکشین
    تا تو یه محیط آروم بحث کنیم
    حالشو ببریم !
    در ضمن سامسونگ خیلی چیزا رو اول تولید کرده
    دست ولی چرا به تولید انبوه نرسونده ؟؟؟
    اگه حاج امیر مثال نمی زد من خیلی چیزا رو نمی دونستم !

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همش همین بود؟؟؟
    یه چیز بگم ، این چرخه ی بحث بین من و شما همینطوری هزار بار هم تکرار بشه باز هم فایده نداره!چون تا من یه چیز بگ شما یه جواب می دی و برعکس...تقریبا برای همه ی این حرفای شما جواب دارم ولی دیگه نمی خوام ادامه بدم(مگه اینکه سایر دوستان حرف تازه ای در این مورد داشته باشن و مایل به ادامه ی بحث باشن)...
    من فقط یه چیز اینجا دیدم اونم تعصب وحشتناکت سر این موبایل ها بود...به خصوص اونجا که گفتی :
    "تولید کرد میگم و خواهم گفت حتی اگر همین یه دونه باشه ... "
    خب من هم می دونم همین یه دونس...پس اینجا نوکیا بهتره!
    این یکی چی که گفتی :"یه دونه بگی کافیه ."
    خب عزیزم من که اون همه گفتم...تا آخر پست رو نخوندی؟؟؟
    اینم خیلی جالب بود :"اول از همه چون نظر شخصیم هستش ..."
    البته این نظر شخصی نیست ، تعصب شخصیه...ولی من نسبت به موبایل ها تعصب خاصی ندارم!هر جا که یکی بهتر عمل کنه اونو انتخاب می کنم.
    خوبه که جی810 هم توو فلاش و هم توو کیبورد از نسخه ی بتا استفاده کرده...من که خودمم همین الان متوجه شدم!
    ولی از یک قسمت صحبتت خیلی خوشم اومد اونم قسمت مربوط به پیکسل ها و رنگ صفحه نمایش بود...من خیلی در این مورد اطلاعات نداشتم ، به خاطر این قسمت ممنون!
    اما اگه خودت صفحه نمایش های یه ان95 و یه سامسونگ 256هزار رنگ رو با هم مقایسه کنی 100% متوجه تفاوت فاحش شون میشی...
    در کل من تا حدی قانع شدم که جی810 خیلی هم گوشی بدی نیست ، باید موند بیاد دید!شما چی؟شما با حرفای من تا درصدی متقاعد شدی(نه ، فک نکنم)؟
    خیلی خوشحال شدم که یه بحث علمی داشتیم و تقریبا به دور از جنجال داشتیم...
    بازم می گم من دوست دارم که بحث رو ادامه بدم البته اگه دوستان مایل باشن ، چون اگه نباشن آخرش همه چی به جنگ ختم میشه ؛ من توو این زمینه ها حرف و صحبت زیاد دارم!اگه پایه هستین ادامه بدیم...
    موفق باشی...
    اگه حاج امیر مثال نمی زد من خیلی چیزا رو نمی دونستم !
    از اتفاق برای من هم سوال شده که چرا سامسونگ فقط راه رو باز می کنه و بعد دیگه خودش ادامه نمیده...البته اگه این مثال ها منبع رسمی داشته باشن!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 15-05-2008 at 23:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته ... به نظر منم دوستان بیان قضاوت کنن بین حرفهای من و شما که کدوم به منطق نزدیکتره .

علی جان این گوشیها تولید انبوهشون مخصوص 3 کشور کره , ژاپن و چین هستش که با نام Sch و Any Call به فروش میرسن ... یه خبر تازه هم اینکه سامسونگ داره رنگهای مختلف این گوشیهارو به بازار این 3 کشور به خاطر استقبال زیاد عرضه میکنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •