سلام من بک هدفون میخوام از کریتیو که هم In ear باشه و هم سیمش جمع بشه اخه من از سیمهای بلد و آویزون اعصابم خرد میشه.لطفا کمک کنید
سلام من بک هدفون میخوام از کریتیو که هم In ear باشه و هم سیمش جمع بشه اخه من از سیمهای بلد و آویزون اعصابم خرد میشه.لطفا کمک کنید
آره دقیقا... خیلی ممنون. دست شما درد نکنه. پس من همون رو میگیرم. تایید نهایی میشه؟!
باز هم مرسی
فکر نکنم. شما تو images . google . com یه سرچی بکن، عکساشو ببین.
بله ... ایشالا که بدردت بخوره ...
نخیر ... کلا هم خیلی قابلیت فوق العاده ای نیست ... نظر شخصی من حتی اینه که یه مقدار زشت می کنه هدفون رو ... همونطور که دوستمون گفت عکس این مدلی که سیم جمع می کنه رو ببین :
عجب!!!!!!!!!!!
این هموم مدلیه که من الآن دارم. ولی چرا میگی به قابلیت بدرد بخوری نیست؟! به نظرم چیز خوبیه ها. البته میگن اگه باهاش بدرفتاری (!) کنی زود خراب میشه. ولی من که به هیچ مشکلی بر نخوردم. البته این چیزا سلیقه ایه.
راستی... هیچ مدل In ear ای داریم که روی خودش سیم جمع کن داشته باشه؟ منظورم سر راه سیمش نیست ها...
خیلی ممنون
والا همونطور که گفتم و شما هم تاکید کردی صرفا نظر شخصی بود ... ضمن اینکه جمله بنده رو اشتباه تعبیر کردید ؛ من هیچوقت نگفتم " بدرد نخور" ، گفتم :
مقدار زشت می کنه هدفون رو ... خیلی هم قابلیت فوق العاده ای نیست
من هم مدل In ear ی نمی شناسم که سیم جمع کن داشته باشه ...
بله حق با شماست. من دقت نکردم. امیدوارم جسارت بنده رو ببخشید.ضمن اینکه جمله بنده رو اشتباه تعبیر کردی
اینو همینجوری پرسیدم! من فردا 99% میرم همون ex-32 که شما زحمت معرفیش رو کشیدید میخرم. وگرنه 1% احتمال داره بعد از این 4-5 روز تعطیلی بخرم!ن هم مدل In ear ی نمی شناسم که سیم جمع کن داشته باشه ...
به هر حال باز هم ممنونم. هر وقت خریدم میام همینجا نظرم رو راجع بهش میگم و دوباره از شما تشکر میکنم.
فعلا بای
موفق باشی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)