دوست عزیز از سایت خود برنامه بگیرید.هم قیلتر نیست.هم لینک مستقیمه.هم اینکه مطمئنی ویروسی نیست.طریقه ی اکتیو کردن هم توی همین صفحه و صفحه قبلی هست:
http://www.uniblue.com/support/downloads
دوست عزیز از سایت خود برنامه بگیرید.هم قیلتر نیست.هم لینک مستقیمه.هم اینکه مطمئنی ویروسی نیست.طریقه ی اکتیو کردن هم توی همین صفحه و صفحه قبلی هست:
http://www.uniblue.com/support/downloads
سلام
ما این کارا رو که شما کردید کردیم و rigestry boster , drive scaner ریجستر شد و spped my pc ریجستر نمیشه!!!!
سلام
خودم یک سریال برای Speed UP My PC پیدا کردم
SpeedUpMyPC 2010 4.2.6.2
Serial: SP-FCLF4-MSG66-M2N27-WBY7S-5DGPL-LNPP2
برای من که از خود سایتش گرفتم ریجستر شد!!
خواهش می کنم ساده طوری که حالمون بشه بگین چطور در ویندوز سون این برنامه رو کرک کنیم.
با تشکر
این اموزش بر مبنای ویندوز 7 هست.چون من خودم روی ویندوز 7 نصب کردم.البته فرقی بین 7 یا ایکس پی نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من PowerSuite 2010 Build 2.1.9.8 رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم بعد آیکون اون از کنار ساعت برداشتم وارد رجیستری ویندوز شدم به این مرحله رسیدم :
HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID
اما (72113228-2579-3429-2ff3-452b757a0104) و یا {55143197-2579-3429-2ff3-452b757a0104} وجود نداشت اصلا FC نیست که مقدارش 85 باشه حالا من چکار کنم؟
مگه میشه FC نداشته باشه؟حتما هست.شما بعد از اینکه برنامه رو اجرا کردید وارد رجیستری بوستر شدید؟حتما باید این کار رو بکنید و بعد برنامه رو ببندید
اموزش تصویری هم که دوستمون چند پست قبل گذاشته بودن نشون میده
آقا خیلی ممنون برنامه رو کرک کردم
یه مرحله رو شما نگفته بودین من از Youtube پیدا کردم وقتی برنامه رو نصب میکنین بعدش باید برنامه RegistryBooster از آدرس زیر :
C:/ProgramFiles/Uniblue/RegistryBoosterاجرا کنین و بذارین یه ذره رجیستری رو اسکن کنه بعد برنامه رو ببندین و آیکون اون رو از کنار ساعت بردارین و بعدش مراحلی که شما گفتین رو انجام بدین اگر این کار رو نکنین FC توی رجیستری ایجاد نمی شه.
Uniblue PowerSuite 2010 2.1.10.14 | 18.16 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنحوه کرک کردن :
1. بعد از نصب نرم افزار Registry Booster رو اجرا کنید.
2. نرم افزار رو کامل بندید و آیکون اون رو از کنار ساعت ویندوز بردارید.
3. کلید windows+R رو بزنید و regedit رو بزنید.
4. در صفحه باز شده ctrl + F رو بزنید و کلمه FC رو جستجو کنید.
5. بعد از پیدا کردن کلمه FC روی اون 2 تا کلیک کنید و عدد 100 رو به 85 تغییر بدید.
6. زیر کلمه FC کلیک راست کنید New و بعد String Value بسازید و نامش رو License قرار بدید.
7. روی String Value 2 تا کلیک کنید و سریال PS-0HQQ7X-9PKW1R-ZY4ND3-A5XUP2-9CUK9N را وارد کنید.
Last edited by mehrdad38; 02-09-2010 at 20:31.
Uniblue PowerSuite 2010 2.1.10.17
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)