جناب عثمان بهتر از مدل ها اطلاع دارن. ولی تو این قیمت به نظرم کریتیو کارای بهتری داره.
جناب عثمان بهتر از مدل ها اطلاع دارن. ولی تو این قیمت به نظرم کریتیو کارای بهتری داره.
این lg up3 فقط یه usb داره و باید به کامپیوتر وصلش کرد تا شارژ شه. راهی نیست که بشه با برق و آداپتور شارژش کرد؟
اگه ورودی شارژر نداره که نمیشه. فکر کنم فقط از طریق usb شارژ میشه.
امسال سال تاچه و اکثر کمپانی ها سعی کرده ان یکی دو تا محصول تاچ و شبه تاچ بیرون بدن .. LG هم مستثنی نیست ... شک دارم کسی تا حالا باهاش کار کرده باشه اینجا ... ضمنا چیز جدیدی به نظر نمیاد و بسیار شبیه مدل قدیمی همین کمپانی (2-2 سال پیش) و حتی u3 سامسونگ به نظر میاد .. فوقش با کمی حافظه بیشتر ..
نهایتا اینکه انتخابهای بهتری نسبت به این وجود داره ، اما اگه سلیقه شما اینو می پسنده هم خیلی ضرر و ریسک خاصی در بین نیست ...
راه مرسومش همون شارژ از طریق PC هستش .. ولی شما می تونی از این شارژرهایی که مبدل usb به برق شهری هستند هم استفاده کنی ، که البته خیلی هم توصیه نمیشه ... از جهت ایمنی قطعه ...
خیلی ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم
ولی لطفا جواب بدین.ممنون
بین هدفون EX90 و EX 85 واقعا فرق زیادی از نظر کیفیت وجود داره که 40 تومن تفاوت قیمت دارن؟
شرکت ایران رهجو EX 90 رو نداره . اصلش رو کجا میشه گیر آورد؟
اختلاف کیفیت این دو تا به اندازه ای هست که ارزش 40 تومن اضافه دادن داشته باشه ؟
بازم ممنون
(خب برادر ، توی تاپیک مربوط به خودش می پرسیدی) .. بهرحال :
ex90 مطمئنا بهتره که گرونتره ... در واقع سونی 85 رو بعنوان یه همتای ارزونتر 90 وارد بازار کرده ... تفاوتشون بجز بحث کیفیت (که توی پاراگراف آخر هم توضیح داده ام) ، بحث تفاوت در جنس و مواد مورد استفاده در ساختشون هم هست .... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین)
سمت راستی 90 - سمت چپی 85
بله - ex90 کمیابه ؛ یه مدتی که اصلا نبود ؛ حالا بعضی دوستان جاهای دیگه ادعا کرده ان که گیر آوردن .. نمی دونم شایدم پیدا میشه ... باید بگردی ... نمایندگی های سونی .. جمهوری .. پاساژ پایتخت ...
//
به نظر من بله - به اندازه 40 تومن می ارزه ... ولی خیلی ها ممکنه بگن: نه - این یه سوال دقیقی نیست که بشه دودوتا چارتا کرد ... ممکنه از نظر یه نفر اون تفاوت جزئی واقعا محسوس باشه ، و از نظر یه نفر دیگه هیچ فرقی نکنن ... کلاً اگه تا حالا هدفون بالای 30 تومن نداشتی ، نباید فرق خاصی احساس کنی ...
بین EX 82 (که تو جعبه سری A و S هستش ) و EX 85 چی؟تفاوت کیفیت صدای این دو تا خیلی زیاده ؟
یعنی می ارزه یه دونه 85 بگیرم ؟ یا تفاوت زیادی از نظر کیفیت ندارن و 82 خودم خوبه ؟
ممنون
با همدیگه بسیار متفاوت هستن ... یکی شون یه محصول دست پایینه و دیگری یه محصول سطح بالا ...
پست 116 به بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین که یکی از دوستان همچین مشکلی داشته ...
شرمنده ، دیروز دسترسی به اینترنت نداشتم ...
دشمنت شرمنده این حرفا چیه
پس یعنی اینکه ارزش پول دادن داره کیفیت EX-85
راستشو بخایی من خیلی به هدفون اهمیت می دم . چون واقعا گوشام حساس شده . پس بنا به صحبت شما ex-82 خودمو بی خیال میشم . اما واقعا 85 و 90 تفاوت کیفیتشون اونقد زیاد هست که 40 تومن پول بیشتر بده آدم یا همون 85 بهتره ؟
مثل همیشه خیلییییییییی ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)