آقا هادی یکی از بهترین های ایرانه. باور کن جدی میگم. من همه کارهاش رو تو سایتش دیدم. تقریبا هر چیزی رو که بخواد مدلش رو میتونه در بیاره.
آقا هادی یکی از بهترین های ایرانه. باور کن جدی میگم. من همه کارهاش رو تو سایتش دیدم. تقریبا هر چیزی رو که بخواد مدلش رو میتونه در بیاره.
پس تو که کارت راحته. یه سال دیگه میشی حرفه ای. چون استاد بالاسرت هست.
دلیل گذاشتن کار رو هم که گفتم.
خیلی قشنگ شده. فکر کنم با وی ری رندر کردی! نه؟؟؟
شما که کارت اینقدر قشنگه چرا نمونه کار نمیذاری ؟؟
من از دیدن نمونه کار بقیه هم لذت میبرم.
دوست عزیز این که هیچی نیست !
این ماستر کامپیوترش 8 کوری است و 2 کارت گرافیک 8800 جی تی اکس داره و 4 گیگا رم پروجکتور برای اینکه کارت را روی دیوار با سایز بزرگ ببینی ! اگه میشد بیایی و امکانات را ببینی !! و کارهای این را ببینی !
================================================== =============
دوستان عزیز هر جوری که میخواهید پست بدید و ببخشید مزاحم شدیم من که دیگه کاری ندارم !
امین جان یه کار واست گیر آوردم!
تاپیک را ببند !
کوچیک همه !
بای !
خوب شهرام جان شما میدونید که من در ماه چقدر در میارم که اینطوری میگی؟
مثلا باید کجا برم ؟
همه ی دوستان ، همه ی آدم ها تواناییشو دارن
همشون
ایرانی ها هم دارن و یکمی بیشتر از بعقیه
خوب اینکه ما کارامونو میزاریم دقیقا بخاطره اینه که ملت نظر بدن و من شخصا بعده اتمام کارم نیاز به رفع خستگی دارم که با همین نظرات بهش میرسم
خیلی ممنونم دوست من
اما از شوخی گزشته میدونی کمتر کسی میتونه مدلایی مثل همین ساعتو بسازه که تو ساختی ؟
بهتره خودتو دسته کم نگیری خیلی ها الآن به تو نیاز دارن ، اینو وقتی بری توی بازار کار کاملا دستت میاد
تو باید از اونا استفاده کنی و با بی اعتمادی به خودت نزاری دیگران از تو استفاده کنن
اینم یه نصیحت برادرانه ( باز بگین کمک نمیکنم)
به نظره من این تاپیک باشه خوبه بچه ها از مشکلاتشون با هم بگن خیلی بهتره
به نظره بنده بسته نشه ، بمونه ( حالا امین بعده پست من یهو نبندی منو ضایع کنیا)
سلام دوباره مثله اینکه بحث خیلی جدی شده
می خوام بگم که ما افراد حرفه ای داریم تو همین انجمن که واقعا کار هاشونو آدم میبینه دیگه دستو دلش به کار نمیره این از این دوم اینکه
شما که خودتون اینقدر حرفه ای هستید از گذاشتن عکس هاتون تفره میرید در صورتی که خوده شما که زیره دسته یه استاد کار میکنید خیلی بیشتر با تکنیک های جدید آشنا یید خوده شما میگی که باسه چی بزارم خوب شما خودت می تونی عکس هاتو یا کارهاتو بزاری و در مورد همین ها توضیح بدی.. بد میگم
- نوشته شده توسط C0nd@ct0r
- دوست عزیز تو ایران نیستم! چرا بزارم ؟
![]()
آريالا تاپسک تا اینجا مشکلی نداشته ؟
شرمنده من وقت نکردم این تاپیکو مرور کنم اگه مشکلی بود خودتون خبرم کنید ...
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)