تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 128

نام تاپيک: قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي

آخر فروم باز NoneForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Sector0@

پيش فرض

سلام
    لزومي نداره برنامه همه اينها را پشتيباني كند، كافيه مثلا تمام فرمتها را به avi‌ تبديل كنيد.

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    لزومي نداره برنامه همه اينها را پشتيباني كند، كافيه مثلا تمام فرمتها را به avi‌ تبديل كنيد.
    1- خيلي مواقع نه امكان اين كار وجود داره مثل مواقعي كه شما سي دي هاي داراي فرمت هاي گوناگون منتشر مي كنيد واين فرمت ها در صورت تبديل به avi افزايش حجم ويا كاهش كيفيت پيدا مي كنند
    2- از آن گذشته اين كار باعث كم كردن حجم كاريست كه كاربر مي بايست انجام دهد
    3- مورد سوم اين است كه اين كار يك كار نشد نيست
    4- مورد بعدي يافتن convertor هاي مناسب جهت تبديل فيلم هاي مورد استفاده است كه گاهي اين فيلم ها خارجي بوده واصلا ساخته خودتان نيست وشما براي افزايش كيفيت وكاربرد كار به پروژه خود اضافه كرده ايد

فرض كنيد شما يك cd آموزشي فوتوشاپ مي سازيد وتعدادي فيلم هاي اموزشي شركت LINDA كه يك سايت سازنده بزرگ اين فايلهاست را هم به پروژه خود اضافه مي كنيد واز اتفاق فرمت هاي منتشر شده وبا كيفيت فوق العاده اين شركت همگي MOV هستند ودر صورت تبديل مثلا به AVI وبا كيفيت برابر حجمشان تا 2 برابر افزايش مي يابد
    يا شما قصد داريد با ماكرومديا فيلم هاي خود را منتشر كنيد واز بد حادثه اين شركت تنها فرمت تصويري را كه مي پذيرد FLV است
    Last edited by mahramasrar2; 29-04-2008 at 15:08.

داره خودمونی میشه Ronin_unLocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من يه راه خوب پيدا كردم
    اگه حجم فيلم آموزشي را با TZ Copy افزايش بديم ( كمتر از 500 مگابايت ) توي همه ي پلير ها به راحتي اجرا ميشه و قابل كپي كردن نيست !!!

توي يكي از تاپيك ها كه در مورد قفل گذاري سي دي نسل جوان ( فكر كنم ) بود توضيح داده بود كه چطوري پوشه ها را براي ايزو باستر ناشناخته كنيم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توي يكي از تاپيك ها كه در مورد قفل گذاري سي دي نسل جوان ( فكر كنم ) بود توضيح داده بود كه چطوري پوشه ها را براي ايزو باستر ناشناخته كنيم
    [/quote]

سلام دوست جديد من درصورت يافتن مطالب مرتبط در همين تاپيك منتشر كنيد
    با تشكر

داره خودمونی میشه Ronin_unLocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبلا در مورد آنتي ايزو خيلي بحث شده بود به هر حال من دوباره لينك نمونه را ميزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قبلا در مورد آنتي ايزو خيلي بحث شده بود به هر حال من دوباره لينك نمونه را ميزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشكر از شما دوست عزيز وجديد!!
    البته اين فايل رو ديده بودم ولي تصور مي كنم وجود اين لينك در اين تاپيك به غناي آن خواهد افزود اميدوارم باز هم فعال باشيد ضمنا در صورتي كه درباره مسائل مورد بحث در اين تاپيك يعني قفل گذاري بروي سي دي هاي اموزشي مطالب مناسبي يافتيد در همين قسمت منعكس نمائيد

با تشكر
    +++
    دوستان عزيز در صورتي كه برنامه ساخته شده توسط دوست گرانقدر nonforce راتست كرديد درباره ضعف ها وموارد مورد درخواست خود گزارش دهيد
    اين كار به احتمال باعث يافتن موارد تكميلي جهت رفع نقوص موجود خواهد بود

ضمنا در صورتي كه با برنامه هاي ساخت اتوران همانند Multimedia Builder آنرا تست كرديد نتيجه را گزارش كنيد
    ادغام شد(هخامنش)

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام
    قبلا گفته بودم كه دارم يه كارايي ميكنم
    خوب اينم Lesco Protector Beta Version
    مِتُد 1 : بدرد آموزش به شيوه اسلايدشو ميخوره...(فعلا خيلي نقص داره و بزودي كاملش ميكنم)
    مِتُد 2 : نمايش فيلم آموزشي كه با پسوندهاي رايج مثل Mpeg و AVI وWMV ...عالي كار ميكنه...
    مِتُد 3 : نمايش فايلهاي PDF بدون اجازه عكسبرداري فيلمبرداري و ...
    مِتُد 4 : نمايش فيلم آموزشي در فرمت فلش ...
    ----نكات مهم:
    1-خوب كافيه اينها رو دانلود كنين و در يك پوشه كنار هم بذارين و استخراج كنين تا يه فايل ايميج بهتون خروجي بدهد
    حالا اون فايل رو رايت كنين و در درايوي كه برنامه براتون تعيين ميكنه قرار بدين تا اجرا بشه!
    پس حتما بايد يه سي دي فدا كنين يا مثل من يه سي دي ريرايت كنار دستتون باشه كه اكثرتون دارين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    2-چون خودم فقط XP دارم و روي ويستا يا ساير سيستم عاملها تستش نكردم پس برنامه رو به XP محدود كردم.
    3-تصوير در حالت 1024*768 پيكسل بايد باشه--(در ورژن بعدي خود برنامه درصورتيكه غير از اين باشه تنظيمش ميكنه و موقع خروج برميگردونه به حالت تنظيمي كاربر)
    4-ترجيحا آنتي ويروس و ... خاموش باشه و بعد برنامه رو اجرا كنين ...
    5-هرنوع باگ و پيشنهاد يا اگه تونستين فايلهاي آموزشي رو استخراج كنين اينجا يا از طريق PM بهم بگين .
    6-چون هنوز جزء مستضعفين هستم و از ديالآپ استفاده ميكنم مجبور شدم به اين شكل افتضاح آپلود كنم! انشالله منم يه روزجزء مستكبرين آدياسالي ميشم !
    7-كركرها خواهشن نظرات خودشون رو دريغ نكنن.
    خيلي ممنننننونم!

الموفقون!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام ژولي !
    الان دقيقا ساعت 3 نيمه شب هستش كه دارم اين مطالب رو تايپ مي كنم !!
    راستش داشتم از اين طرفها رد مي شدم گفتم فايلهاي اپلودي شما رو داونلود كنم اگرچه من از نظر سرعت در دريافت فايلها مشكلي ندارم واز طبقه مستكبرين ظالم به حساب مي يام !!! ولي با اين حال نمي تونم از برداشت خودم وابراز نظرم پرهيز كنم شما احتمالا مرا ومرام گفتاري مرا بهتر مي شناسيد

البته شايد قبل از تست پروژه شما كه اطمينان دارم براي آن زحمت بسيار كشيده ايد گفتن اين جملات درست نباشد اما با اينحال با خواندن جملات مندرج ونگاشته شده شما بي اختيار اين تصور به من دست داد كه شما از اپلود فايلهاي پروژه خود بيشتر قصدتان خود آزمائي و يا يافتن باگها توسط به قول شما كركر ها بوده است؟ در صورت خطا گفتن مرا تصحيح فرمائيد

البته اين امر به خودي خود اصلا بد كه نيست شايد خيلي هم خوب باشد چرا كه در بدترين حالت آن مي تواند الگوئي باشد براي ديگر دوستان جهت دستيابي به مراتب عالي امور قفل گذاري !!

با اين حال به نظر مي رسد شما قصد اموزش سيستم كاري خود را به ديگران نداريد
    در صورت امكان به ديگر دوستان علاقه مند كمك كنيد تا ديگران نيز پروژه شما را تست وبه شما كمك كنند!
    Last edited by mahramasrar2; 06-05-2008 at 13:47.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خيلي خوب حالا صبح شده !
    فرصت شد يه تست كوچولو كردم روي برنامه پك شده ژولي

در صورت تمايل به باز كردن ودستيابي به فايلها فايل Lesco.Chm رو بروي هارد خود كپي كنيد سپس پسوند اون رو از chm به zip يا rar تغيير دهيد اكنون مي توانيد فايلهاي داخلي اون رو ببينيد !!!
    البته ژولي فايلها رو با يك پسورد محافظت كرده كه اتوران اون رو به صورت اتوماتيك وارد مي كند وبرنامه ها كد گشائي شده در player اجرا مي شوند
    براي دستيابي به پسورد از يك keylogger ساده استفاده كنيد !
    در صورتي كه حوصله اين كار ها را ندارد از يك TRACING ساده استفاده كنيد ساده ترين اين برنامه ها يك ويروس ياب همانند KASPERSKY مي باشد !! در صورت كار بروي برنامه به صورت حرفه اي تر از برنامه هاي قدرت مند تر استفاده كنيد

نتيجه : براي شروع كار قابل قبولي بود!
    نقاط قوت= امكان اجرا در درايو مجازي موجود نيست
    امكان عبور از اتوران ودستيابي در حال اجراي اتوران بسيار مشكل است
    امكان اجراي اتوران از روي هارد وجود ندارد
    ضعف ها: فايل PDF به محض اجرا هنگ مي كند وبراي استفاده از آن بايد كنترل+ آلت + ديليت رابگيريد!!
    ضعف دوم : دسترسي به فايلها آسان است
    ضعف سوم: اخطار ويروس ياب در بيشتر كامپيوتر هاي مجهزبه ويروس يابهاي قدرت مند مشاهده ومانع اجراي كار مي شود
    ضعف چهارم: برنامه بساير كند وبراي سيستم هائي كه داراي حافظه هاي جانبي يا دائمي كمي هستند همانند LAPTOP ها يا سيستم هاي PENTIUM 2 مرگ آور است
    ضعف پنجم: در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !

پكر مورد استفاده براي PLAYER وبرنامه اصلي مرد استفاده از اطلاعات شما برنامهeXPressor 1.6.0.1 بوده است!

اما در نهايت !!!! WELCOME TO SCORPIONS LAND ‌ژولي جان
    Last edited by mahramasrar2; 01-07-2008 at 16:29.

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

واقعا هم كه "يه تست كوچولو كرد"ي
    اگر شما تونستي به هر وسيله اي رمز اون فايل رو بگي من يكي
    قفلگذاري رو ميبوسم و ميذارم كنار و به اونجام هم ميخندم!اين رو جدي ميگم
    محرم عزيز حتما keylogger و TRACING و ... استفاده كن و پاي حرفت باش
    البته به شما خورده نميگيرم چون نقدت اصلا منصفانه نيست و كلي چيزهايي كه اين روش داشت رو يا
    متوجه نشدي يا صحبت نكردي در هر صورت نسخه خام اوليه هست.
    اينكه PDF هنگ ميكنه رو اصلا نميفهمم چون رو كامپيوتر عهد عتيق من داره كار ميده(P4 ‍CPU2 Ram768SD )
    خداييش اينكه نوشتي "سيستم هاي PENTIUM 2 " خودت حالت بد نميشه!
    بابا اين سيستمها ديگه در موزه هاي حيات وحش و در قسمت تاكسي-درمي نگهداري ميشن!
    درمورد "دسترسي به فايلها آسان است " شما آپلود كن فقط حرف كه نميشه. ديدي كه من PDF دوستمون رو كشيدم بيرون و آپلود كردم.
    از حرف تا عمل هزار كيلومتر راهه!
    "در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !" خداييش پيشگو هم شدي!
    "
    پكر مورد استفاده احتمالي براي PLAYER برنامه expressor بوده است" در اين مورد هم فكر كنم يه كركر نظر بده حرفتو پس ميگيري
    -----------------------------------
    اون قسمتهايي رو كه در مورد اوپن سورس نوشتي چون در خلسه بودي اصلا جواب نميدم!
    ---------------------------
    در هر صورت از اينكه وقت گذاشتي نظر نوشتي ممنون خصوصا "نتيجه : براي شروع كار قابل قبولي بود!" رو نميدونم چطور از دستت در رفته
    -----------------------------------
    راستي بيزحمت مدل سيستمت رو بگو ببينم چرا ميگي كنده؟
    من با اين سيستم زهوار در رفتم بدون كوچكترين مشكلي دارم باهاش كار ميكنم
    دوستاني كه تست ميكنن نظر فراموش نشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •