feline جان ممنونم
خیلی جالب شده. آفرین. اگه یه کم از Ambient Occlusion استفاده کنی که تصویر از این تر تمیزی در بیاد خیلی بهتر میشه.
خدایی اگه کوروش حالا زنده بود و اوضاع ایران و ایرانی ها رو تو دنیا میدید خودشو دار میزد!!!![]()
Last edited by vbadvanced; 20-04-2008 at 18:53.
ممنونم دوست من
خدایی اگه کوروش حالا زنده بود و اوضاع ایران و ایرانی ها رو تو دنیا میدید خودشو دار میزد!!!
خوب این یکی را من قبول ندارم اگه ما اشخاصی را مانند کورش داشتیم الان اوضاعمون اینطوری نبود![]()
ایول ...
میگم تو چرا این چند وقته عشقه وطن شدی؟
یکی نیست همینو به این حمید بگه ، بابا ماشین سازی خیلی بهتر از کورش سازیه ها
.
.
.
میگم یه گاری و چندتا بشکه چیزی بزار توی اطراف این امارت تا باحال تر بشه
ممنون امین جان
من خیلی وقته عشق وطن شدم
مخصوصا از مدتی که دسترسیم به اینترنت بیشتر شده و اطلاعات بیشتری کسب کردم
نظر جالبی هادی جان و عقیده هر کسی هم محترمه و باید بهش احترام گذاشت ( خوب اینم یکی از ویژگیها شخصیتی دیگه ی کورش هست که به ادیان و اقوام و نگرشهای دیگه ادای احترام میکرد که من هم عاشق همین ویژگیهای اخلاقی چنین شخصیتهایی هستم به همین دلیل هم علاقه خاصی بهشون پیدا کردم شاید یک دلیل دیگه هم زندگی من در این استان و در نزدیکی پاسارگار و پارسه هست )
خوب زیاد حرف زدم
هدف مناز این کارها هم معرفی چنین اسطوره هایی به خودمون هست
میگم که بعد از امتحانات روی این کارم وقت میزارم تا جالب بشه
منونم که نظرتون را گفتید![]()
خیلی قشنگ شده
نورش هم طبیعیه
فقط یه مشکل داره ... اگه بتونید قدمتش را نشون بدید خیلی طبیعی تر میشه
مثلا یه جاهایی از ستون ها ترک و شکستگی ایجاد کنید
به نظرم خیلی جالب تر میشه اینطوری
موفق باشید![]()
ممنونم دوست من
خوب من خواستم که این کار مربوط به زمانی باشه که این بنا کاملا سالم بوده ( یعنی حدود 2500 سال بعد ) اما این هم که شما میگید اید جالبیه![]()
ممنونم دوست من
خوب من خواستم که این کار مربوط به زمانی باشه که این بنا کاملا سالم بوده ( یعنی حدود 2500 سال پیش ) اما این هم که شما میگید ایده جالبیه![]()
Last edited by hrgh2; 21-04-2008 at 16:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)